LegendSKY 1.7.X 1.8.X 1.9.X 1.11.X 1.12.X MUTE SKRİPTİ TÜRKÇE ( + PLUGIN PAKET )

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

SKRİPT Görünümü Bu Şekildedir Dikkat Kodlayan Yigit20'dir Yedek Hesabı KobayFaresidir.
Dikkat Skripte Kodlayan Bölmündeki Yigit20 Değiştirilirse DAVA AÇILICAKTIR.
Kullanım Şekli /Sustur <İsim> <süre> <sebeb>
Örnek Kullanım /Sustur Yigit20 3m Küfür

Kod:
command /sustur [<text>] [<text>] [<text>]:
Kod:
Kod:

permission: sk.mute.sus permission message: &cBu komutu kullanamazsin. trigger: execute console command "/mute %arg 1% %arg 2%m" broadcast " " broadcast "&8[&4&lLegend&f&lSky&8] &eYetkili: &3%player%" broadcast "&8[&4&lLegend&f&lSky&8] &eSusturulan: &3%arg 1%" broadcast "&8[&4&lLegend&f&lSky&8] &eSure: &3%arg 2% dk" broadcast "&8[&4&lLegend&f&lSky&8] &eSebep: &c%arg 3%" broadcast "&8[&4&lLegend&f&lSky&8] &eKodlayan: &dYigit20" broadcast " "​

LegendSKY Plugin PAKETİ KONUSU :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LegendSKY Plugin PAKETİ TANIM :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yorumlarınızı esirgemeyin.

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Böyle baştan savma bir skript için dava açacaksın, ha? Güldürdün. Bence yaptığı tek şey ./mute komutunu karmaşıklaştırmak, bir de herkesin gözüne kullanıcı adını sokmak.
Sen Git Onu AhmetMelihTRye Söle Adam Bütün Komutlara Adını Yazmış Ben Sadece 1 Tanecik Yere İstiyorum Hem Benim Skriptim Seni İlgilendiren Şey Yok

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İstek İstiyen Vardı Önceden Boş Boş Duruyordu Bende Böyle Bir Konu Açtım.

1. UgurPB,​
  2. myy,​
  3. Airsy,​
  4. Gloin,​
  5. Vodaaa,​
  6. serif0,​
  7. fayır,​
  8. Ada06,​
  9. bikkik,​
  10. Onuuk,​
  11. opsuz,​
Bir Bakın Konu Nasıl?​
Toplu etiket mi yapıyorsun anlamadım ama toplu etiket spam olarak kabul edilir ve toplu etiketlere müsaade verilmez.

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendinizi skript konusunda geliştirmek için iyi bir konu fakat cidden aynı skripti üst üste yazmak saçma. Eğer bunun üstünde birşeylerde sen koysaydın çok daha olumlu yorumlar alırdın güven bana :) İyi forumlar !

ReizBatu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dava mı ahahah hiç güleceğim yoktu! sen bi kere saçma konuşuyorsun! ben böyle bi skript yazarım dava mı ediceksin senin yazdığın nereden belli telif hakkını üzerine aldınmı boş konuşmalara girme boş yerede kimseyi böyle kandırma yetkililer şuna bi el atabilirmisiniz. Kendini bir şey zannediyor beyfendi