fatihbugra
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Leader Network
Selamlar;
Güzel bir proje ile karşınızdayız. Projemiz eskileri yaşatmak uğrunda bir nevi nostaji babında. Eski nesil, eski tarz factions açmayı planlıyoruz. Eski tarz derken neyden mi bahsediyoruz? Şundan bahsediyoruz. Gecelere kadar oynayıp kastığınız, gerek boss yaparken öldüğünüz gerek ise boss kestikten sonra düşen itemlere sevindiğiniz o günleri diyorum. Gereğince güçlenip klanlarınızı kurup, kalelerinizi yapıp kale, klan savaşı yaptığınız günleri diyorum. Çok büyük değil lakin benim fikrimce gayet güzel bir proje. Bu proje doğrultusunda bazı ekip arkadaşları aramaktayım. Tabii ki bu kadar çok ekip arkadaşı aramamın sebebi bu sunucuyu daha sonrasında geniş bir kitleye yayarak "Hub (Çekirdek)" sunucuya dönüştüreceğimizden kaynaklanmaktadır. Gelin ilk önce alım yapılacak kategorilere ve sayılarına bakalım. Not: Alım için başvuracak kişiler işlerinin erbabı, usta kişiler olmakla yükümlüdür. Dediğim gibi acemi bir proje değil büyük düşünüyoruz. Bu proje kapsamında yetkili ekip almak için bir form oluşturmuştuk ve buradan paylaşmıştık. O formun süresi doldu ve şimdi zaman geldi yetkilileri açıklamaya. Yetkili listesi aşağıdaki gibidir. Ön elemeyi geçebilenlerle iletişime geçilecektir discord üzerinden. İyi oyunlar dileriz. Esen kalın.
Not : Aşağıdaki isimlerin arasında bir eleme daha yapılacaktır. Eğer saat 19.00 a kadar discord adreslerine bakmazlarsa haklarını kaybedeceklerdir.
Admin : Emre Seymen
Moderatör : Muharrem Çiftçi
Builder : Yezen İbrahimoğlu
Builder : Fatih Han Türkmen
Discord Designer : Emin Can Yoldaş
Discord Designer : Muammer Gürel
Büyük düşün,büyük oyna, büyük kazan...
Leader Network
Ekli dosyalar
Son düzenleme: