Legends Of HeroBrine - I haritasında kullanacağım silah setleri

CaptainBilal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Legends Of HeroBrine - I
Silah Setleri
Bütün setleri tamamladım!!
Haritanın şimdiki halini görmek için tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar. Şuanda yapmakta bulunduğum Legends Of Herorine - I adlı haritada kullanacağım silah setlerini hazırladım. 6 tane set bulunmaktadır. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
(2 tane yay eklenmiştir.)

İndir:
mediafire.com/?b4648dwk5s914yc (.zip)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

mediafire.com/?1io9dol413x6pcp (.exe)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Facebook: facebook.com/mc.captainbilal

Resimler:

Fikirlerinizi bekliyorum.. :)

CaptainFail

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi bence setler öyle olmaz rengini değiştirip,enchant basıp, anvilden ismini değiştirmek yetmez ben bi program biliyorum ismini açıklamasını yazı rengini ayarlıyo ben sana yardım edeyim yaparım sana lokum gibi setler...

CaptainBilal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
abi bence setler öyle olmaz rengini değiştirip,enchant basıp, anvilden ismini değiştirmek yetmez ben bi program biliyorum ismini açıklamasını yazı rengini ayarlıyo ben sana yardım edeyim yaparım sana lokum gibi setler...
Haritayı indirip baktın mı? :D Benimkinde zaten açıklama var, renkleri var..
İndirip bakarsan memnun olurum. Kitaba da not yazdım.
(Steve kafaları normal kafa değil. Teki klon kafası, diğeri de gardiyan kafası. İnternet'in varsa çalışır.)

CaptainBilal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
baktım abi ama şunu anlatmak istiyodum: bir ara birlikte map yapalım
Ben şuanda bir harita üzerinde çalışıyorum ondan sonra, sen ben ve 2 arkadaş daha cs-assault haritası yapabiliriz. Haritayı tasarladım. Rehine yerine domuz koyucaz. CTler havuçla onları baselerine götürcek vs ama şuanda Legends Of HeroBrine - I diye bir harita yapıyorum %20-30 ' u bitti. Bu arada sen hangi modu kastediyorsun? MCedit mi Map Making Tools mu yoksa başka bir şey mi?

MrZehirs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
CaptainBilal haritanızı düz mape yaparsanız daha güzel olur benim arkadaşım var maplerin yarısını oynayamıyo bilgisiyarı kasıyor onlarda.Düz mape yaparsan sevinirim

MrZehirs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SkyBlock yapacaksın galiba sana tavsiyem değişik şeyler yap diğerleri gibi kalsik olmasın mesala ben solar survivali ilk oynadığımda çok beğenmiştim hayran aklmıştımki hala hayranım adam çok uğraşmış.

MrZehirs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnşallah bekliyoruz kardeşim.Bide eğer minecraftı iyi biliyorsan mod creator diye bi site var mapına uygun bir mod yaparsan süper tutulur

emin240

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pumpkin Monsters'sıda oynadım bence gayet başarılısın tebrik ederim devam :D