LARO 0.3 [Parkur/Macera/Labirent] (1.6.4)

EXMetal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
(0.4 Gelmiştir - 13.03.14)
Selam arkadaşlar bugün sizlere kendi yaptığım bir haritayı paylaşmak istiyorum. Haritanın adı Laro. Parkur haritası olarak tasarladım fakat daha sonra biraz daha renk katmak istedim ve haritaya uyumlu kısa bir hikaye kattım. Ortaya böyle bir şey çıktı. :D
Harita, çok eskiden kurulmuş bir antik kenti içermektedir. Temel ve mini parkurlar bu Antik şehir üzerinde geçmektedir. Fakat yolumuzun üstünde yada sağda solda gizlemiş birçok sandık bulunmaktadır. Bu sandıklarda puanlar bulunmaktadır. Bu puanları kullanarak Bonus haritaları açabileceğiz. (Bonus haritalara spawn'dan gidilir)
Bonuslar hikayeye bağımsız olarak sadece eğlenme amaçla tasarlanmıştır. Ve bir de Haritamızı çevreleyen dağların içinde yer alan dev bir labirentimiz var. Bu labirent bildiklerinize benzemiyor! Labirentte de bir sürü sandık ve bu sandıkların içinde de bol bol puan bulunuyor. Bu da açamadığınız bonus varsa sizi bu durumdan kurtarır.
(Haritanın 0.3 sürümünde 2 tane bonus harita bulunmaktadır. Daha fazlası eklenecektir)
Fotoğraflarda texture pack olarak "Misa" kullandım. Haritayı oynarken Misa doku paketi kullanmanızı öneririm. :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu da Labirentten:

0.4 Sürümü Yeniliği: Elmas Madeni Mini Parkur.

0.4 Sürümü Yeniliği: Elmas Bonus Map: Donmuş Parkur!
Sizi baya uğraştıracak gibi. :)

Not: Haritayı Adventure modunda, Barışçıl seviyede oynayın.
NOT: World Painter ile parkurun bulunduğu adayı, dağları vs... tasarladım. Geri kalan işleri Single Player Commands ile hallettim. :)
NOT: LARO'nun 0.1 ve 0.2 sürümleri paylaşılmamıştır.

HARİTADA TESPİT ETTİĞİNİZ HATALAR VARSA BENİ BİLGİLENDİRİN. TEŞEKKÜRLER. :)

Son düzenleme: