Leptop alıcam içeri

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ne kadar destekler tartışılır. Zaten Mac'lerde donanım üst düzey olmuyor, tüm oyunları desteklese bile donanım yetersiz kalıcaktır.
iMac'in cihazlarından al mesela onlarda NVidia GeForce kartlar var. Ona eyvallah. Ama bizimde para yapma makinemiz yok ki alalım. Türkiye'de iyi para kazananlar yaşadı. (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) Hem oyun hem Mac isteyenler 4000 TL biriktirir arkadaşım. Yazılım kısmı halledildi zaten Allah'a şükür olmazsa olmaz oyunlar Mac'te.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
MacBook Retina'nın taban modeli haricindeki diğer cihazları al mesela onlarda NVidia GeForce kartlar var. Ona eyvallah. Ama bizimde para yapma makinemiz yok ki alalım. (
) Hem oyun hem Mac isteyenler 4000 TL biriktirir arkadaşım. Yazılım kısmı halledildi zaten Allah'a şükür olmazsa olmaz oyunlar Mac'te.
4000 lirası olan bir insan gidip oyun bilgisayarı alıcam diye Mac alırsa döverim hany.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
tartışıyoruz zaten ^_^
Arkadaşım yazdıklarını görüyoruz; mesaj kasma burda, zaten yasak. Laptop ihtiyacı olan kişiye tavsiye vermeye çalışıyoruz. Dert değil derman ol, diğer konularda takıl. Harbiden devam edersen şikâyet edicez artık.[DOUBLEPOST=1403898354,1403898089][/DOUBLEPOST]
4000 lirası olan bir insan gidip oyun bilgisayarı alıcam diye Mac alırsa döverim hany.
Virüs yok, Steam var, iPhone desteği var, Hızlı açılıyor, Sorunsuz, Kapalı bir işletim sistemi. Buna "akıcı bir şekilde oyun çalıştırabilir"i eklesem bi Apple taraftarı olarak 4000 tl elime geçtiğimde alırım. Ama biliyorum; içinizde 'Ne diyo lan bu gerizekâlı, aynı fiyata canavar gibi toplama bilgisayar toplarsın' dediğinizi duyabiliyorum. :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Arkadaşım yazdıklarını görüyoruz; mesaj kasma burda, zaten yasak. Laptop ihtiyacı olan kişiye tavsiye vermeye çalışıyoruz. Dert değil derman ol, diğer konularda takıl. Harbiden devam edersen şikâyet edicez artık.[DOUBLEPOST=1403898354,1403898089][/DOUBLEPOST]
Virüs yok, Steam var, iPhone desteği var, Hızlı açılıyor, Sorunsuz, Kapalı bir işletim sistemi. Buna "akıcı bir şekilde oyun çalıştırabilir"i eklesem bi Apple taraftarı olarak 4000 tl elime geçtiğimde alırım. Ama biliyorum; içinizde 'Ne diyo lan bu gerizekâlı, aynı fiyata canavar gibi toplama bilgisayar toplarsın' dediğinizi duyabiliyorum. :D
Ben dedim mesela :D

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bu cihazı aldınız diyelim orjinal işletim sistemiyle geldi. Desteklediği oyunlar dışarısında oyun oynamak için windows kurucaksınız ki ne kadar iyi performans alırsınız windows ile bilgim yok. Bunu yapmak yerine neden gidip oyun laptopı almıyorsunuz ?
Şahsen kullanıcı olarak gözle görülür bir fark olmaz ama oyunlar daha iyi çalışabilsin diye Windows kurarım orda Minecraft'ı oynarım. Çok çok ince bir farkla Windows oyunu daha akıcı çalıştırır.[DOUBLEPOST=1403899588,1403899489][/DOUBLEPOST]

Sizce bunu almalımıyım ekran artı ve fiyatı çok iyi
Bende buna güzel demiştim zaten önceden, bence bunu al.