Laptop İçin Uygun Soğutucu

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Benim bir laptopum var ama her laptopta olduğu gibi çok çabuk ısınıyor ve çöküyor.Bende bu sorunun üstesinden gelmek istiyordum ve soğutucu aldım ama hala oyun oynarken çökmeye devam ediyor.Yeni bir soğutucu almayı düşünüyorum ama nasıl bir soğutucu alacağımı bilmiyorum.Bütcem 50-100 TL arası.Bana güzel bir soğutucu önerirseniz çok sevinirim :) şimdiden teşekkürler.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence en iyisi buzla dolu bir tepsi üzerine konulan ızgaranın üstüne koyup oynaman ama yine de istersen:
fguj

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
100TL+ ise hepsini alabilriisn. 30-60tl olanları çok kötü.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
Soğutucudan önce yapmanız gereken adımlar olabilir.
1) Gereksiz dosyaları siliniz, bilişim forumlarında hangilerini sileceğiniz yazar. Gerçekten işe yarıyor sahte bir çözüm değildir.
2) Minecraftı düşük performansta oynayınız. Ayarları için lisana göre; http://i.hizliresim.com/7XLYOl.jpg ya da http://i.hizliresim.com/1DoYjY.jpg ayarlarını yapınız.
3) Minecraft oynarken skype, chrome, word gibi herhangi bir programınız açık olmasın.
100% çözüm değildir lakin bir nebze işe yarayacaktır.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yaz kızım malzemeler
8 volt pil 4 5 tane bimden alma
sanayiden 2 tane kasa soğutan ufak fanlardan
ayakkabı kutusu
makas
ayakkabı kutusuna fanların uyacağı delikler aç sonra ondan 2 tane kablo çıkmalı onların 2 sinide pilin 2 ucuna değdir dönücektir sonra onu una sabitle miss gibi maksimum 30 tl tutar
edit: kalan parayla 7 kutu malboro alırsın

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
OTURDUĞUNUZ YERDE Vatan Computer var İse Oradan bakabilirsiniz 40 - 100 arasında.