Legend v1 Survival Plugin Paketi Sorunsuz Bugsuz [2014] 1.7.2 Güncel

Faction,Hub,SkyBlock Plugin Paketlerini Yayinla

• Kullanılan toplam oy
    40

bendeseni18

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar beni tanıyanlar vardır içinizde tanımayanlar için söylüyorum ben Leg**d Survival kurucusuyum.Kendi paketini (bizzat hazırladığım paketi) kullanan bir Serverim var.

- 36 Adet plugin içeriyor.Bu bir kaç fazla olabilir.
- Tamamen (komutlar da dahil) Türkçe.
- Her şey ayarlı bug falan yok.
- Eksiksiz anlatımlı pluginler.
- Güncellemeleri destekleyen plugin paketi
- Oyunculara bilgi amaçlı /yardim.
- Ayarlı kitler (Kitler zor serverlere göre ayarlanmıştır.)
- şu an ki piyasada olan çoğu plugin paketine taş çıkartır.
- %100 destekli paket.

Daha sayamayacağım birçok özelliğe sahip.Aşağıda pluginlerin listesinin resimleri koydum.Bu size vereceğim sürüm V1 olacak ;
Legend v1.0 Premium Plugin Paketi
Legend v1.0 Normal Plugin Paketi

Premium Plugin Paketi :
Bu paket paralı olacak ve bazı değişik ve görülmemiş özelliklere sahip olacak. İstenilen plugin paketi temin edilecek ve %100 destek verilecek. Fiyatı fazla pahalı olmayacak ve tamamen profesyonel bir server için tasarlanmış olacak.0 bug ve 0 laglı olacak. Eksiksiz olacak. Tabi özellikler bununla da sınırlı değil.
Normal Plugin Paketi :
Bu paket parasız olacak.Amacım parası olmayanlara destek vermek olacak.Bu paket diğeri kadar olmasa da üst seviye olacak. Yine destek vereceğim ama Premium Plugin Paketi daha öncelikli olacak. Para kazanmaktaki amacım "Kendi Serverimi Güçlendirip" Türkiye olarak yabancı ülkelerde Türkiye'yi temsil etmek olacak. Seri bir şekilde bu paketi devam ettirmeyi düşünüyorum.

Not : Paketlerim de Ufak reklam Var Onlari Siz Ayarlarsiniz Rekal mDedigim Yani [Legend] vb. Paketlerimi şifrelemeyi düşünüyorum çalıntıyı önlemek için.

Paketin ilk paylaşacağım v1 Sürümü görüntüler :

Paketteki Türkçe Komutlar :
# /baslangic
# /basla
# /ev Yazarak Evinize Gidersiniz
# /evsec Yazarak Evinizin Yerini Seçersiniz
# /claim Nasil Claim Atilacagi Ile Ilgili Video
# /sandik Yazarak Sanah Sandiginiza Item Koyabilirsiniz
# /geri Sizi Geriye Isinlar
# /kabul Tpa Kabul Eder
# /kaca Iteminiz Kaç TL Olduguna Bakar
# /sat Elinizdeki Itemi Satar
# /cek yazip Atinizi Yaniniza Çekebilirsiniz
# /kod Market Açmak Için Lazim Olabilir
# /kurallar Kurallara Bakarsiniz
# /marketacma Yazip Videoyu İzleyebilirsiniz
# /masa yazip Kolay Craftlayabilirsiniz
# /para Yazip Paraniza Bakabilirsiniz
# /oyunsaati Yazip OyunSaatine Bakabilirsiniz
# /skype Yazip Yetkili Kisilerin Skypesini Görüntüler (Paketi Olanlar Ayarlayabilir)
# /vip yazip VIP Satin Alinacak Kisinin Skypesne Bakar
# /yardim Yazip Serverdeki Türkçe Komutlara Bakar
# /yemek Yazip Yemek Alabilir
Türkçe VIP Yetkileri:
#/zipla Ziplar
# /guc Guc2 Özellik Gelir
# /can Yazip Canini Fuller
# /atesediren Yazip Korunabilir
#/hiz Yazip Hizlanabilir
# /hava yazip suyun altinda nefes alirsiniz
Admin Yetkileri:
# /temizle yada /t yazip Yerdeki Itemleri Silebilirsiniz
# /gece yazip Hava Gece Olur

Paketi Alacaklar Skype Adresim : hamsbilisim.tk
Illerleyen Zamanlarda:
Faciton,Hub,SkyBLock Plugin Paketlerini Yayinlayicam Güncel Kalin !​

Son düzenleme:

bendeseni18

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu paket parasız olacak.Amacım parası olmayanlara destek vermek olacak.Bu paket diğeri kadar olmasa da üst seviye olacak. Yine destek vereceğim ama Premium Plugin Paketi daha öncelikli olacak. Para kazanmaktaki amacım "Kendi Serverimi Güçlendirip" Türkiye olarak yabancı ülkelerde Türkiye'yi temsil etmek olacak. Seri bir şekilde bu paketi devam ettirmeyi düşünüyorum.

Bunu Okuduysan Sevinirim :)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
İkimiz çalışabiliriz ya istersen. Paketin çok hoşuma gitti. Birkaç hata var ama önemli hatalar değil. Oyuna ya da sunucuya bir etkisi olmaz. Bende bu eklentilerle uğraşıyorum.

batuhanmck1663

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Bunu Okuduysan Sevinirim :)

Kardeşim, ben ekleyemiyorumda skype: batuhan388116 eklesen, oradan konuşalım bence.

bendeseni18

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Lucifer Degistirmedim Çalmasinlar Diye Paintten Ayarlama Yptm Yazilar Yamuk Olablr :) Dikkatlice Bak

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Anticreeper,farmprotect ve safefire Tamamen Gereksiz bunların işni worldguard yapıyor