-[LeoCraft.Axitrbilisim.Com]-|KöylüTakas|Görevler|Meslekler|SanalMarket|

Batuhan8154

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhabalar minecraft oyuncusu öncelikle konuya hoşgeldin LeoCraft Sunucumuzu açma amacımız Türk Oyuncularına Kaliteli sunucu, Kaliteli bir hizmet verebilmekti bunu karşılaştıgımız zorluklara ragmen devam ettiriyoruz ve devamda ettirecegiz Türkiye Minecraft Oyuncuları ve sunucuları için bu çabayı göstermekteyiz Diger Baştan Sagma Sunucuların Aksine LeoCraft KALİTE'den ödün vermemektedir Bizim Emeklerimiz Sizin keyifli bir oyun oynamanız ve Eglenmeniz içindir :)

Sunucumuz AxitrBilisim Sunucu Şirketinden Kurulmuştur Sunucumuzda 3GB Ram Vardır Sunucumuzun Slot Sayısı 32 Dir Lag Düzeyi En Aza Azaltılmıştır Sunucumuzda Lagsız Bir Şekilde Keyifli Oynıyabilirsiniz Şimdiden İyi Oyunlar.:)

Türkçe Komutlar /görev /sanalmarket /sandik /ev /masa /atcagir /claimler gibi v.s
Sanal Market ile Güvenli Bir Şekilde Eşya Ticareti ve Eşya Gönderme
Özel Köylü Takas Sistemi İle Köylü Alışverişi Sağlanmaktadır
PvP Sıralaması Görüntüleme Eklentisi ve İstatislikler
İpeksi Dokunuş 1 Enchant Aletler ile Spawnerlari Kırarak Alabilme
Timber Eklentisi İle Agaçları Balta ile Tek Kırışta Alabilme
Banka Eklentisi ile Oyunda Durdugunuz Süre İçerisinde Para Kazanma
PvP Sırasında Oyundan Çıkarak Kaçma Engeli
Taş Kazarak %10 İhtimallerle Elmas Demir Altın Kömür Gibi Madenler Bulabilme
Blok Kırma Eventleriyle Degerli birçok Maden Kazanabilme
Haftalik Vip Çekilişleri ve Vip, Spawner, Para Ödüllü Parkur Eventleri

Warp Ormandan Görüntü

Warp EskiOrmandan Görüntü

Warp Marketten Görüntü

İP: LeoCraft.Axitrbilisim.Com

Majstorski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AxiTR'den sunucu açmanızı önermem ben zamanında açmıştım geceleri kapanıyordu ve bir daha açılmıyordu ayrıca para yüklemek bile zor.

En iyi cevaplar
0

Merhabalar minecraft oyuncusu öncelikle konuya hoşgeldin LeoCraft Sunucumuzu açma amacımız Türk Oyuncularına Kaliteli sunucu, Kaliteli bir hizmet verebilmekti bunu karşılaştıgımız zorluklara ragmen devam ettiriyoruz ve devamda ettirecegiz Türkiye Minecraft Oyuncuları ve sunucuları için bu çabayı göstermekteyiz Diger Baştan Sagma Sunucuların Aksine LeoCraft KALİTE'den ödün vermemektedir Bizim Emeklerimiz Sizin keyifli bir oyun oynamanız ve Eglenmeniz içindir :)

Sunucumuz AxitrBilisim Sunucu Şirketinden Kurulmuştur Sunucumuzda 3GB Ram Vardır Sunucumuzun Slot Sayısı 32 Dir Lag Düzeyi En Aza Azaltılmıştır Sunucumuzda Lagsız Bir Şekilde Keyifli Oynıyabilirsiniz Şimdiden İyi Oyunlar.:)

Türkçe Komutlar /görev /sanalmarket /sandik /ev /masa /atcagir /claimler gibi v.s
Sanal Market ile Güvenli Bir Şekilde Eşya Ticareti ve Eşya Gönderme
Özel Köylü Takas Sistemi İle Köylü Alışverişi Sağlanmaktadır
PvP Sıralaması Görüntüleme Eklentisi ve İstatislikler
İpeksi Dokunuş 1 Enchant Aletler ile Spawnerlari Kırarak Alabilme
Timber Eklentisi İle Agaçları Balta ile Tek Kırışta Alabilme
Banka Eklentisi ile Oyunda Durdugunuz Süre İçerisinde Para Kazanma
PvP Sırasında Oyundan Çıkarak Kaçma Engeli
Taş Kazarak %10 İhtimallerle Elmas Demir Altın Kömür Gibi Madenler Bulabilme
Blok Kırma Eventleriyle Degerli birçok Maden Kazanabilme
Haftalik Vip Çekilişleri ve Vip, Spawner, Para Ödüllü Parkur Eventleri

Warp Ormandan Görüntü

Warp EskiOrmandan Görüntü

Warp Marketten Görüntü

İP: LeoCraft.Axitrbilisim.Com
Artık Değişik Bir Fikir Bulmanız Gerekiyor Düşünün Sadece;
O Kadar Mükemmel Sunucu Var Ve Bende Bu Sunucuların Çok Benzerini Açıyorum Diğer Sunucularda Dolup Taşıyorken Neden Bizim Sunucumuza Gelsinler, Demen Gerek Onun İçin Biraz Türk Sunucularının Farklısını Aç Gene Dursun Göze Batan Çok Şey Değiştirme Ama En Önemli Şeyi Değiştir Çoğu Türk Factionda Raid Yapılamıyor Yada Ben Hiç Görmedim Sen Raid Yapılabilen Bir Sunucu Aç TNT Patlayınca Etki Etsin İnsanlar Öle Daha Çok Beğenirler Sunucunu Yani Birazcık Değişiklik Yapabilirsin. Umarım Fikrime Uyarsın İyi Günler.

Batuhan8154

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server suandan itibaren açıldı <3

Beyler server bi 10 dk bakıma girdi hemen açılıcak

Server aktif gelebilirsiniz <3 leocraftlc

UtkuTutunHD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya alım varmıdır? buildim ve moderatörlüğüm güzeldir. (Acemi bir pluginerim)

BoTİng

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sw de rehber yok HERSEYI bılıyorum ıstersenız soru sorarak benı alabılrısınız rehber olarak ve yaptıklarım ıcın ozur dılerım BOTİNG .