LceyCraft Faction 1.8 Sunucumuza Profesyonel Mimar Yada Mimar Ekibi Arıyoruz.(Ücretli Sunucu)

baki2332

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Lcey Craft.jpg

Selamlar,sunucumuzun açılmasına 2 haftadan az kaldı.Sunucumuz faction ve doğal olarak birçok haritaya ihtiyacımız var.Sunucu hostu batihosttur.
Forumdan mimar almak istemezdim fakat şu an warp eksiğimiz var,warp için paralı çalışan mimarlara para vermek istemiyoruz.
Önceden denediğimiz mimarlar dalga geçer gibi ya kötü yaptı yada sorun çıkarttı.Bu yüzden tekrar saçma sapan sorunlarla uğraşmak istemiyoruz.
Yaptığınız yapıların save dosyasını atın yada aternos server açayım orda yapın.Yapı yapmak için bir sunucuya para vermek saçma geliyor.
Yapıcağınız şeyler rütbe hammadde arena gibi warplar belki bunun için mi mimar alıyorsunuz dersiniz ama en kalitelisini yapmak için uğraşıyoruz.
Hedefimize ulaşırsak skyblock sunucusuda açılacak onun içinde yapılar yapabilirsiniz.

Başvuru formu ve şartlar:
Tüm yapı için gereken komutları bilmeli ve saçma sapan şeyler yapmamalı.
1 örnek yapısını atmalı,internetten bulduğunuz yada başkalarının yapısını atmayın.
Sunucunun daha erken açılma ihitmali olduğundan aktiflik sürenizin fazla olması lazım.

Ad Soyad:
Yaş(+15 zorunlu):
Aktiflik Süreniz:
Mikrofonunuz var mı:
Oyun içi isminiz:
Mimarlık için komut bilginiz %kaç:
Neden biz:
Neden siz:
Örnek yapınız(hızlıresime yükleyin yada discorddan ss atın):

Başvuru formu bu kadardı discord adresim: ╄ஐﻬ CoPeR#2175
Sunucu discordu:
d98ue9D

merenkayyy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:Eren Kay###
Yaş(+15 zorunlu):16
Aktiflik Süreniz:+5
Mikrofonunuz var mı:yok
Oyun içi isminiz:merenkay
Mimarlık için komut bilginiz %kaç:%99.99
Neden biz:Sizi sevdım sunucunuz gelısebılır
Neden siz:Bılgılıyım kendıme guvenıyorum.
Örnek yapınız(hızlıresime yükleyin yada discorddan ss atın):Dc den yaptgım guzel bır yapının ss sını atabılırım.