LastCraftTR Usta Pluginer

Alper_LCTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam, Benim Bir Minecraft Sunucum Var LastCraftTR Fakat Ben Farkına Vardımki Bu Zamanlar OpFaction Çok Seviliyor Ve Foruma Katılmayı
Düşündüm Ve Benimle Ortak Olacak (Yani Sunucuda Her Zaman 2 Mizde Kurucu Yetkisi Olacak Sunucuyu Yöneteceğiz) Edecek Pluginlerden Çok İyi Anlayacak Bir Usta Pluginere İhtiyacım Olduğunu Düşündüm Ve Ben OpFaction 'Dan Gram Anlamıyorum Ne Plugin Olarak Ne Build Bu İşte Bana Yardım Olacak Samimi,Dürüst Kişiler Varsa Ve Aşağıdaki Niteliklere Uyuyorsa Hemen İletişime Geçsin Ve Sunucu Tamamen Hazır Olduğunda 60K Abonesi Olan 'Bay Doktor' Sunucumuzun Videosunu Çekicek Ve Eğerki Yaptık Tutulursu GB Artırırım Ve 16GB Yaparım Ve ArenaPvP Vs. Ekleyebiliriz Onuda Artırabilirim 16GB Yi Ama Sevilirse şu an 8GB Ve Benimle Herkeze Başarılar Ve İyi Günler Dilerim.

-----------------------------------------Kurallar-------------------------------------------
1-Saygılı.
2-Sevgili.
3-Dürüst.
4-Çalışkan.

5-Hak Yemeyen.
6-Kişiliği Güzel.
-----------------------------------------LastCraftTR----------------------------------------
1-Pluginlerden Çok İyi Anlayan Birisi.
2-İlerde Beni Bırakmayacak Satmayacak Bir Kişi.
-----------------------------------------LastCraftTR-----------------------------------------

-----------------------------------------Sunucu Bilgileri-------------------------------------
Sunucu: OpFaction
Ram: 8 (16GB Yakında...)
-----------------------------------------Sizin Bilgileriniz-------------------------------------

Adım:
Yaşım:
Deneyimlerim:
Eklemek İstediklerim:

-----------------------------------------Sizin Bilgileriniz--------------------------------------

İp: Play.LastCraftTR.Com

itsathena

Tanıdığım tek papa benim Big Poppa
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Evet Kendime Ait Skriptim Var Ama Yayınlamadım

Lapisden LapisCoin Ve AnahtarParcasi Çıkıyor Skript İle

itsathena

Sponsor
En iyi cevaplar
0
Evet FileZilla Kullanıyorum İyi Bi' Şekilde

BTHNKZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yapamadığınız, halledemediğiniz plugin olursa bende yardımcı olabilirim. Özel mesaj atabilirsin.

(Bu yeni hesabım)

itsathena

Sponsor
En iyi cevaplar
0
Sunucu İP Doğru Değil Bu Arada Bana FTP Ve OP Verilcekmi?
Skypeden Ekliyorum

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir sorun veya özel plugin isteğinde (öğrenciyim profesyonel bir şeyler yapamıyorum daha) bana gelebilirsin.
Discord iletişim adresim : CashTR#7706