League of Legends Detaylı Şampiyon Tanıtımları | Shen - Alacakaranlığın Gözü

Craps_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Craps_. Bu Gün Sizlere Yeni Başladığım "Detaylı Şampion Tanıtımı" Serimi Göstereceğim.
Umarım Yararlıdır.

PART 1
SHEN - ALACAKARANLIĞIN GÖZÜ

HİKAYE
Shen, Ionia Adalarından Gelip, Dengeyi Korumaya Söz Vermiş Olan Kişilerdendir. Çok Disiplinli Olan Bu Karakterimizin Babasına, Sınav Sırasında İşkence Edilmiş, Ancak Shen Kaşını Bile Kıpırdatmayarak Sınavı Geçmiş, Alacakaranlığın Gözü Olmuş. Shen Genel Olarak İyi Biridir Ancak Kardeşi Zed ile Arası Bozuktur.

OYNADIĞI YERLER
Özelliği: Tank/Dövüşçü
Oynadığı Yer: Top/TopSolo
Oynanma Yüzdesi: %36

YETENEKLER

Pasif - Ki Saldırısı
Bu Şey Çok İşinize Yarayacak. Çünkü Shen'in 8 Saniyede Bir Ekstra Büyü Hasarı Vermesini Sağlıyor. O Kadar Abartıcak Bir Şey Yok Ancak Yinede Son Seviyelerde İyi Vuruyor.

Yetenek Q - Cani Kılıç
Ahh! İşte Bu! Bu Yetenek Sizi Ölümsüz Yapacak Güce Sahip! Çünkü Bu Yetenek, Canınızı Düşünemediğiniz Bir Hızda Yenilemenizi Sağlar. Hem Sizin, Hem Takım Arkadaşlarınızın. Kılıcı Bir Rakibe Attığınızda Hasar Almakla Birlikte İşaretlenir, ve İşaretli Kişiye Her Kim Vurursa Canı Saniyede +28 Gibi Bir Değerle Yenilenir. Diyelim ki Sizin Canınız 1/4 Rakibin Canı 3/4, Onu Şöyle Bir İzlenim İle Alabilirsiniz:
(Sihirdar Büyüsü Olarak Şifa Alınmalı!)
E(Ona Atılın) > Q(Q Atarak Ona Dalın) > W(Eğer Adam Size Dalıyorsa Basın) > E(Ona Atılın) > Q(Son Hamle Yaparak Öldürün)

Yetenek W - Şaşırtmaca
Bunun Şaşırtmacalıkla Falan Alakası Yok. Yinede Bu Büyüde Çok İşinize Yarar. Canınız Kritik Seviyeye Geldi mi HOP! Bunu Basın. Size Bir Miktar(Az) Kalkan Verecek ve Sizi En Az 1 Yetenek veya Vuruştan Koruyacaktır(Kule vuruşları dahil).

Yetenek E - Gölge Fırlayışı
Geldik Diğer Efsane Yeteneğimize. Bu Yetenek Sıçra Gibi Bir Şey. Rakibe, Veya Başka Bir Yere Doğru Atılmanızı Sağlar. Eğer Fırladığınız Yerde Rakip Var İse, Onlara Bir Miktar Hasar Verip, Onları Kışkırtırsınız. Yani Onları Kendinize Doğru Çekersiniz. Bir Rakibe Atıldığınızda O Rakip Saldırdığı Şeyi Bırakıp Size Doğru Yürür ve Size Normal Bir Şekilde Saldırır. Rakip Kontrolü Kısa Bir Süre Kaybeder ve Size Normal Saldırır. Yetenek Kullanamaz. Bu Çok İşinize Yarar. Örneğin Rakip Arkadaşınızı Kovalıyor ve Arkadaşınızın Canı Az. Rakibe bir E Atarsanız Onu Kovalamayı Bırakıp Size Saldırmaya Başlar, Arkadaşınızın Hayatını Kurtarırsınız. Sizde Tank Olduğunuz İçin Ölmessiniz Her Halde.

Yetenek Ulti(R) - Birlikten Kuvvet Doğar
İsmindende Anlaşılacağı Gibi, Shen'in Ultisi, Dillere Destan, Hayat Kurtaran. Shen'in Ultisi League of Legends'da En Sevilen Ultilerden Biridir. Çünkü Takım Arkadaşının Hayatını Kurtarır. Shen, Seçtiği Arkadaşına W'sundan Daha Etkili Bir Kalkana Boğar ve Odaklanıp Ona Işınlanır. Ve PAM! 5 te 5! Hıı, Tabii ki Arkadaşı Mallık Yapıp Ölürse, Işınlanamaz. Delirdiniz mi ? Ha Bir de Işınlansaydı?

KASILMASI GEREKENLER
Şöyle Bir Liste Size Yardımcı Olacaktır;

İlk Başta

Bu Eşyalar Zaten Alınacak Tek Eşyalar.

Baştan Sonra

Bu Size Çok Yardımcı Olmasa da, Gerekli Bir Eşyadır.

Oyun Ortalarında

Bu Eşyaların Fazlasıyla Yararını Göreceksiniz.

Sonlara Doğru

(Bunu Karşıda Kodum mu Oturtan Bir Rakip Varsa Alın.)

Sonlarda

(Bunları Doran'ın Kalkanını Satıp Alın.)

YARARLI OLDUYSA,
LIKE!!!

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İnanılmaz kötü bir rehber.
Bu itemleri neye göre kasıyoruz ? Takımındaki support babysitting yapamayınca ne kasıcaz ? Solo nasıl oynanır ?
Rehberlerde senli benli konuşulmalıdır.
Karakter açıklamalarını copy paste yapmışsın
Yazık.
Keşke dislike butonu olsa...

Craps_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İnanılmaz kötü bir rehber.
Bu itemleri neye göre kasıyoruz ? Takımındaki support babysitting yapamayınca ne kasıcaz ? Solo nasıl oynanır ?
Rehberlerde senli benli konuşulmalıdır.
Karakter açıklamalarını copy paste yapmışsın
Yazık.
Keşke dislike butonu olsa...
Karakter Açıklamaları Derken ? Hiçbir Şeyi Copy Paste Yapmadım. Herşeyi Kendim Yazdım. Asıl Size Yazık. Ön Yargılı Hiçbir Kişi Hayatta Başarılı Olamaz :) Bunu Aklından Çıkarma. Ayrıca Çok Biliyorsan Kendin Yap?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Karakter Açıklamaları Derken ? Hiçbir Şeyi Copy Paste Yapmadım. Herşeyi Kendim Yazdım. Asıl Size Yazık. Ön Yargılı Hiçbir Kişi Hayatta Başarılı Olamaz :) Bunu Aklından Çıkarma. Ayrıca Çok Biliyorsan Kendin Yap?
Hahaha ön yargı dedi ya.
Sadece oynayın lütfen rehber hazırlamayın.
MOBA oyunlarında tecrübem vardır.
En iyi şekilde rehber yapabilirim
Rehber yaparken karşıdaki kişiyle kankanmış gibi konuşman gerekir.

OYNADIĞI YERLER
Özelliği:
Tank/Dövüşçü

Rehber okuması gereken kişi Bundan HİÇBİR ŞEY ANLAYAMAZ.
Ulan ben ne yapıyım oynanma yüzdesini ? Kafan mı güzel ?
Hatta hikayesini ne yapıyım. Sen bana hikaye mi anlatıyorsun ? sorusuna en güzel verilecek cevap
SADECE HİKAYE ANLATMIŞSIN ^.^ Rehberde ne işi var kardeşim ? Amaç konu boş kalmasın.

Karakterin zayıf yönleri ve güçlü yönleri nerde ?
Duruma göre eşyalar nerde ?
Skill açıklamalarını yapmayı becermişsin onun dışında her şey berbat
Saçma bir itembuild ? Oyundan oyuna göre değişeceğini bilmiyor tabi.
Oyun içinde yapılacak stratejiler belirtilmemiş.
Daha sayayımmı ?
Vasat bir rehber
Her oynamayı öğrenen rehber hazırlarsa Türkiye'de MOBA gelişmez.

Bu LoL ne kadar bir saçma moba ya. Her ay karakter mi getiriyorlar. Bir denge yok. Oyna ..... Oyna. Dümdüz.
Bir heronun nerf yiyip oyuna denge sağlaması 2 ay sürüyor zaten.

Son düzenleme:

Craps_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hahaha ön yargı dedi ya.
Sadece oynayın lütfen rehber hazırlamayın.
MOBA oyunlarında tecrübem vardır.
En iyi şekilde rehber yapabilirim
Rehber yaparken karşıdaki kişiyle kankanmış gibi konuşman gerekir.

OYNADIĞI YERLER
Özelliği:
Tank/Dövüşçü

Rehber okuması gereken kişi Bundan HİÇBİR ŞEY ANLAYAMAZ.
Ulan ben ne yapıyım oynanma yüzdesini ? Kafan mı güzel ?
Hatta hikayesini ne yapıyım. Sen bana hikaye mi anlatıyorsun ? sorusuna en güzel verilecek cevap
SADECE HİKAYE ANLATMIŞSIN ^.^ Rehberde ne işi var kardeşim ? Amaç konu boş kalmasın.

Karakterin zayıf yönleri ve güçlü yönleri nerde ?
Duruma göre eşyalar nerde ?
Skill açıklamalarını yapmayı becermişsin onun dışında her şey berbat
Saçma bir itembuild ? Oyundan oyuna göre değişeceğini bilmiyor tabi.
Oyun içinde yapılacak stratejiler belirtilmemiş.
Daha sayayımmı ?
Vasat bir rehber
Her oynamayı öğrenen rehber hazırlarsa Türkiye'de MOBA gelişmez.

Bu LoL ne kadar bir saçma moba ya. Her ay karakter mi getiriyorlar. Bir denge yok. Oyna ..... Oyna. Dümdüz.
Bir heronun nerf yiyip oyuna denge sağlaması 2 ay sürüyor zaten.

Kendini Çok Akıllı Zannediyorsun Değil mi ? Hadi Neyse Tamam Eksiklerim Olabilir, Sen Yap Sıkıyorsa ? Ve Ayrıca Ben Konuları Eleştirirken Senin Gibi "Kötü, Çöp, Vele-tler Konu Açarsa Böyle Olur İşte... vb. vb." Demiyorum. Ayrıca Hikaye Bir Şampiyon Tanıtımı İçin Hele DETAYLI İse Gerekli Bir Şey ve Sen Bunu Anlayamassın. Ayrıca ItemBuild Gayet Güzel. Denemeden Laf Atma Kardeşim. Ben O ItemBuild İle 22/1/35 Yaptım ? Eğer Bütün Sorularının Cevabını Aldıysan Terket Burayı ve Bir daha Gelme. Eğer Terketmeyeceksen Saçma Sapan Yorumlar Yazma.

Son düzenleme:
En iyi cevaplar
0
aslında karşındakine bağlı ne kasıcağın mesela karşısı ap ağırlıklı ise büyü dirençli ayakkabı lazım hem kitle kontrol etkilerinide azaltıyor gibisinden ezbere gitmeyin yani :olgun:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kendini Çok Akıllı Zannediyorsun Değil mi ? Hadi Neyse Tamam Eksiklerim Olabilir, Sen Yap Sıkıyorsa ? Ve Ayrıca Ben Konuları Eleştirirken Senin Gibi "Kötü, Çöp, Vele-tler Konu Açarsa Böyle Olur İşte... vb. vb." Demiyorum. Ayrıca Hikaye Bir Şampiyon Tanıtımı İçin Hele DETAYLI İse Gerekli Bir Şey ve Sen Bunu Anlayamassın. Ayrıca ItemBuild Gayet Güzel. Denemeden Laf Atma Kardeşim. Ben O ItemBuild İle 22/1/35 Yaptım ? Eğer Bütün Sorularının Cevabını Aldıysan Terket Burayı ve Bir daha Gelme. Eğer Terketmeyeceksen Saçma Sapan Yorumlar Yazma.
oooo aferin tank ile kill almak PROLUK
kill almak oyunu almaktir dimi ?
ne kadar kill o kadar iyi
iyi ki sizin akliniza sahip degilim.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim işsiz misin? Bu tür detaylı şampiyon açıklamaları anlatmaları LOL TR sitesinde mevcut ayrıca bir sürü kişi bu tür rehberler hazırlamış hala neden bu gereksiz işlere kalkışıyorsunuz anlamıyorum.

Craps_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
oooo aferin tank ile kill almak PROLUK
kill almak oyunu almaktir dimi ?
ne kadar kill o kadar iyi
iyi ki sizin akliniza sahip degilim.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben Orda Kill'e Değil, Death'e Bakamanı İstedim? Senin Beynin Öyle Algıladığı İçin Herkesi Küçük Görebilirsin, Ama Herkes Senin Gibi Değil :)