Teşekkürler.Oyuncunun Kalitesi Biraz Olmamış Hani Normal Oyuncuya Benzememiş ama Devamı Güzel,Çokta Güzel Değil Ama Elbet İnsan Oğlu Herşeyde Direk Ustalaşamaz Yani Umarım İyi Bir Yol Alırısn .3.
Yani bilemiyorum galiba Minecraft oynamıyorsunuz ama Minecraft bu. Hani küp olan varya, Minecraft "Görsellere" Minecraft yazın çıkar. Güzel bir oyun denemenizi tavsiye ederim. Düpdüz bir alan vs. vs. düpdüz küpler vs. vs. Hoşunuza gider bence. Hani daire yok, üçgen yok sadece kare. Yorumunuz için teşekkürler ._.Bannerdeki objeler çok düz ve sert çizgilerle yapılmış (Ağacın gövdesi, evin duvarları, bulutlar, güneş) gibi. Bu belirttiklerim dışında çok da kötü olmadığını söyleyebilirim
4.3
Eleştiriyi neden kaldıramıyorsun ? Aşşağıdaki resimlere bak anlarsın. Tamamiyle kare değil; eğim ve gölgelendirme var ama seninkisinde bunu göremedim. Oyun kare diye banneri dümdüz ve gölgelendirmesiz, eğimsiz bırakmışsın.Yani bilemiyorum galiba Minecraft oynamıyorsunuz ama Minecraft bu. Hani küp olan varya, Minecraft "Görsellere" Minecraft yazın çıkar. Güzel bir oyun denemenizi tavsiye ederim. Düpdüz bir alan vs. vs. düpdüz küpler vs. vs. Hoşunuza gider bence. Hani daire yok, üçgen yok sadece kare. Yorumunuz için teşekkürler ._.
Hayır yani ben daha yeni başladım çizim yapmaya ve oyun formatına göre çizim yapıyorum. Elbet bende birgün sizin dediğiniz gibi yapmaya başlayacağım ._.Eleştiriyi neden kaldıramıyorsun ? Aşşağıdaki resimlere bak anlarsın. Tamamiyle kare değil; eğim ve gölgelendirme var ama seninkisinde bunu göremedim. Oyun kare diye banneri dümdüz ve gölgelendirmesiz, eğimsiz bırakmışsın.
![]()
Teşekkürler.Güzzel olmuş da sanki adam biraz olmamış gibi hani fazla eğilmiş gibime geldi gerisi ise güzel puanım 7/10
Oo finsgraphicsEleştiriyi neden kaldıramıyorsun ? Aşşağıdaki resimlere bak anlarsın. Tamamiyle kare değil; eğim ve gölgelendirme var ama seninkisinde bunu göremedim. Oyun kare diye banneri dümdüz ve gölgelendirmesiz, eğimsiz bırakmışsın.
![]()