LegendPvP Rehber Alımları

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yeni açılan PvP sunucuma 4 adet "Rehber" arıyorum.
Sunucu IP Adresi: legendpvp.sytes.net
Formu kopyalayıp cevaplmanız gerekmektedir.
Skype üzerinden alım kabul edilmeyecektir.
Sunucu üzerinden alım kabul edilmeyecektir.

ALIM FORMU:
Kod:
Adınız ve Soyadınız:
Yaşınız:
Skype Adresiniz:
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:
Hiç ban veya mute yediniz mi?:
Oyunculara nasıl davranırsınız?:
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:

Bl4ckerror

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Yusuf Emre İnce
Yaşınız: 14
Skype Adresiniz: Yok
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): YusufEmreTR
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 2010 (Alpha) dan beri
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: 1 Serverde Kurucu, 3 Serverde Mod, 1 Serverde Admin, 13 serverde de Rehber Oldum.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: Şu Anda Hepsini Hatırlayamıyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Tabikide Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: PvP Sunucuları Çok Severim PvP im de İyidir Bu Yüzden.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Ben Büyüklerime Küçüklerime Gerçekten Çok Saygılı Bir İnsanımdır. Anlaşabileceğimi Düşünüyorum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Dediğim Gibi Saygılı Olmam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hypixel de JitterClick Yüzünden Ban Yemiştim Açtırdım Daha Sonra.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Genellikle Onlarla İyi İletişim Kurmaya Çalışırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Genellikle Kullanmam. Sadece Biri Bana Gerçekten Küfür Ettiyse Ona Karşı Kullanırım Hayatımda 7 ve ya 8 Kere Küfür Etmişimdir.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet Belirttiğim Gibi.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Elbette hiçbir Sunucu Hatasız Olmaz Buglar Oluşabilir Ve Bende Bunları Kaldırmak İçin Her Şeyi Yaparım.

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Yusuf Emre İnce
Yaşınız: 14
Skype Adresiniz: Yok
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): YusufEmreTR
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 2010 (Alpha) dan beri
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: 1 Serverde Kurucu, 3 Serverde Mod, 1 Serverde Admin, 13 serverde de Rehber Oldum.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: Şu Anda Hepsini Hatırlayamıyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Tabikide Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: PvP Sunucuları Çok Severim PvP im de İyidir Bu Yüzden.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Ben Büyüklerime Küçüklerime Gerçekten Çok Saygılı Bir İnsanımdır. Anlaşabileceğimi Düşünüyorum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Dediğim Gibi Saygılı Olmam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hypixel de JitterClick Yüzünden Ban Yemiştim Açtırdım Daha Sonra.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Genellikle Onlarla İyi İletişim Kurmaya Çalışırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Genellikle Kullanmam. Sadece Biri Bana Gerçekten Küfür Ettiyse Ona Karşı Kullanırım Hayatımda 7 ve ya 8 Kere Küfür Etmişimdir.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet Belirttiğim Gibi.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Elbette hiçbir Sunucu Hatasız Olmaz Buglar Oluşabilir Ve Bende Bunları Kaldırmak İçin Her Şeyi Yaparım.
Şu özel üyelik bölümünü yanlış anlamışsınız. Bizim sunucumuzda oldu mu ? Onu soruyordum. Ayrıca 13 sunucuda gerçekten rehber oldunuz mu?

Işık_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Işık Taşkıran
Yaşınız:14
Skype Adresiniz:Var
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Murat35TR(Nedenini açıklarım)
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:6 yıldır.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:1 faction,1skyblock,bir skypvp,bir gta serverında yetkili oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet kendimi hazır hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çok güzel bir sunucu olduğu için yetkili olmak istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Adaletim,hoşgörüyle yaklaşmam ve argo kullanmamam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız? Oyunculara iyi davranırım.Hoşgörüyle yaklaşırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır kullanmam.Argo ve küfürü bırakalı çok oldu.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet oyuncular ve yetkililerle iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Bug varsa bugları düzeltirim.Onun dışında eklemek istediğim bir şey yok çünkü server çok güzel.

Son düzenleme:

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Işık Taşkıran
Yaşınız:14
Skype Adresiniz:Var
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Murat35TR(Nedenini açıklarım)
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:6 yıldır.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:1 faction,1skyblock,bir skypvp,bir gta serverında yetkili oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet kendimi hazır hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çok güzel bir sunucu olduğu için yetkili olmak istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Adaletim,hoşgörüyle yaklaşmam ve argo kullanmamam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız? Oyunculara iyi davranırım.Hoşgörüyle yaklaşırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır kullanmam.Argo ve küfürü bırakalı çok oldu.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet oyuncular ve yetkililerle iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Bug varsa bugları düzeltirim.Onun dışında eklemek istediğim bir şey yok çünkü server çok güzel.
Değerlendirmeye Alındınız.

RainbowSoldier

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Değerli Forum Üyesi AlperBey1905 Size Bi Önerim Olcakdı.
Pvp Sunucularında Rehber Değil Mod Öneririm.

CemoPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Cem Buksur
Yaşınız:15
Skype Adresiniz: live:cemibuksur
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): CemoPlays
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4.5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır malesef
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: 6 serverda yetkili oldum adları (universiteliPvP brothers pvp yagizMC pvp WalkingPvP ElmasMC StarsPvP) malesef hapsi kapandı
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu sunucunun bana farklı bir tecrübe kazandıracağını düşünuyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: tabii ki :)
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Sadık ,aktif ,dürüst, adaletli ve tecrübeliyim :)
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi samimi ve sevecen :)
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Çok az kullanırım ama serverda asla kullanmam garanti verebilirim
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: tabii ki anlaşabilirim güzel bir ortam kuracağımı düşünüyorum oyuncular ile :)
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şuanlık yok server güzel :)

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Cem Buksur
Yaşınız:15
Skype Adresiniz: live:cemibuksur
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): CemoPlays
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4.5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır malesef
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: 6 serverda yetkili oldum adları (universiteliPvP brothers pvp yagizMC pvp WalkingPvP ElmasMC StarsPvP) malesef hapsi kapandı
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu sunucunun bana farklı bir tecrübe kazandıracağını düşünuyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: tabii ki :)
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Sadık ,aktif ,dürüst, adaletli ve tecrübeliyim :)
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi samimi ve sevecen :)
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Çok az kullanırım ama serverda asla kullanmam garanti verebilirim
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: tabii ki anlaşabilirim güzel bir ortam kuracağımı düşünüyorum oyuncular ile :)
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şuanlık yok server güzel :)
Değerlendirmeye alındınız.