Lapissiz faction açacağım. fikirlerinizi bekliyorum.

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Lapissiz faction işine giriştim.biraz fikir verebilirmisiniz lütfen

SabanSemz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim Arkadaşımda Yapabilirmiyim Dedi Senin Gibi Benim Cevabım
+Farklılık Katmış Olursun Dedim Yani İyi Olur Kardesim :)

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Bana göre tutmaz kardeşim biz 'türk' ırkı olarak bedavaya alışık bir ırk oldugmuz icin direkman lapise yoneliyoruz bu yuzden tutmaz

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Fikrim: Eğer sorumluluğunu üstlenemeyeceksen geldiğin gibi git. (Yanlış anlamayınız)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hayırlısı be gülüm.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Yapma. Bizim bu çocuk Türkler "Lapis nerede lapissiz factionmu olur ananı bacını dedeni neneni 7 sülaneni [sansür] seni [sansür] Allah belanı versin [sansür]" derler. Bizim bu çocuklarımız kolaya kaçıyorlar. Bu yüzden servere harcadığın para çöpe gider. Sakın açma. Ancak bu forumdaki 10-17 kişi gelir onlarda "kesin lapislidir bakalım bi" diyen anti lapisçilerdir. Diğerleri "kesin lapis" der.
Gelin birlikte ilerki nesli factiondan kurtarmak için Allah'a dua edelim (gerçek dalga değil)
Allah'ım biz bu forumdakileri anti lapisçilerin hatırına, ilerki nesillerimizin hatırına , bu lapissiz factionu açacak kardeşimiz için. Bakanlık Minecraft'ı yasaklasın. AMİN

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir trolllük yapabilirsin lapis diye warp eklersin sonra ve-ledler /warp lapis yazınca bi yere ışınlasın orda bir tabela olsun şey yazsın : "Bu serverde lapis yok şimdi gidebilirsin ve-led" :AS:DASd.AS:AS:Das.AS:D:AS

Onun dışında örs, ench , hammadde gibi yerler olmayabilir, köylü ticareti falan olabilir; kısacası biraz gerçekçi ve eğlenceli bir şeyler yapılabilir. Cidden öyle bir server yapabilirsen keyifle oynarım,arkadaşlarımada öneririm.

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
o zaman Nasıl Açacağımı Buldum: KUVARSLI FACTİON. CİDDEN. Buda benden tüm 10 - 7 yaş abilerine gelsin. ciddiyim açıcam. sizi de beklerim. BU TÜRKLER USLANMAZ. BENİ BİLE CAYDIRDILAR...[DOUBLEPOST=1437242059,1437242018][/DOUBLEPOST]ama market takas market olcak o kesin...

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
birde HAMMADDE kesinlikle olmayacak. zten giden gelen yok. gereksiz warplardan arındırılmış bir sw...

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
o zaman Nasıl Açacağımı Buldum: KUVARSLI FACTİON. CİDDEN. Buda benden tüm 10 - 7 yaş *****lerine gelsin. ciddiyim açıcam. sizi de beklerim. BU TÜRKLER USLANMAZ. BENİ BİLE CAYDIRDILAR...[DOUBLEPOST=1437242059,1437242018][/DOUBLEPOST]ama market takas market olcak o kesin...
Bari kuvarsların verdiği para abartı olmasın bi tane server gördüm 64 lapis 3000 paraydı :(

Zermer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yapabiliyorsan V.I.P olmasın her zaman gıcık olmuşumdur para üstünlüğü ile bizi ezenlerden. Ayrıca "arsalar" warp'ı olmasın açık dünya varken bence mantıksız.