Launcher Updater Sorunu - Oyuna Girmiyor

Yakari

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar,

Dün çok güzel bir şekilde Minecraft'ı oynadım ve kapattım. Bugün açmak istediğimde ise açılmadı. Orijinal sitesinden demo versiyonunu çok rahat açıyor. Java'yı tekrar yükledim olmadı, farklı versiyonlarının indirdim oyunun gene aynı. Updating Launcher yazısı geliyor oyunun simgesine tıkladıktan sonra ve hiçbir şey olmuyor. Diğer pc'ye de yüklemiştim onda da açmadı. Oyunla alakalı sorun büyük ihtimal. Ben fazla oynayan bir insan değilim zaten 2 hafta önce yüklemiştim öyle oynuyordum oyunun hatalarını vs. bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Bu ekran geliyor, 4-5 saniye sonra kapanıyor. Oyun açılmıyor.

Emrullah1907

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aynen kardeşim sorun galiba onlarda teamextrememi kullanıyosun aynısı bana oluyorda şu an

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hmm, Önerilerim;
1. Launcherini sil aynısını tekrar yükle.
2. Farklı launcher dene.
3. Bendede oluyor bi gün sonra geçti. 1 gün dayanamazsan farklı Launcher denemelisin.
4. Minecraft News veya Keinett Launcher uygun, Cracklı olarak girebiliyorsun. News'de eğer Premiumsan' premium olarak da giriş yapman mümkün.

Emrullah1907

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
crafted minecraft news in linkini atabilirmisin google yazdımda birçok şey çıktı güvenli olanı hangisi[DOUBLEPOST=1400751811,1400751733][/DOUBLEPOST]
Hmm, Önerilerim;
2. Farklı launcher dene.
3. Bendede oluyor bi gün sonra geçti. 1 gün dayanamazsan farklı Launcher denemelisin.
4. Minecraft News veya Keinett Launcher uygun, Cracklı olarak girebiliyorsun. News'de eğer Premiumsan' premium olarak da giriş yapman mümkün.
crafted minecraft news in linkini atabilirmisin google yazdımda birçok şey çıktı güvenli olanı hangisi

Yakari

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aynen kardeşim sorun galiba onlarda teamextrememi kullanıyosun aynısı bana oluyorda şu an
Sende de aynı sorun varsa onlardan kaynaklı o zaman. Bir nebzede olsa sevindim sorunun benden kaynaklanmadığına.
Hmm, Önerilerim;
2. Farklı launcher dene.

Kardeşim Google'da arattım Keinett Launcher'ı bir sürü link çıktı şimdi benim fazla bilgim yok bir de her siteye güvenemiyorum. Senin güvendiğin bir site var mı? Direkt link olarak verirsen çok makbule geçer... :)

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede Aynı Sorun var Launcher Update dıyor 3 4 sn sonra kapanıyor oyunum açılmyor beyler . TeamExtremede Sorun vardır

Cord

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bende de var maalesef tam da konu açmaya girmiştim

Yakari

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Keinett Launcher ile sorunu çözdüm, rahat bir şekilde girebiliyorum şu an.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sanırım bu (teamextreme) launcherde bugün bi sorun oluşmuş farklı launcherleri deneyin mineshafter keinett vb launcherleri deneyebilirsiniz