Lecture Gaming

KillCam_TURK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar arkadaşlarım ile birlikte bir channel açtım. Adı Lecture Gaming. Şu an bir videomuz var(
). Hoşunuza gittiyse beğenin ve takipte kalın :) şu an HG, Parkur ve Minigames videolarımız var. Ama sadece 1 tane Hg videosu var şu an channel da. Beğenirseniz elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışacağız...

Şimdiden teşekkürler.

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
walve o kadar çok "kasıyor" kelimesini kullandıki sinirim bozuldu dislake verdim ve siz hile kullanıyosunuz galba çünkü o kada likeyi arkadaşımın 500 kişi izlediği videoda bile yok

KillCam_TURK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Wavle arkadaşımız o gün başka bir pc kullanmak zorunda kalmıştı kusura bakmayın. İlk video olduğu için arkadaşlarımıza söyledik. Beğeniler o yüzden olabilir. Bidahaki videolarda uyardım zaten Wavle yi :)

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tamam ayrıca arkadaşına bi bardak su içsin girmeden birsxcık sesi cızırtılı geliyor :s[DOUBLEPOST=1371836359,1371836296][/DOUBLEPOST]dislike ı geri çektim ayrıca sende benim arkadaşımın kanalına bir bakarmısın (minecraft değil) (senin arkadaşlar bir yardımda bulunsa :sırıtmak:)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KillCam_TURK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
:D tabii ki bakarım :) söylerim :D[DOUBLEPOST=1371836657,1371836592][/DOUBLEPOST]ooo hem de sims. Sims çılgını arkadaşlarım var söylerim onlara :D