Sonuna kadar haklısın emek olmayan lapisli hazır maplı sunucularda 42/42 oluyor Lapi,Hammadde vb. olmayan sunucularda 10-15 online zor bulunuyor. Bende bu nedenle lapisli açtım. İlk başta hiç aklımda yoktu bi anket düzenledim nerdeyse katılanlarda %90 ı lapis olsun demiş %10 u gelse ne olur ki %90 daha önemli bir kitle. @Shido bence hiç boşuna uğraşma boşu boşuna emeğin ve zamanın harcanır.Sana Bir Emektar Tavsiyesi Burada Sana Geleceğim Aç Aç Diye Bir Tarafını Yırtan Yüzlerce Kişi Olsada Sunucu Açıldığında Sunucunda Olacak Max 10 Kişi O Bile Zor
Bu Tür Konularda Herkes Yok Ben Gelirim Yok AntiLapis Diye Şekil Yapmaya Çalışırlar Sunucu Açılır Lapis Yok Alım Yok O Yok Bu Yok Diye İlk Vip , Lapis veya Yetki Vadeden Bir Sunucuda Soluğu Alırlar Bu Kitlede Böyledir
Bro Şimdi Benim İçin En Önemli Konu Az Player Ama Kaliteli Player Kuralıdır Türkiyeye Böyle Şeyler Lazım Biraz Maddi Durumumu Düzeltiyim Açıcam Belki Türkiye Espor Kalitesini Biraz Arrtırabilirim.Sonuna kadar haklısın emek olmayan lapisli hazır maplı sunucularda 42/42 oluyor Lapi,Hammadde vb. olmayan sunucularda 10-15 online zor bulunuyor. Bende bu nedenle lapisli açtım. İlk başta hiç aklımda yoktu bi anket düzenledim nerdeyse katılanlarda %90 ı lapis olsun demiş %10 u gelse ne olur ki %90 daha önemli bir kitle. @Shido bence hiç boşuna uğraşma boşu boşuna emeğin ve zamanın harcanır.
Peki tamam sen bilirsin ama böyle az Playeri olan sunucularda Vip satman oldukça zordur. Ha eğer ben Vip satmıcam sadece eğlence amaçlı açıyorum diyorsan sen bilirsin.Bro Şimdi Benim İçin En Önemli Konu Az Player Ama Kaliteli Player Kuralıdır Türkiyeye Böyle Şeyler Lazım Biraz Maddi Durumumu Düzeltiyim Açıcam Belki Türkiye Espor Kalitesini Biraz Arrtırabilirim.
Az Ama Kaliteli User Fikri Gayet Güzel Ama Bir Müddet Sonra Sunucunda Hiç User KalmıyorBro Şimdi Benim İçin En Önemli Konu Az Player Ama Kaliteli Player Kuralıdır Türkiyeye Böyle Şeyler Lazım Biraz Maddi Durumumu Düzeltiyim Açıcam Belki Türkiye Espor Kalitesini Biraz Arrtırabilirim.