Lapis için imza kampanyası :D

(Saçma ama olsun.) Hem Change.Org'dan Hemde Buradan İmza Ver.

• 1. Faction sunucuları için yeni 2 kategori. ''Lapis'li ve Lapis'siz''

Kullanılan: 23 43.4%
  • 2. Lapis olmayan sunucuların başına ''Lapis'siz'' gibi renkli bir yazı eklenmesi.

Kullanılan: 8 15.1%
  • 3. Grupların geri getirilerek yeniden bir Anti-Lapis grubunun kurulması.

Kullanılan: 7 13.2%
  • 4. Benim fikrim biraz daha farklı diyorsan bunu işaretle. Daha sonra fikrin buraya eklenecektir.

Kullanılan: 3 5.7%
  • 5. Tüm Xp ve yüksek miktarda Para sağlayan maddeler/madenler kaldırılsın.

Kullanılan: 4 7.5%
  • 6. Lapis'li açan kişiler genellikle paralarını velilerden alıyor. O zaman onları bilinçlendirelim...

Kullanılan: 6 11.3%
  • 7. (Saçma.) Lapis olmayan sunucu açan kişilerin üyeliklerine 5 günlük V.İ.P verilsin. Teşvik olsun..

Kullanılan: 2 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    53

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adres:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Amaç: Lapis bulunan konuların kaldırılması veya başka bir müdahale uygulanması. Örneğin Lapis olmayan sunucuların başına ''Lapis'siz'' gibi dikkat çeken başlıklar koymak gibi. Lapis'li ve Lapis'siz Faction kategorilerinin açılması gibi. Öneriler daha da arttırılabilir.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Başlıklara " Lapisli - Lapissiz " gibi bir şey getirilebilir ama adminler ilgilenmiyor ki :/

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
sunucu açanların çoğu para için açar para oyuncudan gelir bol oyuncu lapisliye gider ve bu döngü böyle devam eder .-.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Ya kardeş yapmayın şunu bir kere Change.org a üye oldum yok "Burak yardım et sessiz kalırsak 2 milyon kedi ölecek, Burak çocuğumu kurtarmama yardım et,Burak adil kullanım kotasını kır" gibi saçma e postalar geliyor bende kapatayım dedim hala geliyor.
Ve bu gibi bariz sebeplerden Change.org a bir çoğu arkadaş üye olamıyor. Ben anketten yazdım.
Hem yönetim bu güne kadar hiçbir öneriyi kabul etmedi

Kalerda

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer Lapis Oynarsanız Mideniz Bulanır Beyniniz Sulanır Kafa Kalmaz Dikkatli Olun Oynamayın Lütfen Lütfeeeeen Ayrıca Lapissiz Sunucu Açtım :S

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya kardeş yapmayın şunu bir kere Change.org a üye oldum yok "Burak yardım et sessiz kalırsak 2 milyon kedi ölecek, Burak çocuğumu kurtarmama yardım et,Burak adil kullanım kotasını kır" gibi saçma e postalar geliyor bende kapatayım dedim hala geliyor.
Ve bu gibi bariz sebeplerden Change.org a üye olamayan arkadaşlar için, şuradan devam:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ayrıca Change.org un yanında Straw Poll'a daha çok oy geldiğini kendim gördüm.
O zaman sen o konuyu eğer güncelleyebiliyorsan güncel tutarsın. 5. madde geldi.