League of Legends Oyuncu Kitlesi

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu oyunu genelde Wolfteam, Metin2 vs. oynayan sincaplar oynuyor, Türkiye sunucusuna kesinlikle bulaşmayınız. Keyifli bir şekilde oynamak isteyenler EUW sunucusunda oynasınlar. HotS'da çoluk çocuk dolmaz umarım, Türkçe olmadığından şimdilik küfürbaz sincaplarla uğraşmıyoruz.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
İyi güzel de EUW temizdi (TR'ye kıyasla en azından), şimdi görüp gelmesinler? Kimin sincaplık yapacağı belli olmaz.

(HOtS'un 3-4 ayı kaldı, sonra véletler iyice doluşur benden söylemesi.)

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İyi güzel de EUW temizdi (TR'ye kıyasla en azından), şimdi görüp gelmesinler? Kimin sincaplık yapacağı belli olmaz.

(HOtS'un 3-4 ayı kaldı, sonra véletler iyice doluşur benden söylemesi.)
HotS bayağı casual olduğu için gelmezler hocam, bir oyun en fazla 30 dakika sürüyor. Bizim sincaplarla sabah akşam LoL oynadığından HotS indirip şampiyon, kostüm, binek vs. açmaya uğraşmaz. Olmazsa DotA 2 devam.

En iyi cevaplar
0
oynadığın küme,elo da önemli tabi artık pek fazla gelmiyor bana gelse bile engelliyorum tartışmak ile vakit kaybetmeyin

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bakın Dota2 De Hiç V€led Yok Gidin Onu Oynayın :p

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
HotS bayağı casual olduğu için gelmezler hocam, bir oyun en fazla 30 dakika sürüyor. Bizim sincaplarla sabah akşam LoL oynadığından HotS indirip şampiyon, kostüm, binek vs. açmaya uğraşmaz. Olmazsa DotA 2 devam.

İnşallah doluşmazlar, bu kitlenin olabildiğince az yerde tıkılması gerek. Ama HOtS yaygınlaşırsa en azından denemek için girerler.

@faketaxidriver köstebek gibi bir deliği tıkarsan başka bir yerden fırlıyorlar TR'de. Ramazan'da arkadaşla ARAM'da takılmak için girmiştim biraz, gelişme var; iyi oyunculara çok rastladım ama bu tip olanlar hala var.

En iyi cevaplar
0
İnşallah doluşmazlar, bu kitlenin olabildiğince az yerde tıkılması gerek. Ama HOtS yaygınlaşırsa en azından denemek için girerler.

@faketaxidriver köstebek gibi bir deliği tıkarsan başka bir yerden fırlıyorlar TR'de. Ramazan'da arkadaşla ARAM'da takılmak için girmiştim biraz, gelişme var; iyi oyunculara çok rastladım ama bu tip olanlar hala var.

1-2 ay eu westte oynamıştım orda küfür etmiyolardı tabi o zamanlar silver 3 felandım direk annen ölsün kardeşin cehenneme gitsin gibi şeyler vardı :/

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
1-2 ay eu westte oynamıştım orda küfür etmiyolardı tabi o zamanlar silver 3 felandım direk annen ölsün kardeşin cehenneme gitsin gibi şeyler vardı :/

Sadece bende mi bilmiyorum ama ana dilimde küfür etmedikleri zaman çok da umrumda olmuyor. Niçin böyle ben de bilmiyorum, alışkanlık meselesi galiba. B)

(Ormancıyken "noob" diyenlerle çok karşılaştım. -Skorunu tam hatırlamıyorum ama yaklaşık olarak 2/11/8 olan bir Caitlyn de vardı bunlar arasında.-)

En iyi cevaplar
0
Sadece bende mi bilmiyorum ama ana dilimde küfür etmedikleri zaman çok da umrumda olmuyor. Niçin böyle ben de bilmiyorum, alışkanlık meselesi galiba. B)

(Ormancıyken "noob" diyenlerle çok karşılaştım. -Skorunu tam hatırlamıyorum ama yaklaşık olarak 2/11/8 olan bir Caitlyn de vardı bunlar arasında.-)
engelle geç tartışma bile :/ (uyarı yemekten korktum mesajı editledim şşş)

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

LoL, Minecraft ve Skyrim üçgeninde takılıyorlar. Offline oynasalar da hiç karşılaşmasak bu sincaplarla keşke, yabancı sincaplar küfür etmiyor en azından. Bizimkiler babasından dayak yiyip oyunda sağa sola küfrediyor. HotS'a dadanırlarsa 15-17 aralığı dadanınır, oynayan Türk kitlenin çoğu 25-50 aralığında.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
LoL, Minecraft ve Skyrim üçgeninde takılıyorlar. Offline oynasalar da hiç karşılaşmasak bu sincaplarla keşke, yabancı sincaplar küfür etmiyor en azından. Bizimkiler babasından dayak yiyip oyunda sağa sola küfrediyor. HotS'a dadanırlarsa 15-17 aralığı dadanınır, oynayan Türk kitlenin çoğu 25-50 aralığında.
Skyrim paralı, véletler ona gelemez

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi her Türk oyuncusu bu şekilde söylüyor. Amatörlerin denk geldiği oyunları oynayıp tek başına kasarak oyunu taşıyan kişilerde oynamayı bildiğini sanıp diğer oyuncuları yargılamaya çalışıyor. Affedersiniz de size de pek güvenmiyorum bu konuda. Bu olayı yargılıyor olabilir fakat MOBA'nın ne demek olduğundan haberiniz yoktur. Zaten LoL MOBA diyemeyeceğim türden bir oyun. Pes etme gibi bir özelliği olan saçma bir oyun olabilir mi ? MOBA'nın önemli olan özelliklerinden biri ise sonuna kadar devam etmeyi hedefler. O yüzden bu oyunda comeback gelişmemiştir.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş ayıp olmuyor mu sincaplar falan. Geri kalanlar da haklısın çoluk çocuğun kol gezdiği oyunlar, takımda bir kişi hata yapıyor bütün takım ceremesini çekiyor. Ayrıca saçma sapan İngilizce terimleri falan var daha Türkçe'yi zor konuşan vele-t'lerin kalkıpta İngilizce terimler kullanması beni ayrı bir ayar ediyor ya.

En iyi cevaplar
0
Kardeş ayıp olmuyor mu sincaplar falan. Geri kalanlar da haklısın çoluk çocuğun kol gezdiği oyunlar, takımda bir kişi hata yapıyor bütün takım ceremesini çekiyor. Ayrıca saçma sapan İngilizce terimleri falan var daha Türkçe'yi zor konuşan vele-t'lerin kalkıpta İngilizce terimler kullanması beni ayrı bir ayar ediyor ya.
sen yenisin galiba sincap B)