Lawrence Network | 1.8 - 1.12x | Kasa | Edit| PVP Maden | Spawner Marker | Kolay Para | Turnuva Ligi

Sunucumuza 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz?

• 1

Kullanılan: 16 39.0%
  • 2

Kullanılan: 2 4.9%
  • 3

Kullanılan: 0 0.0%
  • 4

Kullanılan: 1 2.4%
  • 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Kullanılan: 16 39.0%

• Kullanılan toplam oy
    41

XEmrePvPX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şey tecrübelerimi yazarım yazmasınada skype hesabım askıya alınmıştı ve daha sonra kurmadım ama Discordum bulunuyor (Gerçekten gerekliyse kurabilirim tabii ki :) )

Cinco

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Güzel Fakat Rutbeler Az ve ucuz Daha Cok Guncellenmesi gerekiyor

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
İsim değiştirmişsiniz, PMC felaketinden sonra elbette karışıklık olurdu. Şimdiki sunucuya Jennifer Lawrence mi sponsor oldu?

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için teşekkürlerimi sunuyorum o rütbe sistemi baya eskiydi bize hatırlattığınız için teşekkür ederiz yeni rütbelerimizle güncellenmiştir teşekkürler.
Öncelikle Merhaba ve Değerli Yorumunuz için Teşekkürler.
PMC Felaketi nedir? Tamamen kendi uydurduğunuz bir şeyle sanki gerçek bir meseleymiş ve izah etmemişim gibi birde şimdi çıkmış Jennifer Lawrence mi sponsor Oldu Diyorsunuz.
İdrak Edemediyseniz Tekrar İzah Edeyim; PMC Diye bir grup veya herhangi birşeyle ilgimiz ve alakamız yok.
Öncesinde de Açıkladığım ve Yine idrak edemediğiniz anlamı; P= Perseus, MC= Minecraft.
Umadım Şimdi izah edebilmişimdir ve idrak edebilmişsinizdir, Teşekkürler.

LawrenceNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz yaklaşık 2-3 gün bakımdaydı saat 16.00'da açacaktık ama hub olacağı için serverimiz arka planda 3 server açıktı ve bizde başka bir swnin sileceğine faction serverinin pluginlerini sildik yanlaşılıkla bu bizim sonumuzu getirdi 3 aylık serüvenimizde sonuna gelmiş bulunmaktayız hepinize teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Selam, öncelikle başarılar dilerim. Güzel bir sunucuya benziyor. Sunucu içi yapılar güzel. Tanıtım olarak ise başarılı. Verdiğiniz emeğin karşılığını almanız dileğiyle.