LastBenderMC | play.lastbendermc.com | 1.16.5 | Bending | [Kanlı Ay/Özel Yetenekler/Tüccar/Claim/Meslek/Bükücü Moblar] Tamamen türkçe avatar sunucusu!

LizzieOlsen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
play.lastbendermc.com
Oyun Sürümü
1.16.5
Sunucu Slotu
300
Sunucu Türü
Emek Survival, Bending-Avatar
oyna.lastbendermc.com
mc.lastbendermc.com
1.png
3.png
sad.png
5.png
1-min.png
2-min.png
3-min.png
4-min.png
5-min.png
6-min.png

asdfas.gif
ozai.gif
bendercoin gif-min.gif
2.gif

Son düzenleme:

Lanisse

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abov yeniden mi açılıyor bending sunucusu bir bakayım yav azcık toprakların üstünden kale yapayım

LizzieOlsen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:altın: Moblardan düşecek olan coin sistemi geliştirildi.
:asık: Oyun içi FPS iyileştirildi.
:ninja: PvP mekaniği düzenlendi.

GÜNCEL ++

Son düzenleme:

Serfanti

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de bending sunucu görünce heyecanlanmıştım. Ancak hem online yok, olan online oyuncuların da hepsi toxic. 13-14 yaşında oyuncular. Girip vakit kaybetmeyin zaten girsenizde max 10dk oynayıp çıkarsınız. küçücük çocukların her türlü toxicliği yapmalarına müsade gösteren yetkililerle dolu bir sunucu. hile açan oyuncuları bile oyuncu sayısı azalmasın diye banlamıyorlar.

_Zori

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de bending sunucu görünce heyecanlanmıştım. Ancak hem online yok, olan online oyuncuların da hepsi toxic. 13-14 yaşında oyuncular. Girip vakit kaybetmeyin zaten girsenizde max 10dk oynayıp çıkarsınız. küçücük çocukların her türlü toxicliği yapmalarına müsade gösteren yetkililerle dolu bir sunucu. hile açan oyuncuları bile oyuncu sayısı azalmasın diye banlamıyorlar.
her şey düzende yaş sınırı 16-18 arası

LizzieOlsen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cezası verilmeyen tek bir mahlukat yok sunucumuzda öncelikle onu söylemeliyim..
Hile kullanan birini gördüysen ki inanmıyorum ss atabilirdin.
Bu yazdıklarının ardındaki sebep ne bilmiyorum ama emin ol işimizi gereğiyle yapıyoruz, elden ne geliyorsa.

MrTugberk2

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server birazcık kötü sistemleri çok az shopkeepers eklemişsiniz onu sistem diye eklemişsiniz /shop /market /rütbe ler yok başarılar.

LizzieOlsen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server birazcık kötü sistemleri çok az shopkeepers eklemişsiniz onu sistem diye eklemişsiniz /shop /market /rütbe ler yok başarılar.
Yorumun ve görüşün için teşekkürler. Tamamen hayatta kalmaya odaklı değiliz aslında biraz keşfettiyseniz bükücülüğe dayalı olduğunu göreceksiniz. Türünde zor olduğundan ötürü market ekleme gereği duymadık olması gerektiği gibi..