Legoas | Sütun veya Kule

Sütun/kule İyi olmuşmu?

• Evet,Çok güzel olmuş.

Kullanılan: 2 16.7%
  • İdare eder. Geliştir derim.

Kullanılan: 6 50.0%
  • Çok başarısızsın bırak bence.

Kullanılan: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Ben @Legoas. Arkadaşlar benim sütun detayım gerçekten de çok zayıf. Fakat geliştirmek istedim,kendi kendime arsamda çalıştım.
Ve bu ortaya çıktı.
@Rylecls_75 @Hyperitos @bydemir06 @RivonS @Chyron @VIthreon
Sizlerin de düşüncesini istedim.Bu sütun/kule iyi olmuşmu? yoksa geliştireyim mi?
____________________________________________________________________________________

Fotoğraflar bunlar. Bu sütun/kulelere daha fazla çalışacağım sanırım. Sizleri çok seviyorum. İyi Akşamlar .Allah günüzü hayretsin.
İYİ FORUMLAR...​

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelistire bilirsin detaylar arasi bloklarda eksikmi var ? Banami oyle geliyor yoksa.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
üste vediğin eğimi aşağı doğru ver 2 taraflı olsun ve daha iyi olacaktır.

Hyperitos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
3 blokluk bir gövde yap. Alt taraf kalın olmak üzere, üst taraflara doğru, belirgin detaylar at. Klasik bir kolon olur. Bu arada, Yumuşak Işıklandırma'yı düzeltmeni tavsiye ederim. Böyle detay yapman aşırı zor olur bence. Çatısız dene lütfen kolonları.

KaanYilmaz10

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Direğin sadece kilden ibaret olması, yani taşları kastedmiyorum aralıkları sadece kille bırakılması biraz sade görünüm kazandırmış bence. Hani geliştirilebilir, ama bu benim görüşüm. :p

Hyperitos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Direğin sadece kilden ibaret olması, yani taşları kastedmiyorum aralıkları sadece kille bırakılması biraz sade görünüm kazandırmış bence. Hani geliştirilebilir, ama bu benim görüşüm. :p
Yalnız, bu bir kolon... Bu boyutlardaki bir kolonu detayla boğamaz zaten arkadaş. En fazla ortasına bir dekorasyon yapabilir. Athion gibi abartabilmesi için 5 blok falan yapması gerekiyor estetiklik açısından.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3 blokluk bir gövde yap. Alt taraf kalın olmak üzere, üst taraflara doğru, belirgin detaylar at. Klasik bir kolon olur. Bu arada, Yumuşak Işıklandırma'yı düzeltmeni tavsiye ederim. Böyle detay yapman aşırı zor olur bence. Çatısız dene lütfen kolonları.
Yumuşak ışıklandırma kapalıydı :D açayım mı full olarak yani :D

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
meşale gibi durmuş kocaman adam yap elinde tutsun bunu ateş mateş yap süper olur

kingxbaba

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başarılarının devamını dilerim hocam dahada geliştirebilirsin kendini daha fazla medieval üstüne ilerlersen daha güzel olabilir başarılar .