Leader-Os, Bir Dolandırıcıdır. Kanıtlı Alışveriş Yapmayın.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaş bana script satti ama şimdi script de buglar meydana geldi.
Kendisi websiteme saldiri düzenledi.
Üstüne üstlük beni tehdit etti ssler mevcut daha istenirse gösterebilirim
Bana scripti güncelicegini söyledi ama engelledi.
Özelde şunlari söyledim ya bana yeni script temin et yada parami iade et.
Ama arkadaş hiçbirşey yapmadi kimse alişverşi yapmasin. güvenilir biri dğeildir.

@LeaderOS

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Skript alacağına paranı biriktirip Windows'u orijinal sürüm yapabilirdin veya vaktini biraz daha harcayıp Skript kodlamayı öğrenebilirdin. Yaptığı takdir edilesi bir durum değil ancak tuzağı kuran kadar düşen de suçlu.
Hocam kesinlikle konu açanla bi bağlantım yok fakat dediğinizin saçmalığını farkındamısınız ?
Arkadaş parasını vermiş, güvenmiş satın almış. Bunların başına geleceğini önceden göremez bu adam. Müneccin değil afedersinde. Adamı koruyacağınız yerde suçuna ortak oluyorsunuz sizede bir şey demiyorum, forum iyice alçaldı şuanda.

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hocam kesinlikle konu açanla bi bağlantım yok fakat dediğinizin saçmalığını farkındamısınız ?
Arkadaş parasını vermiş, güvenmiş satın almış. Bunların başına geleceğini önceden göremez bu adam. Müneccin değil afedersinde. Adamı koruyacağınız yerde suçuna ortak oluyorsunuz sizede bir şey demiyorum, forum iyice alçaldı şuanda.
Ben bu arkadaşı çok iyi tanırım, can denilen arkadaşı.
Sunucusunda birçok çaldığı mapler bulunuyor (geçen yaz öyleydi, şu an bilemem), en küçük örnek bu...

Leaderos arkadaş kötü ise can arkadaş ondan daha kötü.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Ben bu arkadaşı çok iyi tanırım, can denilen arkadaşı.
Sunucusunda birçok çaldığı mapler bulunuyor (geçen yaz öyleydi, şu an bilemem), en küçük örnek bu...

Leaderos arkadaş kötü ise can arkadaş ondan daha kötü.
Ben şu an canı yorumlamıyormu hocam, her nekadar kötü olsa bile kimse kimseye namussuz diyemez. Dedirtmeyiz.
Ek olarak arkadaşın sslerini diğer konularda gördüm biraz bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın.
Asla Canı Savunmuyorum fakat mağdur şuanda o .

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben şu an canı yorumlamıyormu hocam, her nekadar kötü olsa bile kimse kimseye namussuz diyemez. Dedirtmeyiz.
Ek olarak arkadaşın sslerini diğer konularda gördüm biraz bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın.
Asla Canı Savunmuyorum fakat mağdur şuanda o .
Şu an bu konuyu tartışmamız bile saçma biliyor musun :D
Bizene bunların arasında ki muhabbetten, bırakalım çözsünler kendileri.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Şu an bu konuyu tartışmamız bile saçma biliyor musun :D
Bizene bunların arasında ki muhabbetten, bırakalım çözsünler kendileri.
Evet bizim aramızda bunu tartışmamız saçma, seninle tartışmamız gereken farklı konular far FAKAT
Forumdaki herkes bilmeliki şuanda bu arkadaş mağdur durumda ve leader arkadaşın yaptıklarından sonra, kimseye namuszsuz damgası vurmaya hakkı yoktur.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Birilerini mağdur ederek çalışacağınıza, ticaret yapacağınıza hiç yapmamalısınız. Hz. Muhammed efendimizi örnek alınız. #Efendimiz peygamber olmadan önce ticaret ile uğraşıyormuş. Herkesin hakkını koruduğu, hiç kimseye kazık atmadığı, Haklının yanında olduğu için Muhammed-ül Emin lakabını almıştır.... İnşallah anlamışsınızdır @LeaderOS

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç kimse bir daha bir şey bilmeden yorum yazmasin! Ben herkese tek tek yazmaktan biktim yahu! Adam 1 sene scripti aldiktan sonra anama kufur edip engelledi! Sonra geldi forumda scriptimi bedavaya verdi! Ben bu adama ne yapayım oo kardesim cok sagol scriptimi dagittin bide kufur etti cok sagll
Kanit: https://forum.gamer.com.tr/konu/max...aderos-scripti-oeduel-leaderos-script.354168/

Bir daha kimseyi bir sey bilmeden yargilamayin!

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Hiç kimse bir daha bir şey bilmeden yorum yazmasin! Ben herkese tek tek yazmaktan biktim yahu! Adam 1 sene scripti aldiktan sonra anama kufur edip engelledi! Sonra geldi forumda scriptimi bedavaya verdi! Ben bu adama ne yapayım oo kardesim cok sagol scriptimi dagittin bide kufur etti cok sagll
Kanit: https://forum.gamer.com.tr/konu/max...aderos-scripti-oeduel-leaderos-script.354168/

Bir daha kimseyi bir sey bilmeden yargilamayin!
Dediklerindeki çelişkiye bak birde skype sslerine bak arkadaşın attığı.
Şimdi şöyle anlatayım, sen bu arkadaştan belirli bir ücret aldıysan işini hakkınla yapacaksın.
Lole girdimbekle hocam diyip bekletmeyeceksin, çaba sarfedeceksin.
Kaybın burada başlamış senin hocam.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Önce güvenilir mi değil mi diye sorup araştırma yapsın sonra da alıp almayacağına karar verirdi zaten. Resmen güvenilmez birine 40-50 TL parasını kaptırmış. Yukarıda yazdığım gibi dolandıran elemanı takdir etmiyorum ancak arkadaşta mağdur duruma düşmemek için elinden geleni yapmalıydı. Geleceği göremez ancak geleceğe dair hazırlık ve planlama yapabilir.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce güvenilir mi değil mi diye sorup araştırma yapsın sonra da alıp almayacağına karar verirdi zaten. Resmen güvenilmez birine 40-50 TL parasını kaptırmış. Yukarıda yazdığım gibi dolandıran elemanı takdir etmiyorum ancak arkadaşta mağdur duruma düşmemek için elinden geleni yapmalıydı. Geleceği göremez ancak geleceğe dair hazırlık ve planlama yapabilir.
Dolandırma falan yok. Adam satın almış, bug oluşmuş. Satıcı düzelteceğini söylemiş, Satın alan küfretmiş; aldığı ürünü bedavaya paylaşmış. Bu yüzden bug'ı düzeltince adama yeni sürümü atmamış. Özür dile öyle atayım demiş, ama özür dilememiş ve atmamış.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dolandırma falan yok. Adam satın almış, bug oluşmuş. Satıcı düzelteceğini söylemiş, Satın alan küfretmiş; aldığı ürünü bedavaya paylaşmış. Bu yüzden bug'ı düzeltince adama yeni sürümü atmamış. Özür dile öyle atayım demiş, ama özür dilememiş ve atmamış.
Başlıkta "dolandırıcı" damgası olduğu için öyle yazmanın mantıklı olacağını düşündüm. Ayrıca özür dilemesini istemekte büyük bir hata zaten. Adam satıyorsa bugunu düzeltip her şeyi ile ilgilenmesi lazım. Burada haklı taraf yok iki tarafında suçu büyük.

Eq4ReX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ay ben şok

İp adresini biliyorsan yerinin tespit ederek siber suçlara şikayet edebilirsin.

cloudflare al saldırı yapamaz

Başarılı olamaz çünkü ya kullandığı program ücretsiz yada başlangıç paketlerinde bulunan programdır. Ondan dolayı anca layer 1 şeklinde saldırabilir.

Zaten artık ddos yerine botnet giriyorlar. :)

Ama seninde hataların var "küfretmen" kısaca LeaderOS u desteklerim çünkü sen ona yazdığında scripti 1 yıl önce almışşın scripte bug oluşması normaldir sen ona yazdığında beklemek yerine küfür etmissin.

Bir de sunucunda skript kullanıyorsan skript yazmanı öğrenmen lazım çünkü hem o skriptleri editlemek isteyebilirsin hem de açılan açıkları kapatabilirsin.