Lapisler Hakkında

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tek gerçek nedeni türk çocuklarının sabırsız ve anlık yaşamaları, her şeyi anında isteyip oynayıp bıkıp çıkmak istiyor tek neden budur başka hiçbir açıklaması yok ayrıca bazılarıda yorum atmak için yorum atıyor lapis... oynanmaz... gibi sanki lapis olmasa girecek biri gibi yazıyor ama yazılan lapisli sunucu... gibi yorumları gereksiz ve oyuna belki en son 1 - 2 ay önce girmiş oyun oynamasını bilmeyen çocuklar yorum atıyor normalde lapisin nesi var? sadece hızlı açılıp hızlı kapanıyor başka bi kötü yanı yok bence herkes te lapis diyince kötü bi sunucu aklına geliyor, canlanıyor saçma sapan yorumlar atılıyor tmm ufak çocuklar sunucu açsın demiyorum ama açanlaraad az saygı göserin 20-30 yaşındaki adamın lapisli açacak hali yok herhalde ufacık çocuk para kazanmak için açıyor bu kadar üslerine gitmeyin az saygı gösterin birazda hatayı sunucu açanda değilde türk halkının sabırsız olmasında arayın, kimi suçlayacağınız bilin
Türk çocuklarının sabırsız olmasında haklısın fakat para kazanmaya çalışan "abi" kısmında pek haklı değilsin. Para kazanmasınlar onlarda! Para kazanıp ne yapacaklar? Steamden oyun mu alacaklar? Ya da Allah korusun hasta birisine yardım mı edecek?(İstisnalar dışında) Eğer ki lapisi onlara sunmazsak onlar da bir süre sonra alışır.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Türk çocuklarının sabırsız olmasında haklısın fakat para kazanmaya çalışan "*****" kısmında pek haklı değilsin. Para kazanmasınlar onlarda! Para kazanıp ne yapacaklar? Steamden oyun mu alacaklar? Ya da Allah korusun hasta birisine yardım mı edecek?(İstisnalar dışında) Eğer ki lapisi onlara sunmazsak onlar da bir süre sonra alışır.
lapisli sunucu açan bi çocuğun para kazanma dışında hiçbir amacı olamaz.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Yanlış olsada insanlar zevk aldığı seyi yapmaya devam edecekler bu arada bu gun burada anti lapiscilerin cogunun deli gibi lapisli fc oynadigini biliyorum...kendinizi kandirin ormanda kesilip gelip buraya hayat cok acimasiz ayaklarina devam edin işsizler sizi toplansaniz iyi bi survival acacaksiniz ama yok klavyem yeter bana diyin sadece burda sekul sukul icin yazariz diyin

• Beğen
Reactions: DIO

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yanlış olsada insanlar zevk aldığı seyi yapmaya devam edecekler bu arada bu gun burada anti lapiscilerin cogunun deli gibi lapisli fc oynadigini biliyorum...kendinizi kandirin ormanda kesilip gelip buraya hayat cok acimasiz ayaklarina devam edin işsizler sizi toplansaniz iyi bi survival acacaksiniz ama yok klavyem yeter bana diyin sadece burda sekul sukul icin yazariz diyin
Ben birkaç tane lapisli sunucuya girdim ondan sonra bıktırdı. O yüzden yabancı sunucularda oynuyorum

K4S4TUR4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mesela ben acdim lapissiz faction sunucu emek tamamen market bile yok oyuncu bulamiyoruz artik yeni nesile ayak uydurup world generator ile full flap duz harita 50 kat sinirsiz lapis olusturacaz Düşünsenize milyarlarca lapis ooooo sunucu dolar taşar :D valla aglanacak halimize guluyoruz ne yapalim welcome to Turkey :)

K4S4TUR4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kalan sağlar bizimdir olmadi tek basimiza toprakdan ev yapariz geceleri creeper patlatir sabah onaririz zaman oyle oyle gecer ne yapalim :)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Ben Lapisli Sunuculara Asla Girmiyorum.Onun Yerine Emek Survival ,Hub Sunucu ve RPG Sunucuları Tercih Ediyorum ve Zaten Bu Güne Kadar Kurulmuş Tüm Lapisli Faction Sunucuları Sadece Para Kazanmak İçin.Tabi Bizim İnsanımızda Saf Giriyor 2 Günde Kapanacak Sunucudan VIP Alıyor.İşte Bu Bizim Berbat Kalitemizi Gösteriyor. :/

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ben lapis konusu üzerinden prim yapmaya çalışan insanlardan birisiyim.
Bugün herkes gibi lapis hakkında konuşacağız.
Eğer lapisten nefret ediyosanız, öyle durmayın beğenin, yorum atın, profilime bakın, takip edin.
Bu konuyla ilgili herkes "Bende sevmiyom... :(" diye prim yapıyo, sizlere sorum şudur:
(Bu konuyla ilgili prim yapmayanlar alınmasınlar...)
Ben neden prim yapmıyım? Madem prim yapacam, O zaman senin bunu beğenmen lazım!?
Lapis sunucu: 123/123
Emek+Lapis (Ne alakaysa) Sunucu: 12/123
(NOT: Bende nefret ediyom .s)

creeper12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Madem lapissiz sunucu istiyosunuz gelin destek verin 85.95.252.121 benim sunucuyla alakam yok sadece oyuncuyum fakat iyi bir sunucuya benziyo ve emek

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
@B35T14 @sergun26 @Kaan697 @Flawless @Forumİmamı @Miyoo @abdullah2323 @Hannabell @K4S4TUR4 @RanKod @z0ringremory @tutkusina @MantisWrath @BatuhanSteveÖzbatir @NickiOlmayanCocuk16 @KinchouKan @hsndmrts_ @KralDerT @Enderiatus @KRHN @ErenBeyazkurt Arkadaşlar ve etiketlemediğim tüm oyuncular Bir arkadaş Anti Lapissiz bir sunucu kurdu Eğer oyuncu sayısı artarsa Hard yapacağını söyledi o yüzden sizleride etiketledim 85.95.252.121 Ip bu eğer sunucuya abanırsak ... Sunucu hard olacak ve lapis derdinden kurtulacağız varmısınız ?!

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
@B35T14 @sergun26 @Kaan697 @Flawless @Forumİmamı @Miyoo @abdullah2323 @Hannabell @K4S4TUR4 @RanKod @z0ringremory @tutkusina @MantisWrath @BatuhanSteveÖzbatir @NickiOlmayanCocuk16 @KinchouKan @hsndmrts_ @KralDerT @Enderiatus @KRHN @ErenBeyazkurt Arkadaşlar ve etiketlemediğim tüm oyuncular Bir arkadaş Anti Lapissiz bir sunucu kurdu Eğer oyuncu sayısı artarsa Hard yapacağını söyledi o yüzden sizleride etiketledim 85.95.252.121 Ip bu eğer sunucuya abanırsak ... Sunucu hard olacak ve lapis derdinden kurtulacağız varmısınız ?!
ayyy kavgaya gider gibi .s .s peki akşam gelirim