LegendSKY.NİTRADO.NET ALIMLAR AÇIK ! MODERATOR - YOUTUBER - REKLAMCİ - REHBER

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuda yetkili olmaktan mutlu olurdum fakat ConConCraft sunucusu olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden başvurumu reddediyorum.
BAŞARILAR .
Teşekkürler.

Adınız : Adem Berk
Oyundaki Adınız : FeelsBadMan19
Başvurma Sebebiniz : Moderatorlük
Neden Biz : Aşırı Oyun Manyağı Bir İnsanım Ve Birşeylerle Uğraşıp Oyunculara Yardım Etmeyi Seven Bir Kişiliğe Sahip Olduğum İçin Sizin Serverinizdede Yer Alıp İnsanlara Yardım Etmek İsterim
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ) Mod
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı ) 7/24 üniversiteler açılınca ders saatlerine göre size haber veririm :)
Reklaminiz İyimidir? ( REKLAMCI REHBER Başvurmıcaksanız Boş Bırakın ) ...
Youtubede Kaç Aboneniz Var? ( 100 ABONE ALTI REDDETİLECEK TANITIM VİDEOSU ÇEKMEK ŞART! Youtuber Değilim :D
(Eklemek İstediklerim : TruckerMpde şuanda support görevliği yapıyorum beni zaten çoğu oyunda çoğu serverde tanırlar özellikle csgoda gidip araştırabilirsiniz + 18 yaşındayım :)...)
(AKTİFİM) ....
Servere Adımınızı Dahi Atmamışınız Atınca Tekrar Başvurunuz.

Adınız :ÖMER FARUK
Oyundaki Adınız : Berg_the_Bold
Başvurma Sebebiniz :Yetki
Neden Biz :SW YI DAHADA GUCELNDIRMEK!
Ne Olmak İstiyorsun : MOD
Kaç Saat Aktifsin? : 3-4
Başvurunuz 2-3 İŞ Gününde Değerlendirilicektir.

FeelsBadMan19

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dalga Geçiyorsun Heralde ? 2 Gündür Svdeyim Authmeden Bakabilirsin Önceki Başvurumda Bana Aktif Olunca Tekrar Başvur Dedin Galiba Beni Berg_the_Bold la karıştırdın onunki nasıl 2-3 gününde oluyorda bizimki değerlenmiyor ? adam az önce küfür edip banlandı zaten

ADINIZ & SOYADINIZ Adem Berk Bilgiç
OYUNDAKİ ADINIZ : FeelsBadMan19
DOĞUM TARİHİNİZ : 19/08/1999
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ) 7/24 üniversite açılınca haber veirrim
MOD NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? insalara yardım etme kişiliğine sahibim + birşeylerle uğraşmayı seviyorum
NEDEN BİZ? : Hiç Kendime Sormadım Bu Soruyu :D
MOD HAKKINDA DENEYİMİNİZ 12 serverde modluk 100 serverde rehberlik 5 kere kuruculuk 0 reklamcılık 0 youtuberlık 2 kere adminlik .
( DİKKAT MOD HERKESİ ALMIYORUZ 100 KİŞİDEN 1 GİBİ DÜŞÜNÜN )

işsiz gibi hergün yazabilirim bunu 2-3 gün bekle dedin bana inşallah unutmazsın :D

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dalga Geçiyorsun Heralde ? 2 Gündür Svdeyim Authmeden Bakabilirsin Önceki Başvurumda Bana Aktif Olunca Tekrar Başvur Dedin Galiba Beni Berg_the_Bold la karıştırdın onunki nasıl 2-3 gününde oluyorda bizimki değerlenmiyor ? adam az önce küfür edip banlandı zaten

ADINIZ & SOYADINIZ Adem Berk Bilgiç
OYUNDAKİ ADINIZ : FeelsBadMan19
DOĞUM TARİHİNİZ : 19/08/1999
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ) 7/24 üniversite açılınca haber veirrim
MOD NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? insalara yardım etme kişiliğine sahibim + birşeylerle uğraşmayı seviyorum
NEDEN BİZ? : Hiç Kendime Sormadım Bu Soruyu :D
MOD HAKKINDA DENEYİMİNİZ 12 serverde modluk 100 serverde rehberlik 5 kere kuruculuk 0 reklamcılık 0 youtuberlık 2 kere adminlik .

işsiz gibi hergün yazabilirim bunu 2-3 gün bekle dedin bana inşallah unutmazsın :D
2-3 İŞ GÜNÜNDE GERİ DÖNÜLCEKTİR.

ScaredOFShadow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
MOD BAŞVURUSU : ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ: Doğukan Kalsın
OYUNDAKİ ADINIZ : Sqinox
DOĞUM TARİHİNİZ : 12.09.2001
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ): 5-6
MOD NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ?: Canım sıkıldı bişeyler yapmak istedim alımlara baktım sizi gördüm.
NEDEN BİZ?: Karşıma siz çıktınız yetkili alım formunuzda güzeldi başvurdum
MOD HAKKINDA DENEYİMİNİZ: Uzun zamandır çeşitli serverlerda modluk yaptım

BatuhanÇetin07

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
REHBER BAŞVURUSU :
ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ: Batuhan ÇEtin
OYUNDAKİ ADINIZ :MRBatuReis07
DOĞUM TARİHİNİZ :7.2.2004
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF )4-5
REHBER NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? : çünkü rehberler fazla ilgilenmiyo oyuncularla fazla ilgilenmiyolar ben ilgilenmek istiyorum boş yere rehber olmam yani.
NEDEN BİZ? :Serverinizi Sevdik Ve bu serverin ileride büyüyüceni düşünüyorum
REHBERLİK HAKKINDA DENEYİMNİZ :
var nasıl oldunu biliyorum sorun çözme ve mesajlarını nasıl bana ileticeklirini deneyimim var.

Son düzenleme:

BerkeParlar1903

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ADINIZ & SOYADINIZ: Berke Parlar
OYUNDAKİ ADINIZ : BerkeParlar1903
DOĞUM TARİHİNİZ : 08/02/2005
YOUTUBER NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? : 200 Abonem Var
NEDEN BİZ? : Çünkü Adamsınız :D
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ): 3-4 saat aktif olurum
KAÇ ABONENİZ VAR : ( EN AZ 100+ ABONE OLMASI GEREKİYOR 250- Aboneye Youtuber Verilmicektir. ): 200 abonem var
KANAL LİNKİNİZ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
MOD BAŞVURUSU : ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ: Doğukan Kalsın
OYUNDAKİ ADINIZ : Sqinox
DOĞUM TARİHİNİZ : 12.09.2001
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ): 5-6
MOD NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ?: Canım sıkıldı bişeyler yapmak istedim alımlara baktım sizi gördüm.
NEDEN BİZ?: Karşıma siz çıktınız yetkili alım formunuzda güzeldi başvurdum
MOD HAKKINDA DENEYİMİNİZ: Uzun zamandır çeşitli serverlerda modluk yaptım
Başvurunuz Reddetildi Sebebleri Beğenmedim & Aktif Oldugunuzda Tekrar Başvurun Servere Kayıtlı Bile Değilsiniz.

REHBER BAŞVURUSU :
ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ: Batuhan ÇEtin
OYUNDAKİ ADINIZ :MRBatuReis07
DOĞUM TARİHİNİZ :7.2.2004
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF )4-5
REHBER NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? : çünkü rehberler fazla ilgilenmiyo oyuncularla fazla ilgilenmiyolar ben ilgilenmek istiyorum boş yere rehber olmam yani.
NEDEN BİZ? :Serverinizi Sevdik Ve bu serverin ileride büyüyüceni düşünüyorum
REHBERLİK HAKKINDA DENEYİMNİZ :var nasıl oldunu biliyorum sorun çözme ve mesajlarını nasıl bana ileticeklirini deneyimim var.
Başvurunuzu Değerlendiceğiz Ve 2-3 İş Günü İçinde Cevaplandırıcağız.

ADINIZ & SOYADINIZ: Berke Parlar
OYUNDAKİ ADINIZ : BerkeParlar1903
DOĞUM TARİHİNİZ : 08/02/2005
YOUTUBER NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? : 200 Abonem Var
NEDEN BİZ? : Çünkü Adamsınız :D
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ): 3-4 saat aktif olurum
KAÇ ABONENİZ VAR : ( EN AZ 100+ ABONE OLMASI GEREKİYOR 250- Aboneye Youtuber Verilmicektir. ): 200 abonem var
KANAL LİNKİNİZ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
BAŞVURUNUZ ONAYLANDI NAPMAM GEREKİYOR? SERVERİ TANITIP VİDEOYU YÜKLEDİĞİNİZDE YİGİT20'YE ULAŞINIZ TAGINIZ TESLİM EDİLİCEKTİR.

ErenBabaPro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız : Eren
Oyundaki Adınız : _iMrEagle_
Başvurma Sebebiniz :Yetki Sahibi Olmak
Neden Biz :Siz Çünkü İyi Biyerlere Gelebileceğimi Düşünüyorum
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER )REHPER: Mod Olmak İstiyorum
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı )Değişir 3Saat Den Fazla Tabi: 3-4 Saat
Reklaminiz İyimidir? ( REKLAMCI REHBER Başvurmıcaksanız Boş Bırakın )

sergenacet

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ADINIZ & SOYADINIZ:sergenAcet
OYUNDAKİ ADINIZ :AC3T
DOĞUM TARİHİNİZ :16.04.2002
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA OKULDAN SONRA 4-5 SAAT EN AZ AKTİF OLURUM )
REHBER NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? : bundan öncede serverlerde rehber olmuştum bu konuda kendime güveniyorum
NEDEN BİZ? serveriniz çok güzel ve bu serverde neden rehber olmayım ki ama tabikide karar sizin
REHBERLİK HAKKINDA DENEYİMNİZ :
üsttede demiştim bundan öncede serverlerde rehber olmuştum bu konuda bilgiliyim yani

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ADINIZ & SOYADINIZ:sergenAcet
OYUNDAKİ ADINIZ :AC3T
DOĞUM TARİHİNİZ :16.04.2002
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA OKULDAN SONRA 4-5 SAAT EN AZ AKTİF OLURUM )
REHBER NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? : bundan öncede serverlerde rehber olmuştum bu konuda kendime güveniyorum
NEDEN BİZ? serveriniz çok güzel ve bu serverde neden rehber olmayım ki ama tabikide karar sizin
REHBERLİK HAKKINDA DENEYİMNİZ :üsttede demiştim bundan öncede serverlerde rehber olmuştum bu konuda bilgiliyim yani
2-3 İş Günü İçinde Aktifliniz Test Edilip Cevap Verilicektir.

CemoPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ADINIZ & SOYADINIZ Cem Buksur
OYUNDAKİ ADINIZ : CemoPlays
DOĞUM TARİHİNİZ :12.02.2002
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ): Okullar açık olmadıgı zaman 4-5 saat girebilirim
MOD NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? Server güzele benziyor böyle bi serverde mod olmanın bana farklı bi tecrübe kazandıracağını düşünüyorum
NEDEN BİZ?: Server'iniz tam aradığım türden ve benim çok hoşuma gitti burda mod olmak isterim
MOD HAKKINDA DENEYİMİNİZ: 5 serverde modluk yaptım (UniversiteliPvP GoldMC brothersPvP ForcePvP luckyMC)

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ADINIZ & SOYADINIZ Cem Buksur
OYUNDAKİ ADINIZ : CemoPlays
DOĞUM TARİHİNİZ :12.02.2002
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ): Okullar açık olmadıgı zaman 4-5 saat girebilirim
MOD NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? Server güzele benziyor böyle bi serverde mod olmanın bana farklı bi tecrübe kazandıracağını düşünüyorum
NEDEN BİZ?: Server'iniz tam aradığım türden ve benim çok hoşuma gitti burda mod olmak isterim
MOD HAKKINDA DENEYİMİNİZ: 5 serverde modluk yaptım (UniversiteliPvP GoldMC brothersPvP ForcePvP luckyMC)
Başvurunuz Aktifline Göre 2-3 Güne Değerlendirilicektir.