LeaderOs Scripti Sorunu = Yazan kişi de Bilmiyor. = ACİL!

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardesim biraz sakin ol, @RealSingle bi el at .
Aga sakinim ama 3 gün geçti ya 3 gün makinanin günü de geliyr sinirlerim bozuldu bilerke script aldim ki satiş olsun makinaya gitsin ücretler. beni taniyan tanir. çok sorun yaşadim bu yüzden çok fazla sunucumu sifirladim bide bunun yüzünden sifirlarsam asla oyuncu kazanamam. o yüzden moralim git gide düşüyor. cumartesi/pazar geliyor . tatil günleri sunucum 150 civarlara ulaşiyor şimdi websiteyi ozamana kadar yapmasam bir anlami kalmaz.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@can258 burda müşteri olarak tamamen haklı sen oraya sha256 desteğini koymuşsan eğer sorun olmaması gerekir. Eğer bir sorun varsa da bunu satın almadan önce müşterine belirtmelisin @LeaderOS. Bu arkadaşın bu kadar kayıtlı oyuncusunu silmesi mümkün değil yani adama sha256 sorunlu şunu kullan diyemezsin. Bunu satın almadan önce söylemen gerekir. AuthMe bildiğim kadarıyla bu tarz bir çeviriyi desteklemiyor yani ya tüm kayıtlarını sıfırlayacaksın yada script'deki sorunu çözeceksin.

onur_can

Play.GonyaNW.Com
En iyi cevaplar
0
Affedersinde takir takir yardim ediceksin senin ücretini verdim. vermemiş olsam neyse.
ben sna söyledim 3 gün geçti ... biz dedik ki sana sen bak çaresine yapamasan forumda aricagim diye
sende bilmiyorum zor dedin buyur. malesefki ya ücreti geri iade ediceksin yada yardim edip kurucaksin sistemi sana kalmiş.

Al buda destekli mi değil mi diye sorusu

Malesefki girer ss ve video kaydi mevcut bandicam la çekmiş olsam bile.
Satiş temsilcisi satişini yaptiktan sonra ona kurulumu yapmadigi sürece hiçbirşey yapamaz para iadesi veya yardimci olucaksin takir takir sorumluluk sana ait.
Bende LeadaderOS Scriptininin Kulnanıcısıyım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bende sha256 yapmayı denedin Olmadı Sana Tavsiyem Çakma Lobi Kur + Sunucularına bir süregligine Authme Ekle ben Böle yaptım

Son düzenleme:

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@can258 burda müşteri olarak tamamen haklı sen oraya sha256 desteğini koymuşsan eğer sorun olmaması gerekir. Eğer bir sorun varsa da bunu satın almadan önce müşterine belirtmelisin @LeaderOS. Bu arkadaşın bu kadar kayıtlı oyuncusunu silmesi mümkün değil yani adama sha256 sorunlu şunu kullan diyemezsin. Bunu satın almadan önce söylemen gerekir. AuthMe bildiğim kadarıyla bu tarz bir çeviriyi desteklemiyor yani ya tüm kayıtlarını sıfırlayacaksın yada script'deki sorunu çözeceksin.
Çözmeye çalişiyor bekliyoruz
Bende LeadaderOS Scriptininin Kulnanıcısıyım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bende sha256 yapmayı denedin Olmadı Sana Tavsiyem Çakma Lobi Kur + Sunucularına bir süregligine Authme Ekle ben Böle yaptım
GonyaNW yi duymştm ama emin ol yolu yok bayadir açik sunucum bir kaç kere sifirladim çakma lobim de var sunucularimda +12 tane sunucu var elimde ama sadece +5 i aktif bekliyoruz halledicek

onur_can

Play.GonyaNW.Com
En iyi cevaplar
0
Çözmeye çalişiyor bekliyoruz

GonyaNW yi duymştm ama emin ol yolu yok bayadir açik sunucum bir kaç kere sifirladim çakma lobim de var sunucularimda +12 tane sunucu var elimde ama sadece +5 i aktif bekliyoruz halledicek
şu an DataBasen Lobide demi Çakma Lobiye taşı 3 SN ışınlanmayı kapat portal veya itemle lobiye gitsin Şuanlık sana Çözümlerim bunlar

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen AuthMe'nin oluşturduğu şifreleri okuyamazsınız, en başından şifreleri sizin oluşturmanız gerekiyordu diye biliyorum.
Çözüm için aydınlatın bizi.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kodladığı kişi bilmiyor yanlış bir cümle. Kodladığı kişinin sunucuda test etme imkanı olmadığı için yapamıyor. bu bir. ikincisi berkde kodları vardı berki bekliyorum.

ve forumda açtığın bu konu yüzünden artık yardım etmicem. bu konuyu açmış olmasaydın sanırım bu sorun bugün çözülmüş olacaktı.
Yanlış cümle değil, Test etmeden satışa sunamazsın sunarsanda böyle hatalarla karşı karşıya kalırsın, sorunu olan arkadaşla benimde sorunum var bir sürü atışmalarımız oldu amma velakin sen satış yaptın o arkadaşa ve paşa paşa yardım etmek zorundasın. etmiceksende parasını iade etki sussun.

CAN369

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben CAN147 bu olay için yan hesap açtim :)
LeaderOs Sorunu çözmemiştir. sadece girişleri sha256 yapmistir ve gerisi md5
Eposta değiştirme şifre değiştirme. ben de buna karşilik olarak
Scripti ininal kart ile 20 tlye satiyorum eğer buna karşi gelenler. gidip leaderos'a iletebilirler.
Script satılıktır dolandirilma üzere geri iade yapmadigi için satiliga çikartim :) alanlar
skype adresim: CAN1479