Laptop Alacağım Kararsızım

NartiKo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum Üyeleri...

Arkadaşlar uygun özelliklerde benim kararımca fiyatına uygun olarak baya iyi olan bir laptop buldum ve paylaşmak istedim. Eğer bu lşaptopun kötü yanı varsa söylemenizi ve bunun nasıl olaylara neden olacağını öğrenmek istiyorum.
İlk olarak laptopu oyun özelliklerini kaldıracak şekilde olmasına dikkat ettim. Birde bu laptopun bana 5-6 yıl ve bilmiyorum daha fazlası için yeteceğini düşündüğüm için seçtim.En ucuz fiyatını gold da bulabildim.
Laptop linki: http://www.gold.com.tr/acer-v3-772g-747a321tmamm-notebook_u
Önerilerinizi bekliyor ve İyi Forumlar Diliyorum...

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Müthiş bir bilgisayar ama paran varsa apple'dan bilgisayar almanı öneririm.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Babam dün casper nirvana aldı (bu konuda bilgim yok) . Fakat bilgisayarınn sistemine bakamadık

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
apple lar bukadar ucuz olamiyor tabi pc özelliklerine göre yani anlayacağın apple için bu özelliklere param yok :(
Retina ekran başka hangi markada var ki....

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

NartiKo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne alıcaksan al ilk önce iş sınıfında olmasında dikkat et yoksa 1-2 sene (fiyatına bağlı olarak kendisi bozulur) sonra bir oyuncuya göre en az 8GB Ram ve AMD ekran
kartı olan bilgisayarları tercih et. Sana önerim bu http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...otebook,103452,504927,1365189.html?langId=-14
8 gb ram ve amd bana az geliyor en az bence 16 olmali ve nvidia gt gibi modellerin olmasi benim için daha olumlu yönde olacak gibi.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
8 gb ram ve amd bana az geliyor en az bence 16 olmali ve nvidia gt gibi modellerin olmasi benim için daha olumlu yönde olacak gibi.
Abi nasıl oyunlar oynuyosun (:VV:Anakart:VV:) bilmem ama para (:lav::altın::lav:) dert değilse zaten her pahalı bilgisayar iyi bir performans gösterir...