League Of Legends hangi karakterleri hangi sırayla almalayım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
LoL'de taze olduğum gerekçesiyle (17 lvl eziklik .s .s) biraz karakter çıkmaya karar verdim ve size bir şey danışmak istedim:
Şöyle ki aklımda güzel bir karakter alma listesi oluştu fakat hangi sırayla hangi karakterleri almam gerektiğine karar veremedim.Hazırladığım listeyi göstereyim:

Hangi sırayla çıkmamı söylerseniz sevinirim + aklınızda güzel bir karakter varsa söylemekten çekinmeyin 20 lvl olana kadar kendime teemo ve riven dışında bir "main hero" oluşturmak istiyorum.
Herkese iyi forumlar.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
LeBlanc,Yasuo,Ahri,Katarina,Wukong.
Mümkünse Talon alma berbat bir hero :D

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Begendigini al bende şu an ne acıcagıma karar veremiyorum acicak bisey kalmadigi için

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oynamana ve zevk almana bağlı bilgilerime dayanarak söylüyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yada LB alabilirsin ama daha basit olcaksa wukong al

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
LeBlanc,Yasuo,Ahri,Katarina,Wukong.
Mümkünse Talon alma berbat bir hero :D
Neye dayanarak LeBlancle başlamamı öneriyorsun ? Fake atma ve diğer özellikleri açısından falan mı ? Bu aralar Ahri de çok lig maçlarında kullanılıyor(muş) diye ilgimi çeken ve "at gibi lan bu karı" diyerek tanımladığım bir hero.Biraz daha detaylandırır mısın ?
Ben akali ile oynuyorum :S ulti ile cok guclu oluyor :S
Akali arkadaşta var diye almak istemedim pre takılınca mal mal kavgalar ya da sohbetlere gerek yok.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gnar al bi ara oynamistim onunla :S
Geçenlerde sanırsam "Free Rotation"daydı.Bu haftanınkiler "bebe" tabirine uygun olanlar için bire bir.Zed alıp herkese atarlananlar mı dersin Thresh ile jungle yapmayı deneyen psikopatlar mı dersin TR serveri çok çeşitli ve karakterler arasında beni muallakta bırakıyor.Ama Gnar'ın ultisi devleşme(sanırım yani) biraz da Nidalee'nin skili gibi galiba.Tek farkı başta açık değil onun dışında ulti halindeyken diğer 3 skilli de değişiyor değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...