Lapisli Faction veya Server Ne Demek?

En iyi cevaplar
0
Valla bizim zamanımızda 1.3 , 1.4 çıkarken Lapisli Server terimi falan yoktu heralde.Baya değişmiş her şey.Bazıları sevmiyor lapisli serverleri bazıları seviyor anlamadım ne demek bu olay? Biri açıklayabilir mi :D :s

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam 14 yaşındayım, 1.7.2 döneminde satın almıştım 2014 gibiydi galiba. Gerçi 1.8 de çıkmış olabilir, bilmiyorum. Keşke şu oyuna sizin zamanınızda başlasaydım. Bakın, kendi sunucum da da var fakat, kaldırınca "-12 altı" dediğiniz kişiler kaçıyor. Zaten geri kalanı 2-3 kişi. Anlamışsınızdır umarım.
Cidden şu lapis kadar sansür sansür bir sistem yok. Lapissiz sunucu varsa lütfen ip alalım.

En iyi cevaplar
0
Hocam 14 yaşındayım, 1.7.2 döneminde satın almıştım 2014 gibiydi galiba. Gerçi 1.8 de çıkmış olabilir, bilmiyorum. Keşke şu oyuna sizin zamanınızda başlasaydım. Bakın, kendi sunucum da da var fakat, kaldırınca "-12 altı" dediğiniz kişiler kaçıyor. Zaten geri kalanı 2-3 kişi. Anlamışsınızdır umarım.
Cidden şu lapis kadar sansür sansür bir sistem yok. Lapissiz sunucu varsa lütfen ip alalım.

Benim başladığım dönem oyunun en güzel vakitleriydi bence.Her şey basit ama aynı zamanda güzel görünüyordu ki.Minecraftın Altın Çağı gibi birşeydi bence.

Ben hala lapis olayını anlamadım.Bi kaç servere baktım warp lapis falan var.Lapis kasınca özel itemler falan mı alıyoruz ?

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim başladığım dönem oyunun en güzel vakitleriydi bence.Her şey basit ama aynı zamanda güzel görünüyordu ki.Minecraftın Altın Çağı gibi birşeydi bence.

Ben hala lapis olayını anlamadım.Bi kaç servere baktım warp lapis falan var.Lapis kasınca özel itemler falan mı alıyoruz ?
Hayır, lapisle daha kolay para kasıyorlar ve levelleri daha hızlı artıyor. O yüzden kolaya alışmışlar, "o yüzden" oynuyorlar.

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lapis faction demek, faction sunucularda warp lapis yazınca gidip para kasabileceğin yer demek.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden lapissiz sunucu yok,olsada girsek oynasak havasına girmeden ben birşeye değineyim. O kadar lapissiz sunucu açılmasına rağmen hiçbirinin +20 bile tuttuğunu görmedim. Oysaki bir konu açılıyor neden lapissiz sunucu vs diye ve de altına yüzlerce kişi cevap yazıyor. O lapissiz sunucu açıkken nerdeydiniz ?