LegendNetwork Alım Konusu..!

Tako_King

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Bu gün sizlerle Yeni Açacağımız Sunucu için alım yapacağız ... (Sunucu bilgileri kararlaştırılmamıştır ama yüksek olacaktır.)
Builder Formu:
Ad:
Yaş (+14 En az):
Kod Bilgisi:
Tecrübeniz:
Neden sizi Seçelim:
Buildiniz:
Sunucu Denetleyebilirmisiniz:
Neden bizi Seçtiniz:
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız:
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız:
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir:
Başarılar...
Moderatör Formu:
Ad:
Yaş (+14 En az):
Kod Bilgisi:
Tecrübeniz:
Neden sizi Seçelim:

Plugin Bilginiz:
Sunucu Denetleyebilirmisiniz:
Neden bizi Seçtiniz:
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız:
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız:
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir:

Skript Bilginiz:
Başarılar...
Rehber Formu:
Ad:
Yaş(+14 En az)
Teceübeniz:
Birisi Size Küfür Ederse Ne yaparsınız:
Aşşağıdaki Sorulara Cevap veriniz Bu Sorular Oyuncularla Aranozo Belirleyecektir!
"Admin Nasıl Lobiye Döneceğim":
"Admin Nasıl Vip Fiyatlarına Bakacağım:
"Admin Faction Sunucusundaki Şu yeri sizmi Kodladınız":
"Admin Alım varmı":
Başarılar...

SopaKajmer12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderatör Formu:
Ad: Mert
Yaş (+14 En az): 17
Kod Bilgisi:%98
Tecrübeniz:a%99 Nİye 99 Yazıları Cook Hızlı Yazdıgım Icın Bazen Yanlıs Yazabiliyoru
Neden sizi Seçelim: Cunki Ben Durs Serverdeki Arkadaşlarla İyi Anlasan Arada Saka Ve Espiri Yapan Biriyim Ve Buutun Komutları Deyilde Cogunu Bilmemdende Beni Secebilirsiniz

Plugin Bilginiz: Baya Pl Bilirim Authme Benim Tavsiye Ettigim En Guze LoginPl Sidir %100
Sunucu Denetleyebilirmisiniz: Evet
Neden bizi Seçtiniz: Yani Ben Boyla Baya Forum Doldurdum Beni Beyendiler Ama Kalmamıstı Bu Yuzden Sizle Beraber Bir Yola Koyulup Guzel İşler Başarmayı İsterim
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız: Mute Atarım Tabikde
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız:Ben ASSLA Yetkimi Kötüye Kullanmam Beni Tehtit Ediyoa Hic bir şey Yapamaz herkes Bu Yazdıklarını Gorur Zaten Ben Direk Kurucya Bildirip Hatamı Söylerrim
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir:Ben Guzelbi Ortam Yaratım Oyuncu Cekebilirim

Skript Bilginiz:Yüzde Olarak %89

YesMan321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderatör Formu:
Ad:Mehmet Erdem
Yaş (+14 En az):14
Kod Bilgisi:%95
Tecrübeniz:%100 20 Serverde modluk Yapmışımdır
Neden sizi Seçelim:Beni Seçin Çünkü Çok İyi Bir Modum Adaletliyim Bir Oyuncu Küzenim Hatta Kardeşim bile olsa Ayrıcalık Yapmam

Plugin Bilginiz:%100
Sunucu Denetleyebilirmisiniz:Evet
Neden bizi Seçtiniz:Serverinizi Öne Çıkarmak Hatta Emin Adımlarla 100 Kişi oynatma Ve 1000 e Kadar Gidermek İstiiyorum
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız:Uyarırım 3 Kez Eğer Devam Ediyorsa Rehbere Bildiririm
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız:Hiç Aldırmam İşime Bakarım Ve Hatta O Ve Yetkimim Asla Kötü Kullanmam tehtidi Ss Alıp Yetkiliye Gönderirim
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir:Sunucunuza Çok Oyuncu Çağırmak Sunucunuzu Güzelleştirmek Ve İnsanlara Adalet İ Öğretmek

Skript Bilginiz:Çok Fazla Anlamam
Başarılar...

Son düzenleme:

semih2601

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rehber Formu:
Ad: Semih
Yaş(+14 En az) 16.5
Teceübeniz: Yüksek
Birisi Size Küfür Ederse Ne yaparsınız: Bir oyuncuya toplum iiçinde eder ise süreli sustururum özelden isterse kanıt isterim bana edersede aynı şekilde toplum içinden ettiyse süreli sustururum özelden ederse süreli susturur SS ni alırım.
Aşşağıdaki Sorulara Cevap veriniz Bu Sorular Oyuncularla Aranozo Belirleyecektir!
"Admin Nasıl Lobiye Döneceğim": /Spawn-/Lobi
"Admin Nasıl Vip Fiyatlarına Bakacağım:/Vipbilgi
"Admin Faction Sunucusundaki Şu yeri sizmi Kodladınız": En takın yüksek yetkili birine bildirir kontrol ettirrim.
"Admin Alım varmı": Yetkililer zaten bu konuda bize bilgi vermiştir. Verdiği bilgiye göre hareket ederim ama alım işini rehberlere verilicek bir görev olmadığını düşünüyorum.

Kerişko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderator formu:
Kerem
14
%98
Minecraftı uzun zamandır oynuyorum tecrüben iyidir yani
Çünkü serverlerde iyiyim 3 serverde kurucuydum
Plugin bilgim %90
Sunucuyu denetlerim
Çünkü sunucu grlişir diye düşünüuorum
Biri bana kfür etse ilk baaşta uyarırım dene küfür ettin diye sorarım eğer başkalaırnada küfretmeye başadıysa mute atarım
Biri beni tehtid etse söyliesinin isterim çübkü o hakı olur yetkin alınsa bile bişi olmaz canın sağolsun derim
Sunucuyu gelişitir
M
Skript bilgim %91

CengizHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderatör Formu:
Ad:Cengiz
Yaş (+14 En az):15
Kod Bilgisi:%95
Tecrübeniz:%95
Neden sizi Seçelim: Çünkü kendimi hazır ve gerekli bilgilere hazır hisserdiyorum
Plugin Bilginiz:%84
Sunucu Denetleyebilirmisiniz:Sunucuyu bana emanet ederseniz bile hiç kötü bir şey olmaz
Neden bizi Seçtiniz: Çünkü siz ve ekibinize yardım etmek istiyorım
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız:Mute atar benden üst yetkili birisine sölerim
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız: Onu şikayet eder üst rütbelerden ve oyunculardan özür dilerim
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir: yeni minigames ler ve yeni rütbeler
Skript Bilginiz: %77

AykuTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Builder Formu:
Ad: Aykut
Yaş (+14 En az): 15
Kod Bilgisi: Wand komutlari dair brush felan...
Tecrübeniz: Güzel...
Neden sizi Seçelim: Buildim iyidir.
Buildiniz: Serverlerde Güzel build yağparım xD
Sunucu Denetleyebilirmisiniz: evet
Neden bizi Seçtiniz: Çok iyi bir server :) daha gelişeceğine inanıyorum...
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız: Direk Mute ağırsa Süreli Ban
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız: Mute...Ve söylerim ki Kardeş Ben hiçbir zaman kötüye kullanmam....
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir: Warplar fln

mertkoyar058

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builder Formu:
Ad:Mert
Yaş (+14 En az):16
Kod Bilgisi: we wg brush vb..
Tecrübeniz:15 serverde builder oldum
Neden sizi Seçelim:Serverinize yardım edebileceğimi düşündüğüm için
Buildiniz:İdare eder ama yeri gelir güzel buildlerde ortaya çıkarırım.
Sunucu Denetleyebilirmisiniz:Denetleyebilirim. Çünkü ben zaten fazlasıyla yetkili oldum bazı serverlerde. Deneyimliyim
Neden bizi Seçtiniz:Neden sizi seçtim Oraya gelelim. Öncelikle, size yalakalık yapmıcam baştan söyleyeyim. Canım sıkılıyor artık uğraşmaktan ama iş olursa ağır bir şekilde işime yönelirim ve sizdede iş olduğu için
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız:Ne yalan söyleyeyim, rehbere mutelettiririm rehber olmazsa mutelerim
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız:Söylesin, Umurumda olmaz. Ama ben öyle bir şey yapmayacğaım için...
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir:Warp :D Resimde atabilirim.

Son düzenleme:

BOZKURTTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Builder Formu:
Ad: Batuhan
Yaş (+14 En az):17
Kod Bilgisi:İyi olduğunu düşünüyorumn :)
Tecrübeniz:1 Yıllık fakat tecrübe dolu bi Minecraft tecrübe hayatım var
Neden sizi Seçelim:Yaş olarak Büyük,Olgun,Ciddi Ve Dürüst olduğum sebebiyle
Buildiniz:Bana Kalsa İyi Gibi
Sunucu Denetleyebilirmisiniz:Denetleyebililirim
Neden bizi Seçtiniz:Yetkili , Görevli olabileceğim bir sunucu arıyorum.
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız:Gereken uygulamayı :Server Kurallarına göre davranırım.
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız:Yetkimi kötüye kullanıyorsam gerekeni yapmasını ve gerekenin Sunucu Sahibi tarafından yapılmasının gerektiğini söylerim
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir : Bir Builderin Katması Gerektiği Herşeyi.

Son düzenleme:

LuciaLittle

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Rehber Formu:
Ad:Guray S****
Yaş(+14 En az) 15
Teceübeniz:Çok tecrübeli değilim en azından diğerleri gbi %90 %100 değil yalan söylemiyorum genel komtuları ve onun dışında birçok genel yararlı komutu biliyorum
Birisi Size Küfür Ederse Ne yaparsınız: onu sakince uyarır ardından devam ederse mute atarım ailevi küfürün uyarısı yoktur direk mute analarımız canlarımız :D
"Admin Nasıl Lobiye Döneceğim": admini sorularla meşgul etmek yerine bana sorabilirsin bestproyuncu83 lobiye gitmek için .... komtuunu kullan (daha basit bir dil ile :D)
"Admin Nasıl Vip Fiyatlarına Bakacağım: ./vipbilgi ./vipfiyat komutlarını kullanabilirsin
"Admin Faction Sunucusundaki Şu yeri sizmi Kodladınız": Evet tamamen sunucumuzun yetkilileri tarafından kodlandı yada.... dan aldık gibi
"Admin Alım varmı": Sunucumuzda şuanda alım bulunmakta rehber builder ve moderator forum.gamer sitesindeki konuya git

FurkanKaraalp1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderatör Formu:
Ad:Furkan Karaalp
Yaş (+14 En az):14
Kod Bilgisi:%50
Tecrübeniz:Çok İyi
Neden sizi Seçelim:Daha Önce Server Açtim Ve Bilgilerim War

Plugin Bilginiz:%90
Sunucu Denetleyebilirmisiniz:Evet
Neden bizi Seçtiniz:Geleceğin En İyi Sunucularından Olacaksınız !
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız:İlk uyarırım ve mute atarım 1 saat bidaha kufur ederse bidaha mutelerim 2 saat eyer bidaha kufur ederse banlarım.
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız:Yetkimi Kötüye Kulanmıyacağım İçin Sıkıntı Yok.
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir:Sunucunuzu Aktifliğini Yükseltebilirim.

Skript Bilginiz:Skripten Anlamaıyorum

:bayrak:

seasd

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatör Formu:
Ad: Selcuk
Yaş (+14 En az): 14
Kod Bilgisi: %95
Tecrübeniz: 15-20 Kere mod oldum diyerlerini söylemenin lüzmu yok
Neden sizi Seçelim: Size Ve Oyunculara Daha İyi Oyun Sunmam İçin

Plugin Bilginiz: %85
Sunucu Denetleyebilirmisiniz: Denetlerim
Neden bizi Seçtiniz: Geleceginiz Var Gibi Gözüküyo Acemi ye De benzemiyonuz
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız: Mute Atarım
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız: Yetkiliye Danısırım
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir: Daha İyi Oyun Sunarım,Daha Anlayıslı Olurum,Yetkililere yardım ederim Vb

Skript Bilginiz: %90 Skript yazabiliyom zaten Skript veririm lazım olursa

Tolgaprosu11

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderatör Formu:
Ad:Tolga
Yaş (+14 En az): 14
Kod Bilgisi: baya var
Tecrübeniz: komutlar
Neden sizi Seçelim: yardım edebileceğimi düşünoyorum

Plugin Bilginiz: orta
Sunucu Denetleyebilirmisiniz: evet
Neden bizi Seçtiniz: güzel bir sisteminiz var
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız: sakin davranır mute atarım
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız: öyle düşünüyor olabilir ama asla ben öyle bir şey yapmam
Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir: pluginler yenilikler

Skript Bilginiz: çok bilmem

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Yavuz kel
Kod Bilgisi: normal bir Admin seviyesınde ama skyblockda daha fazla bılgım var
Tecrübeniz: iyi
Neden sizi Seçelim: Kendi serverim oldu başka serverlerdede adminlik vb. yaptım ve 1-2 ay boşum yöneticilik güzel bişiy

Plugin Bilginiz: Bazı ufak tefek sorunları çözebilirim elimde test serverın pl lerı vb dosyaları var kendımıde alıştırıyorum
Sunucu Denetleyebilirmisiniz:Genel bir yetki verilirse denetleme işlemim daha güzel hızlı ve kaliteli olur.
Neden bizi Seçtiniz: Legend craftı oynamıştım her türlü oyunlarına hakimim.
Birisi Size Küfür ederse Ne yaparsınız: Ailevi yada dini küfürler ise direk mute atarım ve duyurusunu yaparım örn: nick 1saat mute cezası aldınız.SEBEP:agır küfür
Birisi Sizin Yetkinizi Kötüye Kullandığını Biliyor Ve Sizi Tehtid Ediyor ne yaparsınız: şuana kadar kötüye kullanmadıgım için neyapacagımı bende bilmiyorum...

Sunucumuza Katacağınız Şeyler Nelerdir: oyuncularla daha çok aktiflik,isteklerı not alıp mantık çercevesinde uygulama,gerektığinde eventler yapma vb.

Skript Bilginiz:ufak çaplı bilğim var ama size pek yararı olmaz.
Skyblok sunucunuzda yetkili olmuştum gizli yetki ihsan,şuanki genel admin ve mod the darklastta beni iyi tanır skyblocktaki rehber doluakbillede iyi arkadaşım