ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11

maxresdefault.jpg

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Senin Efsanen

Öncelikle bu yazıyı okuyan büyük, küçük her yaştan kardeşimize selamlar. şu an yeniden bir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
konusu altında, yazımı okuyorsunuz. Bu yazıda sırasıyla "Senin Efsanen" adıyla geçen video sistemi hakkında bilgi verecek, örnek olarak da bir video ekleyeceğiz. Hazırsanız konumuza geçelim.

"Senin Efsanen" nedir?
"Senin Efsanen" başlığı altında geçen sistem, sadece Türkiye için RİOT şirketi tarafından yapılmış bir video sistemidir. Bu video sistemlerince sizin istatistiklerinize göre montaj yapar. Yani en çok oynadığınız şampiyonun fotoğrafını, oynadığınız koridor safhasını veya kaç defa 3'te 3, 4'te 4 veya 5'te 5 yaptığınızı gösteren, sizin hesabınıza özel bir video diyebiliriz. Evet, bu diğer ülkelere karşı biraz ayrımcılık yapılmış olabilir. Çünkü bu video sistemi varken 8 sunucunun 8 sitesinde de hiçbir şey bulamadım.

Bu sistem hala devam ediyor mu?
Hayır, bu sezonun başında 2016 yılındaki istatistiklerinizi anlatmak için yapılan bu video sistemi, artık kullanıma kapalı.

Bunu örnekleyebileceğin bir video var mı?

Evet, var. Lakin sadece Türkiye sunucusunda olduğundan, başka bir uygulamaya vs. referans edilmeyen sadece bir video bulabildim. Oda zaten "Oyunbros Zamanı" adlı youtube kanalına ait bir video. İsteyen izleyebilir;

Benim yazım buraya kadardı. Yazımı okuduğunuz ve bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.​