LDP Haritası / +952 indirme

Haritamız güzel mi ?

• Evet

Kullanılan: 6 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
*-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-*

Herkese selamlar ben Musa ( LaxMean) .Uzun zamandır bu map için uğraşıyoruz , eğlenerek uğraştığımız için biraz uzun sürdü ^_^.Bu haritamızı @sehabe99 @Stailer08 ile birlikte yaptık.

*-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-*

Bu haritamız sadece v1'dir. Eğer destek çıkarsanız v2'sini de yapmayı planlıyoruz.

LDP Haritası Nedir ? : LDP haritamızda olan oyunları kısaltmasıdır . Peki haritamız da hangi oyunlar var ? Parkur , dropper , labirent oyunları mevcuttur.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VIDEO EKLENECEKTIR.

Haritamızın tanıtımı için bir kaç fotoğraf çektik onları da koyayım :

Son düzenleme:

erhancox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gerçekten mükemmeldi videosunu çektim parkur da pek iyi deildim şu an videoyu renderliyorum elinize sağlık yani süper :D

Kanal Link video yarın gelicek :

Video Link:

Son düzenleme:

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritamız 491 indirmeye ulaştı hepinize teşekkür ederiz.
Destekleriniz sayesinde haritanın 2.bölümünü yapmaya başladık umarım en kısa sürede forumda paylaşacağız.

Destekleriniz için teşekkür ederiz.

CMPedro

MONSTER
En iyi cevaplar
0
Helal Olsun.
Adamlar Harita yapmış ya :D[DOUBLEPOST=1396084350,1396083224][/DOUBLEPOST]Harita Yorumlama;
1-Dropper Kolay Olmuş.
2-Parkur Birazdaha uzun sürebilirdi.