Adınız ve Soyadınız:Ali Baran Demir
Yaşınız:17
Skype Adresiniz:AliBaranGaming
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):xzeronx
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:yaklaşık 8 yıldır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:2 yıl rehber 1 yıl admin yardımcısı oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:Bluecraft,Legendcraft
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Tabiiki sizde kabul ederseniz
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Genelde forumlu alımlarda server tutar bu yüzden
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?
erverde küfür tarzı kötü alışkanlıklar yoksa anlaşırız tabiiki
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:2 yıl rehber olmam yılda admin yardımcısı bunun dısında bi ustunlugum yok oyunculardan
Hiç ban veya mute yediniz mi?:1 kere bluecraftta şaka olsun diye admin atmıştı
Oyunculara nasıl davranırsınız?:çok iyi ve sevecen yaklasırım kufur 2 dk dine 15dk siyasete 10 dk atarım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır fekat gerektiği zamanlarda atarım
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Kufur ve argo yoksa anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Şu anda sunucuyu çok tanımıyorum 1 saat gezsem sunucuyu sölerim fakat ip yok
KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM İYİ FORUMLAR !
Yaşınız:17
Skype Adresiniz:AliBaranGaming
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):xzeronx
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:yaklaşık 8 yıldır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:2 yıl rehber 1 yıl admin yardımcısı oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz?:Bluecraft,Legendcraft
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Tabiiki sizde kabul ederseniz
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Genelde forumlu alımlarda server tutar bu yüzden
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:2 yıl rehber olmam yılda admin yardımcısı bunun dısında bi ustunlugum yok oyunculardan
Hiç ban veya mute yediniz mi?:1 kere bluecraftta şaka olsun diye admin atmıştı
Oyunculara nasıl davranırsınız?:çok iyi ve sevecen yaklasırım kufur 2 dk dine 15dk siyasete 10 dk atarım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır fekat gerektiği zamanlarda atarım
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Kufur ve argo yoksa anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Şu anda sunucuyu çok tanımıyorum 1 saat gezsem sunucuyu sölerim fakat ip yok
KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM İYİ FORUMLAR !