Lehamamla ilgili

iphonemytel

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Beyler çocuk Lehamamla ilgili düşüncelerini söylemişe ben harbiden inandım artık bilinçlenelim.Buyrun link izleyin haklı bulucaksınız
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

amrasamandil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
lütfen bak lütfen adamın ne dediklerini duyuyormusun adam saçmalamış LeHamam hile filan yapmıyor kanıtlarınıda koydular bundan sonrası artık çekememezlik bir kere gerçekten güzel videolar çekiyorlar ve 25.000 aboneyi hak ediyorlar bunları söyleyen çocuğun 1 abonnesi var ve sadece 4 videosu var bu sadece KISKANÇLIK bide 10.000 izlenme o videoya fazla değil

JokerHead.™

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Olay hile falan değil abi.Lehamam hile bile yapsa izlerim ben seviyorum hile yapıp yapmaması bence kimseyi ilgilendirmez sevmiyorsa izlemez kimse küfür falanda yazmaya gerek yok.Mesela ben Orkun u izliyorum tamam hileci pewdiepie taklidi ama izliyorum.Kimseyi hile yapmasınilgiendirmez bence.Bu arada videonu daha sonra izleyeceğim :D

amrasamandil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olay hile falan değil abi.Lehamam hile bile yapsa izlerim ben seviyorum hile yapıp yapmaması bence kimseyi ilgilendirmez sevmiyorsa izlemez kimse küfür falanda yazmaya gerek yok.Mesela ben Orkun u izliyorum tamam hileci pewdiepie taklidi ama izliyorum.Kimseyi hile yapmasınilgiendirmez bence.Bu arada videonu daha sonra izleyeceğim :D
bende senin gibi düşünüyorum ayrıten bende orkunu izliyorum :D

JokerHead.™

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Videoyu izledim ve bu çeken arkadaş Gamerjah ın videosunu izlemiş ve aynılarını söylemiş.Amaçsızca bir video yani.Kendi düşüncem demişvideo boyunca ama burda sadece Ahmet Abinin dediklerini söyledi :/ Ayrıca bu videoyu onun çekmeside saçma olmuş.Gamerjag,Fare Düşanı,Yeşildev çeksin ama bu çekince hiç mantıklı gelmiyor açıkçası.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin bir oyun anlayışı vardır ve hepsi birbirinden farklıdır.
Arkadaşlar hile yapsın yapmasın sonuçta o adamlar bir kazanç kazanmıyorlar ve size bedavadan eğlence yaşatıyorlar.
Çekememezliğin sınır yaptığı yer burası işte.
İsteyen hile yapar istemeyen yapmaz.
İsteyen CaptainSparklez izler isteyen VideOyun <3 Değil mi ?

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuştuugunuz konu çok saçma lehamamın hile yaptıgı ortada hiç inkar etmeyin bu kadar hızlı videoyun bile gelişmedi adamlar 1 haftada 0 video yükleyerek 6.000 abone kazandılar bunu nasıl açıklıyacaksınız. Boşu boşuna kendilerini kandırıyorlar başkası bize hile yaptı diye onlara abone kasanın bi sorunumu var bilmem artık 15000 20000 abone kasmak biraz zaman alırda.
Arkadaşım tamam neden bu kadar konuştuğun anlaşıldı.
Senin channel'in var abone kasmak istiyorsun ben anladım.
Videolarını izledim.Arkadaşlarımı sana abone edeceğim.
LeHamam hile yapmış olabilir ama adam gönül kazandı artık konuşmanın faydası yok.

jackquilette

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben artik karismiyacam ne yaparsaniz yapin valla bu arada benim abone kasmaya calistigimda yok bunu boyle bil.
Not ; bu konuda tum mesajlarımıda sildim birdaya bu konulara karısmıyacam isteyen istedigini yapsin.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında herkezin bir oyun anlaşı var doğru.Ama tam olarak para kazanmıyor değiller günde 1 dolar :happy:
Arkadaşım o youtube sana partnerlik teklifi gönderirse sen de kabul edersen 1.000 izlenme başına 1 dolar veriyorlar benim bildiğim Azelza'ya bir de Videoyun'a gönderdiler yanlışım varsa düzelt :)

batuahn elmental creepe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lütfen bak lütfen adamın ne dediklerini duyuyormusun adam saçmalamış LeHamam hile filan yapmıyor kanıtlarınıda koydular bundan sonrası artık çekememezlik bir kere gerçekten güzel videolar çekiyorlar ve 25.000 aboneyi hak ediyorlar bunları söyleyen çocuğun 1 abonnesi var ve sadece 4 videosu var bu sadece KISKANÇLIK bide 10.000 izlenme o videoya fazla değil
aynen hem eğer lehamamı suçluyorsanız neden bfchickengamersi suçlamıyorsunuz çünkü lehamam ezik lehamam fakir kanal diye veya tamam fakirliği geçtim ama kıskançlıktan yapıyorlar

batuahn elmental creepe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hem ayrıca niye hep kendilerini suçluyorsunuz belki başkası kendine fake hesap kasıp lehamama beğeni veriyorlar nereden biliyorsunuz?

reyvadin99

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım o youtube sana partnerlik teklifi gönderirse sen de kabul edersen 1.000 izlenme başına 1 dolar veriyorlar benim bildiğim Azelza'ya bir de Videoyun'a gönderdiler yanlışım varsa düzelt :)
Benim bildiğime göre ayrıca yotube da yazanlara göre 1000 izlenmeye (reklamlı) 5 dolar veriyorlar.