Leonardo'nun Hikayesi

GhostSteve

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bölüm 1
Leonardo Maceralara Atılıyor
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leonardo annesiyle evde dururken annesine :

Leonardo: Anne beni neden sıkıcı mesleklere yönelmeye çalışıyorsunuz, ben çiftçi, madenci yapmak istiyorsunuz ben maceracı olmak istiyorum maceralara atılıp kesifler yapmak savaşlara katılmak istiyorum.
Annesi: Oğlum senin yaralanmanı zarar görmeni veya ölmeni istemiyoruz bu yüzden çiftçi veya madenci olmanı istiyoruz.
Leonardo: Öf pekala anne ya

Leonardo ve annesi konuşurken birden kapı açıldı ve bu babasıydı (çabuk olun çabuk köye saldırıyorlar çabuk kaçın oğlumuzu güvenli bir yere götür) ben onları oyalarım.
Tam o sırada babasının sırtına kılıcı sapladılar Leonardo korkmuştu annesine sarıldı, (annesi hadi oğlum koş dereye koş ben arkandayım hadi hadi koş Leonardo koş ve babanın sandalına atla)dedi.
Leonardo: Tamam anne.

Leonardo kürekleri çek ben yetişirim derken annesi sırtına alevli ok saplandı ve öldü. Artık Leonardo yalnız kalmıştı Leonardo yaşlı gözlerle kürekleri çekerken anne ölme lütfen beni yalnız bırakma diyordu tam o sırada derenin yanındaki dağa patlayan bir top attılar ve dağdan kayalar düşmeye başladı bir kaya tekneye çarptı ve batırdı.
Ve Leonardo bayıldı.

1 Gün sonra:

Leonardo'yu sudan çıkardı, Leonardo uyandığında kendini bir odada buldu yataktan kalktı ve kapıyı açıp salona gitti salon da duran adam şöminenin karşısın da ısınıyordu,
Leonardo yerden bir odun alıp tam kafasına vuracaktı ki adam birden tuttu ve odunu yere attı.

Leonardo: Bura nere ? sen kimsin ? beni neden buraya getirdin ? söyle cevap ver bana.
Adam: Bura benim evim, benim adım Edward, baygındın annenin ve babanın ölümünü gördüm köyünün yakılıp yıkıldığını gördüm oradan tek sağ kalan sensin.
Leonardo: Bir dakika sen o efsanedeki o adam mısın ? Kitaplarda anlatılan 3 başlı ejderi yok eden kahraman veya maceracı hangisini tercih edersen.
Edward: Evet o maceracı benim seni buraya eğitmek ve intikamını alman için getirdim.

Devamı yakında

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ya şöyle çok kısa yapıp en heyecanlı yerde kesmeyin ya iki gün beklemek zorunda kalıyoruz :( Hikaye güzel devamını bekleriz

GhostSteve

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bölüm 2
İntikamımı Alacağım

Leonardo adamın dediklerini biraz düşündü ve sonra

Leonardo: Dediklerini düşündüm ve kararımı verdim intikamımı alacağım.
Edward: Tamam o zaman benimle gel Leonardo çalışmamız lazım çabuk ol.

İlk olarak kılıç tutmayı öğrenmelisin Leonardo al bu kılıcı bu kılıç talim yapmak için ideal bu bir tahta kılıç duydun mu hiç.
Evet duydum daha doğrusu okudum çubuk ve tahtalarla çalışma masasında yapılıyormuş.
Şimdi bana doğru kılıcı salla

Leonardo: Ama olmaz yapamam.
Edward: Hadi daha çok işimiz var hadi.

Iskalama hedefine isabetli ve hızlı vur. (sert tutma çabuk yorulursun, hafif tutma çabuk düşürürsün ve yenilirsin =Alıntıdır-Fetih Filminden=)
Edward: Düzgün vur.
Edward: Bak bu iyiydi ama daha iyi vur.

Usta biz daha ne kadar çalışacağız, sen öğrenene kadar şimdi devam et hızla ama güçlü ol, hafif ama güçlü.
Ah bunu görmedim helal olsun çekirge, usta ayıp oluyor ama ben devam ediyorum sen gül gül, tam o sırada Leonardo'nun kafasına bir şey takıldı ama ustasına soramadı sebebini bilmemesine rağmen nasıl takıldığını da bilmiyordu.

Edward: Leonardo sen kaç yaşındaydın sen gülme bilmiyorum.
Leonardo: 10 Yaşındayım usta.
Edward: Pekala devam edelim.

8 Yıl sonra

Edward: Leonardo öğrenmen gereken her şeyi öğrendin artık seni şehre götürmeliyim.
Leonardo: Şehre mi gerçekten mi ?

Hızla gitti ve çantasını topladı ve ustasının verdiği demir kılıcı aldı, ve yola koyuldular ormanda ilerlerken gökyüzünün karardığını fark ettiler fakat aldırmadılar White Stone Köyü'nün yakınında kamp kurdular.
Leonardo yemek için et bulmaya gitti yakınlarda bir tavuk gördü tam hançeri saplayacakken tavuk fark edip kaçtı Leonardo da peşinden koştu havayı iyice karardı ama bunu fark etmedi zıpladı tavuğa hançeri saplayacakken suratına bir yumruk yedi ve yere düştü ayağa kalktı ve karşısın da dumandan kırmızı gözlü bir şey gördü, anında kılıcını kınından çıkardı ve saldırdı sağlı sollu daldı fakat her vuruşu işlemedi, biraz zaman geçtikten sonra yoruldu ve yere yığıldı bunu fark eden duman Leonardo'nun suratının ortasına bir tekme attı Leonardo kendini havada buldu. Yere düştüğünde burnu kırılmıştı o acıyla şimşekler çaktı ve Leonardo'nun gözleri karardı ve üstündekiler zırha benzer bir şeye dönüştü, elindeki kılıç karardı ve mavi mor kırmızımsı renkli bir şeyler etrafında çıktı. Ve saldırdı her vuruşu isabetli ve çok büyük yaralar bırakıyordu dumanın her yeri kan olmaya başladı ve o anda.

Devamı gelecek