League Of Legends Skripti Minyon VB

NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar tabela veya herhangi bir blok nexus olucak nexusun 750 canı olucak (750 kirilma ve tek atilcak bloga) ve 30 saniye süreyle minyon çıkıcak ve kendi adamlarına falan dalmıyacak kendi kulelerine dalmayacak

Kulelerde bir blok olcak mesela 98 (ismini hatirlamiyorum kodu bu) 50 kez kırınca (tek atılcak) ve kuleler adam 5 blok yakınındaysa ve o alanda minyon yoksa adama vurucak her 3 saniyede bir 5 kalp götürcek

Bunları istiyorum karakterler kolay zaten bence yardım ederseniz ALLAH razı olsun

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
kolay zaten bence
Hayır kolay değil.
Sen resmen sunucunun en önemli özelliğini bize yaptırıyorsun. Biraz araştır, öğren, çabala.
Yapamıyorsan birine para verdirip yaptır.
Şahsen ben para versen bile kodlamam. Sıkıntılı bir iş. Giderim bu plugini kodlayıp kendi sunucumu açarım.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi kii yaparız. Sadece ama sadece gerekli olan verdiğimiz EMEĞİN KARŞILIĞI! Sende gidip şimdi bedavacı olma, zaten forumda çok bedavacı var.

NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@blackone1991 fikir verin ben yapayım bilader ? bilmiyorum o kadar fazla skript nasıl yapıcağımı söyleyin 3/5 ana kod atın birleştirip güzel bir şey çıkartayım

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@blackone1991 fikir verin ben yapayım bilader ? bilmiyorum o kadar fazla skript nasıl yapıcağımı söyleyin 3/5 ana kod atın birleştirip güzel bir şey çıkartayım

Sana ancak fikrimi söylerim başkada yardımcı olamam kusura bakma :D İlk olarak bir skripti öğrenmeye çalış, ondan sonra yapabileceğin küçük şeyleri hallet mese4la komut yazınca oyuna girmeyi menüyü felan ondan sonra an işlemleri forumdan yardım alabilirsin.