Laptopumun klavyesinde bazı tuşlar çalışmıyor

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam küçük insancıklar yine ben, acer laptopumun hardiski kırılmıştı servisten döndü. Klavyesinde biraz problem var, shift tuşu çalışmıyor. Ne yapmam lazım

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft ta shitf tusunu baska tus yapabilirsin yada yeni klavye al yada daha yada shifti cikar altını temizle :)

S

sergun26

Ziyaretçi
Daha önce gazlı içecek döküldüyse ondan olabilir, servisten önce bu sorun var mıydı, yok ise serviste olmuş olabilir.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft ta shitf tusunu baska tus yapabilirsin yada yeni klavye al yada daha yada shifti cikar altını temizle :)

Sadece minecraft için değil başka yerlerde de kullanırken öyle oluyor, laptopa başka klavye alabileceğimi sanmıyorum ama bakarım, altını temizlemeyi denerim ama iki shift tuşu da çalışmıyor

fthb14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Laptopun klavyesi çok sıkıntı ya ben direk bütün klavyeyi değiştirmiştim ama büyük ihtimal o tuş bidaha çalışmaz. Kolay gelsin :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence senin PC nin içini açtıkları için klavyede ki shift tuşu hasar görmüştür. Bence tekrar bir göster acer servisine.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
La 2sidemi calismiyor tamam ayarlar klavye shift tuşu na baş kapalı yazar açık yap yada ingilizce klavyeye çevir

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi