Lenovo Laptop Açılış Süresi Sorunu

• Konuyu başlatan VerectusGC
  • Başlangıç tarihi
V

VerectusGC

Ziyaretçi
Arkadaslar Bilgisayarı İlk Aldıgımda 2.20 Saniye ile açılıyordu.Şimdi 10 - 16 Saniye Arası Açılıyor
Yardım Edebilen Arkadaslar Varsa Yorum Yazınız Lütfen :]
Sistem Geresinimleri :
6GB DDR3 Ram
Intel Core I5 2.6GHZ 4 Çekirdekli Son Nesil İşlemci
Nvidia Geforce 740M 2GB Paylasımsız Ekran KARTI Bide Intelin 4600M Ekran Kartı Var

Genius_R

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bios'a girip boot menuden windows'un kurulu olduğu diski en başa alabilirsin.
Ayrıca başlangıçta açılan programlara windows 8'de görev yöneticisinden 7 ve vista'da msconfig'den bak gereksiz programları başlangıçtan kaldır.
Yine ilk aldığındaki kadar hızlı açılmaz ama büyük oranda hızlanır.

V

VerectusGC

Ziyaretçi
Bios'a girip boot menuden windows'un kurulu olduğu diski en başa alabilirsin.
Ayrıca başlangıçta açılan programlara windows 8'de görev yöneticisinden 7 ve vista'da msconfig'den bak gereksiz programları başlangıçtan kaldır.
Yine ilk aldığındaki kadar hızlı açılmaz ama büyük oranda hızlanır.
Biosa Windows8 Den Nasıl Geçecegim ?

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Windows 8 kullanıyorsanız Ctrl shift esc ye basın bir pencere gelcek ordan başlangıç sekmesine tıklayarak istediğin gibi başlangıç programları nı ayarlayabilirsin açılışa etkisi yüksek olan programları devre dışı bırakmanızı öneririm

V

VerectusGC

Ziyaretçi
Windows 8 kullanıyorsanız Ctrl shift esc ye basın bir pencere gelcek ordan başlangıç sekmesine tıklayarak istediğin gibi başlangıç programları nı ayarlayabilirsin açılışa etkisi yüksek olan programları devre dışı bırakmanızı öneririm
Yaptım,ancak pek bir faydası olmadı.Sanırım çözüm formatta

V

VerectusGC

Ziyaretçi
Yeni bilgisayarların hızlı açılması satış taktiğidir, insanlar hızlı açılan bilgisayarın oyunlardaki performansını yüksek olarak düşünüyorlar. Format işinizi görebilir, veya SSD alabilirsiniz.
Bu Sorunu 1 Ay Önce Çözmüştüm :D Format Attım Düzeldi D: