League Of Legends

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaksamlar Beyler Bugun Geceye Kadar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oynamayı düsünüyom varmı gelecek olan tasıyın beni :S

Bilgilerim;
-SpanklyTR
-Gümüs Görünümlü Bronzum Dalga Geçmeyin Silver 2 Seriden Düstük silver 5 e Ama Suan Cıkıyorum Önce Altın Sonra Çilincir Olurum sD:DSSD:SD:G:DF:

Bu gece bu hesaptayım gelen varsa gelsin
-Who Feed Darius

Son düzenleme:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum bu who feed dariusu eklemeyin arkadaşın çarı ya şimdi smurf diye lowlar gelir dedim 28 level çara girdim plat adamlar geldi bildigimiz agzımı yüzümü dagıttılar valla 1-12 diana nedir lenn :DD:Sd. siz benim hesabımı ekleyin sonra gireriz Spanklytr.
olm sol tıklıyacaktın düşmana vuracaktı.

*lol basit diye oynamayan erenbulbul.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi şu LoL oynayanların MOBA bilirmişçesine muhabbet etmesine çok gülüyorum ya :) Oynadıkları oyunu MOBA sanıyorlar. Oyunda ne Deny var ne de strateji :)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Abi şu LoL oynayanların MOBA bilirmişçesine muhabbet etmesine çok gülüyorum ya :) Oynadıkları oyunu MOBA sanıyorlar. Oyunda ne Deny var ne de strateji :)
Oyunda Deny var eğerki pushlarsan kuleler minyonlara son vuruşu yapar ve rakip gold kazanamaz
Oyunda strateji yüzlerce var ister camp temizleyerek lane'ine gitmek olsun ister invade taktiği olsun bunun gibi yüzlerce strateji var.

Son düzenleme:

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunda Deny var eğerki pushlarsan kuleler minyonlara son vuruşu yapar ve rakip gold kazanamaz
Oyunda strateji yüzlerce var ister camp temizleyerek lane'ine gitmek olsun ister invade taktiği olsun bunun gibi yüzlerce strateji var.
İronik olan şeyde çok bilirmişcesine sen konuşuyorsun
Ahahaha Deny den anladığın tek şey o galiba. Dota forumu olsaydı seni bir güzel rezil ederdim de :yıkıl:

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Ahahaha Deny den anladığın tek şey o galiba. Dota forumu olsaydı seni bir güzel rezil ederdim de :yıkıl:
Hayır deny yok diyorsun bende bunlar var diyorum tabikide kendi creepini kesme veya kendi takımındaki oyuncuyu kesme yok çünkü bir ara gangplank adlı bir şampiyonda bu vardı ama kimse sevmedi bu özelliğini bu yüzden hiç eklemediler.
Şimdi git ve değerli Dota'na dön ve başka aman hiçbir oyun deniyim deme.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu forum minecraft forumu, milleti rezil etme forumu değil, az insanlara saygı göster, çok bilmiş olma, zeki olduğunu düşünüyorsan bilgini kendine sakla.