> LegendArrow < Faction Wars # - Köylü Takas - Edit - Rütbe Eklenecek - TabelaEnch

Edoo81

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar arkadaşlar, ben Edoo ve bugün, sizlere yeni açılmış olan sunucumu tanıtacağım. Sizler için elimizden gelenin en iyisini yaptık! En iyisini derken ne mi demek istedik ?

# TabelaEnch
# Edit (Emek)
# Köylülerle Ticaret
# Rütbe Eklenecek!

★Şuanki Slot Sayısı 24
★İp adresimiz LegendArrow.nitrado.net
Jobs [Madenci, Kazıcı, Mimar vs], Köylü Takas, OtoSat [Lapis], Açık Arttırma,Rütbe Sistemi,TabelaEnch
★Parkur Eventleri
★Arsalarda at yaratabilirsiniz + Fly

_______________________________________________________________________________________________

MARKET

SİMYACI VE BÜYÜLEME

TABELABÜYÜLEME

ÖRS

ARSALAR VE BİLGİLENDİRME

EDİT

TİCARET KÖYLÜLERİMİZ

HAMMADDE

ORMAN (ŞİMDİLİK)

PARKUR EVENTİ

VİPHAMMADDE

LAPİS

Kurucu : MrEdiscoGG
Admin : xDarkNight
Moderatör : Tun

Rehber : Aranıyor..
Reklamcı : Aranıyor..

IP: LegendArrow.nitrado.net

mineciKıraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası Pek emek Gördüğümü söyleyemem hani düz sıradan //wand komutuyla sıradan şeyler oluşturulmuş açıkcası serveri beğenmedim tutulmak istiyorsanız lapis hammadde değilde türkiyede olmayan bi sistem yapmanızı tavsiye ederim son zamanlarda bu tür sunucular özellikle aynı eklentilere sahip değiştirilmiş pluginler olunca bi yerden sonra sıkıyor herneyse konu düzeni olmamış buildler geliştirlebilir 10/3

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Edit, Hammadde, VipHammadde, Lapis, Parkur Eventi Warplarını beğenmedim çok klasik. (set ve walls ile yapılan kare insanın içini bunaltan yerler.)
Ormanıda yazacaktım oda klasik olmuş, herkes yukardan atlamalı bişeyler yapıyor. fakat şimdilik yazmışsınız umarım değişir yerini daha iyisi alır.
Konu düzenide kötü olmuş. nerdeyse herşeyi değiştirmeniz ve farklı şeyler eklemeniz gerekiyor, her ne kadar işiniz zor olsa da başarılar.