Lanetli kitap 2 çıktı (Caga adventure)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Robinlee21 zümrütleri görmedim k.b oyunu 31+2:33 puanla bitirdin onur salonuna ismin eklendi tebrik ederiz

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kinaslı sana zorla satın al diyen yok saten premium versiyon bitim süresi cok uzun bilip bilmeden konuşma istersen her konuda dalga gecip durmakdan istersen vazgeç ?

Robinlee21 Onur salonuna ismin eklendi ve oyunu 31 puanla bitirdin

Kinasli haklı.....

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onur salonunda değişiklik jekee007 (31 puan) tacını robinlee21 (34 puan) e kaptırdı ve Şuanda onur listesi tacı robinlee21 de

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kinasli haklı.....
tamam kardeş onada hak verebiliriz ama premium versiyon saten daha cıkartılmadı bile ben onada hak veriyorum normalde sıradan bir map yani önemsiz bir şey premium versiyon saten önemsiz diye dedim soranlara sadece almak isteyenlere vericem yeni hazırlanmakda olan macera modu sistemli harita saten premium versiyonla aynı olcak şekilde düzenlencek ve ücretsiz olcak bunu zorla satmıyorum ben isteyen alsın biz genede yapcaz satılmazsa ismini değiştirip başka bir konuda koyucaz

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
kinaslı sana zorla satın al diyen yok saten premium versiyon bitim süresi cok uzun bilip bilmeden konuşma istersen her konuda dalga gecip durmakdan istersen vazgeç ?

Robinlee21 Onur salonuna ismin eklendi ve oyunu 31 puanla bitirdin
Her konuda o.O
Kimseyle dalga geçmedim çok şükür ama profesyonel mapperler bile para istemezken bunun premiumu ne :D

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onur salonu bir kaç gündür bir değişiklik kaydetmedi indirmelerimiz ufakdanda olsa devam ediyor onur salonunu doldurmaya devam edelim

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lanetli kitap 2 haritası caga adventurenin 3.en cok tutan haritası oldu ilgiden dolayı teşekür ederiz onur salonumuz hayla acık lütfen fullememizde yardımcı olun bizde başka bir çalışmaya başlayabilelim

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Lanetli kitap 2 haritası caga adventurenin 3.en cok tutan haritası oldu ilgiden dolayı teşekür ederiz onur salonumuz hayla acık lütfen fullememizde yardımcı olun bizde başka bir çalışmaya başlayabilelim
Farkındaysan son sayfa senin flood'ların ile dolu eskisi kadar rabet görmüyor mapların. Kimseden bir yorum gelmiyor kendi kendine konuşma diye yazıyorum bende bu mesajı.