Lanetli kitap 2 çıktı (Caga adventure)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onur salonu bilgilendirme
Proftyty699 (39) robinlee21 (34) i onur listesinde geçerek robinlee21 in tacını almıştır onur tacı suanda proftyty699 dadır
Arkadaşlar konuda onur salonundaki bir arıza nedeniyle 4 tane resim silindi mecbur kaldım yoksa hata veriyordu anlayışınız için teşekür ederiz
Caga adventurenin lanetli kitap 2 haritası 1.haritadan daha fazla indirme almak üzere
Lanetli kitap 1.236
lanetli kitap 2 207 devam ediyor caga adventurenin şuanda en iyi haritası
Yeraltı mezarlığı 1 (506 indirme)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
proftyty699 1 kez onur listesine girdiyseniz skorunuzu bir daha yükseltemessiniz belki başka bir forum nickiyle yada oyuncu nickiyle resim cekip koyarsanız girme şansınız olabilir

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgilendirme
Caga adventurenin lanetli kitap 2 haritası onur salonu yoğunsuzluk nedeniyle 1 hafta içerisinde kapanıcak onur salonunda olan isimler konu sabit olduğu için sonsuza dek konuda ismi olucaktır 1 hafta icerisinde onur salonu kapanıcaktır facebookda duyurulmuştur

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen bi salonvar olduğunu biliyoz hatta bende içindeydim galiba.
Ama niye içindeyim ? Amacım ne ? Bu salonun amacı ne ? Nerde bu salon ? Onu da bilen yok :D
Ben konuda detaylıca yazdım okumayup kafanız almadıysa sorun benim değil sizindir 300 tl para vermiyoruz milletin forumda isminin görünmesine ve caga adventure haritalarından birini oynayıp bitirdiğini göstermek icin bu salonu forumda gösteriyoruz

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben konuda detaylıca yazdım okumayup kafanız almadıysa sorun benim değil sizindir 300 tl para vermiyoruz milletin forumda isminin görünmesine ve caga adventure haritalarından birini oynayıp bitirdiğini göstermek icin bu salonu forumda gösteriyoruz
Tamam ya sana espiri de yapılmıyo :D

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu anladık. Caga adventure nedir? ünlümüsün? Hypixelmi sanıyorsun kendini bu havaları anlamadım sadece.
Hava yapmıyoruz hxpixel gibide bir amacımız yok hypixel nasıl bir grupsa bizde bir grubuz ve haritalarımızı grup çalışmasıyla yapıyoruz amacımız ünlü olmak değil milleti eğlendirmek bunu herkes yapıyor ama biz bu işi yapmakdanda zevk alıyoruz

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Onu anladık. Caga adventure nedir? ünlümüsün? Hypixelmi sanıyorsun kendini bu havaları anlamadım sadece.
Hava yapmıyoruz hxpixel gibide bir amacımız yok hypixel nasıl bir grupsa bizde bir grubuz ve haritalarımızı grup çalışmasıyla yapıyoruz amacımız ünlü olmak değil milleti eğlendirmek bunu herkes yapıyor ama biz bu işi yapmakdanda zevk alıyoruz
Şimdi Uranos %100 haklı değil tamam orası doğru.
Ha Caga da sadece "herkes YAPIYOR" konusunda haklı :D
Bende yapıyorum yani sonuçta laf hepimize çarptı burda :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın kardeş :) ama bu yaptığımız konuşmayı kim actıysa en cok onda patladı kavga cıkartmak gibi olmasında

Sizde madem artık yeni map çıkartın aynı konuyu güncellemekten başka bişiy yok son günlerde tabi bende de aynı durum o kadar çok map yapıyorum ama hepsi yayınlanmadan çöpe gidiyor :D