Lapis Şikayetleri Hakkında

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seninki faction değil çünkü. Türklerin tüm sunucuları bi' tane eliteraid etmez. Yabancı sunucuda oynuyorum, hem ben sana demiştim parana yazık diye

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nası Faction değil benimki? Adam gelmiş lapis yapmış, tek kodla spawn yapmış, warp ench falan filan. Hani herkes arkamdaydı. Çok güzel desteklediniz teşekkürler (!)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nası Faction değil? Adam gelmiş lapis yapmış, tek kodla spawn yapmış, warp ench falan filan. Hani herkes arkamdaydı. Çok güzel desteklediniz teşekkürler (!)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Factionda klan kurulur, madene inilir. Mobfarm yapılır leveller ile set dizilir, tarımdan kazandığın para ile obsidyenden base yaparsın. Geliştikten sonra raid ile başka klanların baselerini patlatır alırsın ganimetini. Gerçi sen raid nedir bilmezsin..

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Elimden geldiğince lapissiz sunuculara girmeye çalışırım da sadece lapissiz olunca da olmuyor -_- Farklı şeyler de lazım.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler kalite diye bir şey vardır siz sadece lapisi çıkartıp 55 warpı bırakırsanız kimse gelmez ha şöyle yaparsanız sadece market hammadde fln yok yepyeni özellikler diyelim ıslaklık kuruluk fln susuzluk diyelim böylede tutmaz önemli olan kalite ve reklamın çok iyi olması ilk önce siz kendinize bir çevre yapın ve bu çevreyle server işine girişin lapissiz faction diye terimi kaldırın artık bıktım diyecekseniz emek faction diyin bunları yapmadanda bir şey olamazsınız ha şu ihtimalde var bunları yapıpta sunucunuzu tutturmayabilirsiniz bu durumda çevre olursa sunucuda 10 kişilik çevreyle başlarsanız bu ihtimal azalır ama yok demek için serveri sadece kendi çevrenizden adamlarla donatmanız gerekir

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Factionda klan kurulur, madene inilir. Mobfarm yapılır leveller ile set dizilir, tarımdan kazandığın para ile obsidyenden base yaparsın. Geliştikten sonra raid ile başka klanların baselerini patlatır alırsın ganimetini. Gerçi sen raid nedir bilmezsin..

Klan kurulur (Kurabiliyorsun) Madene inilir (İnebiliyorsun) Sunucumda lapis gibi xp veren hiçbir şey yok. Sadece görevlerden ve mesleklerden kazanabiliyorlar. Obsidiyenden base yapabilirler. Raidi bilmiyorum anlatırsan sevinirim.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klan kurulur (Kurabiliyorsun) Madene inilir (İnebiliyorsun) Sunucumda lapis gibi xp veren hiçbir şey yok. Sadece görevlerden ve mesleklerden kazanabiliyorlar. Obsidiyenden base yapabilirler. Raidi bilmiyorum anlatırsan sevinirim.
ÇILDIRCAM DÖALDLALDLALÖFÇSWĞĞRĞW
RAİD NE BİLMİYOR LAPİSSİZ FEKŞIN AÇMIŞ GÜYA