Launcher ile ilgili bir sorun var

12berko123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben korsan minecraft kullanıyorum malesef, ama 1.5.2 sürümünü, 1.7.10 veya 1.6.4 oynamak için tüm sürümlerin içinde olduğu minecraftı yüklüyorum oyuna giriyorum multiplayera tıklıyorum beni sürümü seçtiğim ekrana geri atıyor. Bu sorunun sebebini biliyor musunuz? Biliyorum biraz karışık ama belki daha önce yaşayan olmuştur sanırım javayla ilgili bir sorun cevaplarınızı bekliyorum.
1.5.2'nin programında böyle bir sorun yok

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

12berko123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır kullanmıyorum

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hayır kullanmıyorum

Ozaman herhangi bir güvenlik programi engelliyordur minecraftin multiplayer sistemiyle alakali bir durum tam olarak açıklayamam bilmediğimden dolayi fakat anti virüs , güvenlik duvari vb bir şey engelliyordur muhtemelen crash veriyorsa onu buraya at bakarım bi ara

12berko123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crash vermiyor sorunda biraz bundan kaynaklanıyor bi ara güvenlik duvarını kapatıp girmeyi denerim olmadı biraz daha 1.5.2 devam, yakında premium alırım zaten

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Crash vermiyor sorunda biraz bundan kaynaklanıyor bi ara güvenlik duvarını kapatıp girmeyi denerim olmadı biraz daha 1.5.2 devam, yakında premium alırım zaten

preminium alsanda aynı hata devam edicek[DOUBLEPOST=1437467550,1437467518][/DOUBLEPOST]team wieverin varsa biraz uraşirim istiyorsan

12berko123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oda yok bende :D aslını istersen doğru dürüst bilgisayarda yok. Yardım için sağol yinede
laptop var onda deniyicem belki onda çalışır daha önce başka bi pcde denemiştim çalışmıştı

Son düzenleme: