Launcher Update !!!

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi
W

WitherMan

Ziyaretçi
Minecraft toplam 300 mb fln olur max onu 1.5 gb yapan log dosyalaridir onlari silebilirsin bendeki log dosyalari 5gb idi :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ee yuh yani o kadar var mıymış ki :/
Ekran kartı olmadığı için açılmıyor :([DOUBLEPOST=1393106813,1393106779][/DOUBLEPOST]Bunu için bir önerisi olan var mı
Geçmiş olsun. Bu arada beyler konuyu dağıtmayın.[DOUBLEPOST=1393107371][/DOUBLEPOST]
Call of duty 1 :D :D 2'sinide kasarak kaldırıyor 233 Mb VIA ana ekran kartı olunca olacak budur.
Geçmiş olsuun.
Masaustu ?

Über Geçmiş Olsun..

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
:) ekrankartin okadar kotuyse anakatinda kotu oldugunu varsayiyorum anakart kotuyse islemci ram de kotudur sen o pcyi at en iyisi :D (benim oneriler sana pek uymaz ben performansa bakarim fiyata deil yuksek performans oluncada power supllyden ana karta tum parcalarin uyumlu olmasi lzm yani ksaca fatura baya kabarik olur :D )

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Eğer snapshot çıkmaya başlarsa 1.8 geliyor demektir, siz hiç 1.6.2 sürümündeyken 1.6.4 çıkarken gelen snapshotları gördünüzmü, çünkü gelmedi gelenlerde 1.7.2 için geldi eğer snapshot varsa yeni versiyon vardır.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Eğer snapshot çıkmaya başlarsa 1.8 geliyor demektir, siz hiç 1.6.2 sürümündeyken 1.6.4 çıkarken gelen snapshotları gördünüzmü, çünkü gelmedi gelenlerde 1.7.2 için geldi eğer snapshot varsa yeni versiyon vardır.
Launcher güncellendi mutlaka bir şey vardır. İyi Akşamlar..

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dün 1.7.5 çıktı söyliyeyim sonrada 1.7.6 çıkçakmış bug düzeltmeleri için ondan sonra 1.8 çıkacak :(