LegendPvP Rehber Alımları

xzeronx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Ali Baran Demir
Yaşınız:17
Skype Adresiniz:AliBaranGaming
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):xzeronx
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:yaklaşık 8 yıldır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:2 yıl rehber 1 yıl admin yardımcısı oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:Bluecraft,Legendcraft
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Tabiiki sizde kabul ederseniz
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Genelde forumlu alımlarda server tutar bu yüzden
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Serverde küfür tarzı kötü alışkanlıklar yoksa anlaşırız tabiiki
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:2 yıl rehber olmam yılda admin yardımcısı bunun dısında bi ustunlugum yok oyunculardan
Hiç ban veya mute yediniz mi?:1 kere bluecraftta şaka olsun diye admin atmıştı :)
Oyunculara nasıl davranırsınız?:çok iyi ve sevecen yaklasırım kufur 2 dk dine 15dk siyasete 10 dk atarım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır fekat gerektiği zamanlarda atarım
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Kufur ve argo yoksa anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Şu anda sunucuyu çok tanımıyorum 1 saat gezsem sunucuyu sölerim fakat ip yok

KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM İYİ FORUMLAR !

KaraHayalet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Sıla Kız*****
Yaşınız: 14
Skype Adresiniz: Yok
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Cordlesss
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5 yıldır.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Birçok serverde rehber oldum.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: 2 tane aternos serverinde ve 3 tane normal serverde.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Her zaman.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Çünkü pvp sunucularının iyi buildi var ve böyle serverde yetkili olmak güzel bir şey.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Tabikide.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Ahlaklı olmam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Ban yedim. (1 kere)
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Kibar davranırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Kullanmam fakat kullansamda * kullanırım.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Rankları çoğaltmak.
Rededildiniz

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Ali Baran Demir
Yaşınız:17
Skype Adresiniz:AliBaranGaming
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):xzeronx
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:yaklaşık 8 yıldır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:2 yıl rehber 1 yıl admin yardımcısı oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:Bluecraft,Legendcraft
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Tabiiki sizde kabul ederseniz
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Genelde forumlu alımlarda server tutar bu yüzden
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Serverde küfür tarzı kötü alışkanlıklar yoksa anlaşırız tabiiki
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:2 yıl rehber olmam yılda admin yardımcısı bunun dısında bi ustunlugum yok oyunculardan
Hiç ban veya mute yediniz mi?:1 kere bluecraftta şaka olsun diye admin atmıştı :)
Oyunculara nasıl davranırsınız?:çok iyi ve sevecen yaklasırım kufur 2 dk dine 15dk siyasete 10 dk atarım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır fekat gerektiği zamanlarda atarım
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Kufur ve argo yoksa anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Şu anda sunucuyu çok tanımıyorum 1 saat gezsem sunucuyu sölerim fakat ip yok

KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM İYİ FORUMLAR !
Konuyu daha dikkatlice okusaydınız IP adresini görebilirdiniz. Reddedildiniz.

Adınız ve Soyadınız:Furkan Aydın
Yaşınız:14
Skype Adresiniz:FurkanA Aydın
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Anteralos
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:adlarını şu an hatırlamıyom ama 2-3 serverda olmuştum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:pvp sunucuları güzel oluyo
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Benim komut bilgim daha fazla olduğuna inanıyorum
Hiç ban veya mute yediniz mi?:evet ama gereksiz yere
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Adaletli ve samimi
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Eksikleri varsa eklerim
Reddedildiniz.

Adınız ve Soyadınız: Yakup Üner
Yaşınız: 17
Skype Adresiniz: yakup_powerr41
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Glovis
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 7
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Bu sunucudaysa hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?: OsmanlıCraft,WizardCraft,GGPvP,MCElit,SancakCraft.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet tamamen hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Kendime güveniyorum oyunculara daha iyi bi oyun sunabilmek icin.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Beni bir şey ayırmaz tamamen onlarda sorun vardır.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır hic küfür etmem saygılı ve nazik insanım. Ban da yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Saygılı , Nazik
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Gerekirse Kullanırım ama cogunlukla kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Benim icin farketmez oyuncular nasıl isterse ona göre olur.
Reddedildiniz.

Adınız ve Soyadınız:Yusuf Emir Pecen
Yaşınız:13
Skype Adresiniz:Emir King ersimde skin var
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):_FoxGamer_
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:2.5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:DeroPvP de Admin oldum HoliganNW moderator oldum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü sunucunuzu geliştirmek istiyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Tabi ki de
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:oyunculara karşı saygılıyım
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Saygılı Kibar Ve Eşit Davranırım bütün oyunculara.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır hiç kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Tabi ki de
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Duruma göre
Deneme Olarak Alındınız.