- LegandaryCraft Network - Sunucu Yetkili Alımları - 2016-2018 - Kişi Başına 300 TL!

Sunucumuz İyi mi?

• Evet (Çok Güzel)

Kullanılan: 1 100.0%
  • Çok Güzel Fakat Daha Geliştirmelisin.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sayılır.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Cryseis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Y66jyD.png

2014 Yılından beri sunucu işleriyle uğraşan, kimi zaman başarılı olmuş, kimi zaman ise hüsrana uğramış 2 kişilik bir ekibiz. Ne zaman yeni bir sunucu açacak olsak, hata yapar, hemen açmanın ve oluruna bırakmanın peşinde koşardık. Bu sebepten dolayı da bazı zamanlarda başarısız olmuşuzdur.

oVVY5q.png

Asıl amacımız, sadece skyblock, faction gibi klasik oyunlardan ibaret olmayan, yetkili kadrosu tamamen profesyoneller ile dolu olan sorunsuz, lagsız ve yenilikçi bir sunucu oluşturmak. Bunun için de her şeyi göze almaya hazırız. Sizin İçin Gelişiceğiz.

vPPQGO.png

Öncelikle belirtmek isterim ki, lütfen belirlediğimiz yetkili alımları için sadece kendinizi profesyonel olarak tanımlıyorsanız katılın.

Alınacak Yetkililer
Build Ekibi: En az 2 kişiden oluşan, profesyonel bir build ekibi arıyoruz. Haritaların bize ait ve özen gösterilmiş olması bizim için çok önemli.
Java Geliştiricisi: İsteklerimize göre bize özel eklenti yapabilecek Pluginer arıyoruz.
Skripter: İsteklerimize göre skript yazabilecek Profesyonel Skripterlar arıyoruz.
Web Tasarımcısı: Sunucuya özgü bir site kodlayacak, profesyonel Web Geliştiricileri arıyoruz. Aynı zamanda ödeme şirketleri için de bize yol göstermeli.
Tasarımcı: Sunucuya özgü banner, icon, logo tasarlayacak profesyonel tasarımcılar arıyoruz.
Asistan: Sunucuda ne zaman ne yapılacağını, bir hata ile karşılaşıldığında bize yol gösterecek bir ekip arkadaşı arıyoruz. Bu kişinin önceden sunucu tecrübesinin olması bizim için çok önemli.
Moderator: Sunucudaki açıkları tespit edip bize bildirecek, aynı zamanda oyuncularla ilgilenecek güvenilir moderator arıyoruz.
Discord Sorumlusu: Açılacak olan Discord sunucusu için işlemleri yapacak, sunucuyu hazırlayacak, discord ile haşır neşir olan bir Discord yetkilisi arıyoruz.

şu an için aradığımız yetkililer bunlar. Katılmak istiyorsanız yorumlar kısmına hangi yetkiye aday olduğunuzu ve discord adresinizi yazmanız yeterli.

LegandaryCraft Network / Türkün Gücü !

Merhaba Arkadaşlar Ben Ada. Bu Gün Sizlere LegandaryCraft Network Alımları ve Sunucu İle İlgili Şeylerden Bahsedeceğim.

BAŞVURUYU DOLDURMADAN SUNUCUYA GELMEYİN ! GELENLER ALINMAYACAKTIR !
ALINANLARA ÖZEL MESAJ OLARAK İLETİLECEKTİR.

Sunucumuzun İp'si = şu an Sunucumuz Bakımdadır ! Sadece Yetkililere Verilicektir.

Özellikler =
Ram = 5GB
Sağlayıcı = Batihost
Yöneticiler = qOneKinq / Cryseis
Discord Sunucusu = "Yetkiliye Verilicek."
İnternet Sitesi = Yakında
Süre = Aylık
Sunucu Türü = / Hub /
Pluginler = Profesyonel

ALIMLAR :
==============
Moderator Formu
==============
Adınız? =
Neden Biz? =
Neden Sunucuda Yetkili Olmak İstiyorsun?=
Telefon Numaranız? (Şart) =
Miciniz Var Mı? (Şart) =
Yaşınız Kaç? =

==============
Rehber
==============
Adınız? =
Neden Biz? =
Türkçeyi İyi Şekilde Kullanıyor musun? =
Küfür Ediyor musun? =
Miciniz var mı? (Şart) =

==============
Discord Sorumlusu
==============
"Discord Sorumlusu olmak için
başvuru yapmanıza gerek yoktur. (Telefon ve Mic
Olması şarttır.)

==============
Asistan
==============
Adınız? =
Neden Biz? =
Miciniz Var Mı? (Şart) =
Yaşınız Kaç? =
Yetkiliye İyi Davranıyor musun? =
Genellikle Küfür Eder misin? =
Sunucuya Para Yatırır mısın? (Şart) =

NOT: Ücretlendirme detayları iletişim adresleri üzerinden detaylı olarak konuşulacak.
DIPNOT= Unutmayın! Yukarı tarafta, Java geliştirici vs. Şeyler var.! Onları mutlaka okuyun ki, Ne yapacağınızı öğreniniz.

Cryseis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız? =Eren
Neden Biz? =Çunku Geliştirilcek bir servere benziyor
Türkçeyi İyi Şekilde Kullanıyor musun? =evt
Küfür Ediyor musun? =hayır
Miciniz var mı? (Şart) =var
Telefon Numaranız? (Şart) =tel yok

İlk Öncelikle, Soruları düzgün cevaplamanız gerekiyor.
Telefon numarası olması şart. Çünkü Biz basit server kurmuyoruz.
Çok özel bir server kuruyoruz. Üzgünüz,
Reddedildiniz.

ErdemNldemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız? = Erdem NALDEMİR
Neden Biz? = İlerisini düşünen bir server, olgun oldugunuz için ve Başarıyı hedef ettiğiniz için sizinle çalışmak istiyorum :)
Neden Sunucuda Yetkili Olmak İstiyorsun?= Sunucuya fazlasıyla yardımcı olacağıma eminim ve bırakıp tekrar başlamışken güzel bir serverde güzel birşeyler yapmak istiyorum.
Telefon Numaranız? (Şart) = Burdan paylaşmak istemiyorum, lakin özelden yazarım herhangi bir sıkıntı yok.
Miciniz Var Mı? (Şart) = Var.
Yaşınız Kaç? = 19
Yetkiliye İyi Davranıyor musun? = Ortam samimi bir dost ortamı olduğu sürece hiçbir sıkıntı yaşamayacagımızı düşünüyorum.
Genellikle Küfür Eder misin? = Yerine ve ortamına göre kullanıyorum lakin server içinde kullanmam.

Sunucuya Para Yatırır mısın? (Şart) = Gerektiği yerde elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım.

efeyagiz7

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
==============
Asistan
==============
Adınız? =Efe Yağız
Neden Biz? =Sizle tanışmadığım için pek bir şey söyleyemem ama amacınız harika bundan dolayı siz
Neden Sunucuda Yetkili Olmak İstiyorsun?=Sunucuyu geliştirmek, İleri seviyelere taşımak için size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum
Telefon Numaranız? (Şart) =Var özelden verebilirim
Miciniz Var Mı? (Şart) =Var
Yaşınız Kaç? =17
Yetkiliye İyi Davranıyor musun? =Evet
Genellikle Küfür Eder misin? = Şöyle diyim size durduk yerde birisine küfür etmem yada oyun içinde küfür etmem ama biri gelip yaptığım emekleri silerse sinirden küfür edebilirim
Sunucuya Para Yatırır mısın? (Şart) = Elimden gelidiğince yardım edebilirim

Cryseis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
==============
Asistan
==============
Adınız? =Efe Yağız
Neden Biz? =Sizle tanışmadığım için pek bir şey söyleyemem ama amacınız harika bundan dolayı siz
Neden Sunucuda Yetkili Olmak İstiyorsun?=Sunucuyu geliştirmek, İleri seviyelere taşımak için size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum
Telefon Numaranız? (Şart) =Var özelden verebilirim
Yaşınız Kaç? =17
Yetkiliye İyi Davranıyor musun? =Evet
Genellikle Küfür Eder misin? = Şöyle diyim size durduk yerde birisine küfür etmem yada oyun içinde küfür etmem ama biri gelip yaptığım emekleri silerse sinirden küfür edebilirim
Sunucuya Para Yatırır mısın? (Şart) = Elimden gelidiğince yardım edebilirim

ALINDINIZ!

xxTemplarJxxx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız? =Emir
Neden Biz? =Peynir
Neden Sunucuda Yetkili Olmak İstiyorsun?=İStiyorum İSte
Telefon Numaranız? (Şart) =Var ozelden veririm
Yaşınız Kaç? =15
Moderator icin

EnesGamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ALIMLAR :
==============
Moderator Formu
==============
Adınız? =Enes
Neden Biz? = Sunucunuz Çok iyi
Neden Sunucuda Yetkili Olmak İstiyorsun?= Çünkü Bu Serveri İyi Yerlere Götürmek İstiyorum
Telefon Numaranız? (Şart) = şart diyosunuzda özel kb
Miciniz Var Mı? (Şart) = var
Yaşınız Kaç? = 16

Cryseis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ALIMLAR :
==============
Moderator Formu
==============
Adınız? =Enes
Neden Biz? = Sunucunuz Çok iyi
Neden Sunucuda Yetkili Olmak İstiyorsun?= Çünkü Bu Serveri İyi Yerlere Götürmek İstiyorum
Telefon Numaranız? (Şart) = şart diyosunuzda özel kb
Miciniz Var Mı? (Şart) = var
Yaşınız Kaç? = 16

ALINDINIZ!
Discorddan ekleyiniz.

Cryseis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 91819
2014 Yılından beri sunucu işleriyle uğraşan, kimi zaman başarılı olmuş, kimi zaman ise hüsrana uğramış 2 kişilik bir ekibiz. Ne zaman yeni bir sunucu açacak olsak, hata yapar, hemen açmanın ve oluruna bırakmanın peşinde koşardık. Bu sebepten dolayı da bazı zamanlarda başarısız olmuşuzdur.

Ekli dosyayı görüntüle 91820

Asıl amacımız, sadece skyblock, faction gibi klasik oyunlardan ibaret olmayan, yetkili kadrosu tamamen profesyoneller ile dolu olan sorunsuz, lagsız ve yenilikçi bir sunucu oluşturmak. Bunun için de her şeyi göze almaya hazırız. Sizin İçin Gelişiceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 91821
Öncelikle belirtmek isterim ki, lütfen belirlediğimiz yetkili alımları için sadece kendinizi profesyonel olarak tanımlıyorsanız katılın.

Alınacak Yetkililer
Build Ekibi: En az 2 kişiden oluşan, profesyonel bir build ekibi arıyoruz. Haritaların bize ait ve özen gösterilmiş olması bizim için çok önemli.
Java Geliştiricisi: İsteklerimize göre bize özel eklenti yapabilecek Pluginer arıyoruz.
Skripter: İsteklerimize göre skript yazabilecek Profesyonel Skripterlar arıyoruz.
Web Tasarımcısı: Sunucuya özgü bir site kodlayacak, profesyonel Web Geliştiricileri arıyoruz. Aynı zamanda ödeme şirketleri için de bize yol göstermeli.
Tasarımcı: Sunucuya özgü banner, icon, logo tasarlayacak profesyonel tasarımcılar arıyoruz.
Asistan: Sunucuda ne zaman ne yapılacağını, bir hata ile karşılaşıldığında bize yol gösterecek bir ekip arkadaşı arıyoruz. Bu kişinin önceden sunucu tecrübesinin olması bizim için çok önemli.
Moderator: Sunucudaki açıkları tespit edip bize bildirecek, aynı zamanda oyuncularla ilgilenecek güvenilir moderator arıyoruz.
Discord Sorumlusu: Açılacak olan Discord sunucusu için işlemleri yapacak, sunucuyu hazırlayacak, discord ile haşır neşir olan bir Discord yetkilisi arıyoruz.

şu an için aradığımız yetkililer bunlar. Katılmak istiyorsanız yorumlar kısmına hangi yetkiye aday olduğunuzu ve discord adresinizi yazmanız yeterli.

LegandaryCraft Network / Türkün Gücü !

Merhaba Arkadaşlar Ben Ada. Bu Gün Sizlere LegandaryCraft Network Alımları ve Sunucu İle İlgili Şeylerden Bahsedeceğim.

BAŞVURUYU DOLDURMADAN SUNUCUYA GELMEYİN ! GELENLER ALINMAYACAKTIR !
ALINANLARA ÖZEL MESAJ OLARAK İLETİLECEKTİR.

Sunucumuzun İp'si = şu an Sunucumuz Bakımdadır ! Sadece Yetkililere Verilicektir.

Özellikler =
Ram = 5GB
Sağlayıcı = Batihost
Yöneticiler = qOneKinq / Cryseis
Discord Sunucusu = "Yetkiliye Verilicek."
İnternet Sitesi = Yakında
Süre = Aylık
Sunucu Türü = / Hub /
Pluginler = Profesyonel

ALIMLAR :
==============
Moderator Formu
==============
Adınız? =
Neden Biz? =
Miciniz Var Mı? (Şart) =
Yaşınız Kaç? =

==============
Rehber
==============
Adınız? =
Neden Biz? =
Türkçeyi İyi Şekilde Kullanıyor musun? =
Küfür Ediyor musun? =
Miciniz var mı? (Şart) =

==============
Discord Sorumlusu
==============
"Discord Sorumlusu olmak için
başvuru yapmanıza gerek yoktur. (Telefon ve Mic
Olması şarttır.)

==============
Asistan
==============
Adınız? =
Neden Biz? =
Miciniz Var Mı? (Şart) =
Yaşınız Kaç? =
Yetkiliye İyi Davranıyor musun? =
Genellikle Küfür Eder misin? =
Sunucuya Para Yatırır mısın? (Şart) =

NOT: Ücretlendirme detayları iletişim adresleri üzerinden detaylı olarak konuşulacak.
DIPNOT= Unutmayın! Yukarı tarafta, Java geliştirici vs. Şeyler var.! Onları mutlaka okuyun ki, Ne yapacağınızı öğreniniz.
ALIM BITTI.