Lawrence Network | 1.8 - 1.12x | Kasa | Edit| PVP Maden | Spawner Marker | Kolay Para | Turnuva Ligi

LawrenceNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SERVER TANITIM VİDEOSU

_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________

Herkese Merhabalar Arkadaşlar,

Uzun zamandır sunucu açmayı planlıyorduk ve planlarımızı bugüne gerçekleştirebilirdik.Adil bir ortamda oyun oynamanızı ve de tecrübeli olgun admin kadrosuyla sizlere faction server keyfi sunuyoruz.Faction serverinin zevkini tam anlamıyla bizlerle birlikte tekrar tadacağınıza temin edebiliriz.Bizi seçtiğiniz takdirde bu zevkli faction serverimize AİLEMİZE bekliyoruz.
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________

Sunucu İp: lawrencenw.rabisu.com
Sunucu Version: 1.8 - 1.12x
Sunucu Türü: Normal Faction
Sunucu Durumu: AKTİF
Website: En Kısa Zamanda Yayında!

akeonE - KURUCU

Boss Sistemi
Kasa Sistemi
Rütbe Hammadde Sistemi
Normal Hammadde Sistemi
PVP Maden Sistemi
1VS1 Sistemi
Pet Sistemi ( VİP Özel )
Açık Arttırma Sistemi
Farklı Farklı Event Sistemleri ( Adminbul vs. )
VİP Sistemi
Edit Sistemi
YENİ Tabela ENCH Sistemi
Arena Sistemi
Yeni Rütbe Sistemi

Kolay Para
Turnuva Ligi
Bulkazan
Spawner

Lapis
Kasalar
Arena
Yetkililer
Hammadde
AFK
Sunucu İstek Kutusu
Orman
Market
Maden Event
1VS1
Edit
Arsalar
PVP Maden
AdminBul Event
Normal Event
Parkur
Rütbe Hammadde
VIP Hammadde
Tabela Ench
İksirci
Boss
Kolay Para
Turnuva Ligi
Bulkazan
Spawner Market

Kelime Oyunu Ödülü

Not: Sunucudaki bazı mapler internet üzerinden alıntı yapılmıştır.
Not2: Serverimizin pluginini ''PolyCraft'' dan yardım alarak yapılmıştır.
Not3: Konu 12 Temmuz 2017 tarihinde güncellenmiştir.
Not4: Konu 1 Ağustos 2017 tarihinde güncellenmiştir.

Son düzenleme:

Minecrafterrr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Haritalar daha iyi olabilirdi serverinize girdim
ama hoşuma gitmedi bağlayacak bir şey bulamadım echopet viplere özel yapmanız itici
puanım 3/10

LawrenceNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haritalar daha iyi olabilirdi serverinize girdim
ama hoşuma gitmedi bağlayacak bir şey bulamadım echopet viplere özel yapmanız itici
puanım 3/10
Sunucumuz yeni olduğu için haritaları zaten alıntı yaptığımızı belirttik değerli yorumunuz için çok teşekkürler eğer biz pet sistemini oyuniçi parayla yapsaydık şu an ortada sunucu kalmayacaktı herneyse yorumlarınızı dikkate alacağımdan hiç şüpheniz olmasın teşekkürler.

Konu tasarımı iyi Sistemleriniz iyi Başarılar
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

SERVER TANITIM VİDEOSU

Yenilikler;

1-
Serverimizin Tanıtım Videosu Gelmiştir.
2- Yeni rütbesi sistemi gelmiştir.
3- Yeni Tabela ENCH sistemi gelmiştir.
4- Yeni Rütbe Hammadde Gelmiştir.

Yeni Rütbe Hammadde; Warp'a giderek warplarda konulan enchli makasları satın alıp yünleri kazdığınız takdirde her rütbeye göre özel olarak ayarlanmış demir elmas vs çıkmaktadır. Rütbe itemleri düşmesi şu şekildedir;

Oyuncu-Tecrübeli: Demir
Tecrübeli-Usta: Demir
Usta-Ustad: Altın
Soylu-Asil: Altın
Asil-Kahraman: Elmas
Kral: Zümrüt

Not: İlk 7 rütbe düşme şansı %85 son Kral rütbesi %80 şans olarak itemler düşmektedir

SUNUCUMUZUN 2. GÜN Kİ KARESİ

SERVER TANITIM VİDEOSU İZLEMEDİYSENİZ AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ
Yenilikler;
1- Buglu TabelaENCH bütün buglar fixlenip tekrardan aktif olmuştur.
2- Yeni Event sistemi olan '' Bul Kazan '' detaylarını aşşağıda bulabilirsiniz.
3- Yeni Event sistemi olan '' RainEvent '' eklenmiştir.
4- Kelime Oyunun Ödülleri ve kelime oyunu eklenmiştir detaylarları aşşağıda bulabilirsiniz.
5- Faction'da toplam öldürme/öldürme vs istatistik sistem gelmiştir detayları aşşağıda bulabilirsiniz.

Yeni Event sistemi '' Bul Kazan ''

kişiye büyük oyun içi para verilmiştir bulkazan sadece admin aracılığıyla yapılan bir event sistemidir.

Detayları: Oyun içerisindeki kelime oyunu başlığı altında otomatik olarak çıkan etkinlikte bilen arkadaşlara ödül diye bir item verilmektedir ve warpta bu ödülü takaslayarak hediyenizi alabilirsiniz.

Detayları: Serverimizde toplam öldürme / ölme istatistikleri günlük olarak tutulmaktadır ve haftalık olarak top ilk 3'e ödül verilmektir.

SUNUCUMUZUN DİĞER REKORUNU GÖRMÜŞMÜYDÜNÜZ?

Son düzenleme:

LawrenceNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@KharooNn - Yorumunuz için çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Yenilikler;
Spawner Market Gelmiştir.
Sunucudaki %80 oranında alıntı mapler değiştirilip kendimize ait mapler yapılmıştır.
Yeni Edit Sistemi Gelmiştir.
Yeni Kasa Sistemi Gelmiştir.
Kolay Para Sistemi Gelmiştir.
Turnuva Ligi Gelmiştir.

Not: Yeniliklerin ayrıntılı bilgilerini aşşağıda bulabilirsiniz;

Spawner Market Nedir ?
Spawner market sunucumuzda bulunan ''Efsane'' rütbesi ve üstünün alacabileceği bir market sistemidir.
Spawner Aldım Mı Ne İşe Yarayacak?
Spawner aldığınız zaman ''ormanda'' herhangi bir yere veya klan kalenize koyup kolayca para kasılma taktiğini uygulayabilirsiniz.
Spawner Market Hakkında Fotoğraflar

___________________________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________________________
Yeni Kasa Sistemi Nedir ?

Yeni kasa sisteminde sunucumuzda kredi sistemiyle çalışıyordu ve krediler parayla satın alınıyordu biz eski kasa sistemimizi kaldırıp ''Oyunculara Özel Olarak'' yeni kasa sistemini getirdik oyun içi parayla anahtar satın alabileceğiniz ve birbirinden güzel eşyalar düşürebileceğiniz bir kasa sistemidir.
Yeni Kasa Sistemini Kullanırsam Ne Olur ?
Yeni kasa sistemi tamamen tamamen şans eseridir sizin şansınıza bağlı olarak eşyalar düşmektedir tabikide oyun içi parayla ne kadar çok pahalı anahtar alırsanız o kadar iyi eşya düşme olasığı artmaktadır.
Yeni Kasa Sistemi Hakkında Fotoğraflar

Kolay Para Sistemi Nedir?
Kolay Para sistemi adı üstünde kolayca para kasmanıza yardımcı olacak bir sistemdir belirlediğimiz mob arenalarda mobları öldürerek elde ettiğiniz para sistemidir.Ayriyetinde spawner alarakta kolay para kasabilirsiniz.
Kolay Para Sistemini Kullanırsam Ne Olur?
Kolay Para sistemini kullanırsan rütbehammaddeden sıkılırsan ve pvp anlamındada pvp'ni geliştirmek için can sıkıntını üstünden atmak için tercih edebileceğin bir sistemdir.
Kolay Para Sistemi Hakkında Fotoğraflar

Turnuva Ligi Nedir?
Turnuva ligi eşit şartlarda ( itemler vs. ) yüksek hile korumalı 1vs1 pvp atabileceğimiz bir turnuva ligi sistemidir.
Turnuva Ligi Ne İşe Yarar?
Turnuva ligi eşit şartlarda 1vs1 pvp atıp aylık olarak top10 tutulmaktadır.Top10'da her ay sonu ödüller verilmektedir.Örnek olarak 1. 20TL'lik VIP 2. 10TL'lik VIP gibi.Bunu ayriyetinde de her vs maplerinin sonundada ufak ödüller verilmektedir.
Turnuva Ligi Hakkında Fotoğraflar

Yeni Edit Sistemi Nedir?

Yeni edit sisteminde bir nevi kolayca kazma / set / kılıç / yay gibi eşyalara ufak bir uğraş sonucu elde edebileceğiniz sistemdir.
Yeni Edit Sistemi Ne İşe Yarar?
Adam kesmeden kolay yoldan kazma / set / kılıç / yay gibi eşyaları kazarak elde edebileceğiniz edit sisteminde en son olarakta yay eklenmiştir.
Yeni Edit Sistemi Hakkında Fotoğraflar

SERVERİMİZİN YENİ REKORUNU GÖRDÜNÜZ MÜ ?

SUNUCUMUZUN BONUS FOTOĞRAFI

Son düzenleme:

XTrEmPo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girer girmez ben ve diğer tüm oyuncular 13milyar (evet 13.000.000.000) TL para aldı 1kac dakika sonrda spawnda bana kes 3131 kılıç verildi güzel server sanırım..

Dipnot: Bir şeyin alıntı olduğnu kabul etmeniz ona emek vermedigniz gerçeğini değiştirmez :)

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

FehmiReyz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni güzel,yeni sistemler ekleyebilirsiniz ayrıca mapları hangi serverden aldınız?Çok tanıdık geldide.

LawrenceNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk başta yorumlarınız için teşekkürler şu an KURUCU olarak konuşuyorum sizlerle
@FehmiReyz
Yorumunuz için teşekkürler maplerin %70-80 arası kendi el yapımızdır daha önce hepsi alıntı ile başladık ilk ay ama bu 3. ayımızda Builder alarak kendilerine yaptırdık

TEŞEKKÜRLER.

Xaires

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oynadığım en iyi faction serverlarından birisi. Samimi bir ortamı var, yetkililer ilgili, umarım ileride iyi yerlere gelir.