LeberkasLP - Great Builder!

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Bugün sizlere LeberkasLP'nin konusuna yapmış olduğum bir Banner çalışmamı göstereceğim arkadaşlar, umarım beğenirsiniz. Kendimin istediği tarzda bir çalışma yapmış bulunmaktayım. Hemen çalışmamı göstereyim,

- Çalışmam -
İyi günler.​

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncunun Kalitesi Biraz Olmamış Hani Normal Oyuncuya Benzememiş ama Devamı Güzel,Çokta Güzel Değil Ama Elbet İnsan Oğlu Herşeyde Direk Ustalaşamaz Yani Umarım İyi Bir Yol Alırısn .3.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Gayet başarılı dostum.Hangi programla yaptın ?

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Bannerdeki objeler çok düz ve sert çizgilerle yapılmış (Ağacın gövdesi, evin duvarları, bulutlar, güneş) gibi. Bu belirttiklerim dışında çok da kötü olmadığını söyleyebilirim

4.3

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bannerdeki objeler çok düz ve sert çizgilerle yapılmış (Ağacın gövdesi, evin duvarları, bulutlar, güneş) gibi. Bu belirttiklerim dışında çok da kötü olmadığını söyleyebilirim

4.3
Yani bilemiyorum galiba Minecraft oynamıyorsunuz ama Minecraft bu. Hani küp olan varya, Minecraft "Görsellere" Minecraft yazın çıkar. Güzel bir oyun denemenizi tavsiye ederim. Düpdüz bir alan vs. vs. düpdüz küpler vs. vs. Hoşunuza gider bence. Hani daire yok, üçgen yok sadece kare. Yorumunuz için teşekkürler ._.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzzel olmuş da sanki adam biraz olmamış gibi hani fazla eğilmiş gibime geldi gerisi ise güzel puanım 7/10

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Yani bilemiyorum galiba Minecraft oynamıyorsunuz ama Minecraft bu. Hani küp olan varya, Minecraft "Görsellere" Minecraft yazın çıkar. Güzel bir oyun denemenizi tavsiye ederim. Düpdüz bir alan vs. vs. düpdüz küpler vs. vs. Hoşunuza gider bence. Hani daire yok, üçgen yok sadece kare. Yorumunuz için teşekkürler ._.
Eleştiriyi neden kaldıramıyorsun ? Aşşağıdaki resimlere bak anlarsın. Tamamiyle kare değil; eğim ve gölgelendirme var ama seninkisinde bunu göremedim. Oyun kare diye banneri dümdüz ve gölgelendirmesiz, eğimsiz bırakmışsın.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eleştiriyi neden kaldıramıyorsun ? Aşşağıdaki resimlere bak anlarsın. Tamamiyle kare değil; eğim ve gölgelendirme var ama seninkisinde bunu göremedim. Oyun kare diye banneri dümdüz ve gölgelendirmesiz, eğimsiz bırakmışsın.
Hayır yani ben daha yeni başladım çizim yapmaya ve oyun formatına göre çizim yapıyorum. Elbet bende birgün sizin dediğiniz gibi yapmaya başlayacağım ._.

Güzzel olmuş da sanki adam biraz olmamış gibi hani fazla eğilmiş gibime geldi gerisi ise güzel puanım 7/10
Teşekkürler.

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oo finsgraphics
nerde görsem anlarım bu çocuğun tarzını :D