Leptop alıcam içeri

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Monster ( Fokus Bilgisayar ) toplama oyun dizüstü leri üretir... Elimde monsterın 4000 tl lik bir notebooku var ve msi ın 5090 tl lik bilgisayarlarıyla hemen hemen aynı özellikte. Ne kadar sağlam olursa olsun 6 sene dayanan bir notebook olacağını düşünmüyorum zira firmaların verdiği garanti süresi sadece 2 yıl. İlla ki 6 yıl idare etsin beni diyorsan bazı modellerde Monsterların ekran kartı değişebiliyor diye biliyorum para biriktirir yeni ekran kartı alırsın. tabii ki de oyun oynamak için bir masaüstü almak daha az maliyet ve daha fazla performans sağlar ancak çok seyehat ediyorsan laptop almak kaçınılmazdır...
Bende Lenovo G550 var. 6.5 senedir kullanıyorum hiçbir sorunu yok bu akşam fanını temizleyecem nasıl tozlanmıştır kim bilir bir de ü harfi çıktı ama çok sağlam 6.5 senelik laptop crysis oynatıyor rahat

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yoo şu an laptobumdayım ve casper al alacaksan yada toshiba yada acer. Kaliteli al alacaksan :D
Tabi parayı Nerden Bulacaksın :D
İnternet üzerinden Para Kazanmak Bedava =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virus Total =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Casper Toshiba Acer giriş çok iyi markalar değiller. 7 yıldır Lenovo kullanıyorum. Lenovo G550 bilgisayarım hala ayakta. Evde 3 adet lenovo var. 2 adet G550, Bir adet Z580. Kesinlikle Lenovo öneriyorum.

Moderatör tarafından düzenlendi:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
@sergun26 Markaya göre nasıl bir laptopa giriş seviyesi diyebilirsin ? Görende bir şey biliyorsunuz sanacak.
Kasaları çok kalitesiz. Ben Lenovo diyorum bu kadar. Ben tecrübemle konuşuyorum kardeşim. Bana görende "bir şey biliyorsunuz sanacak" demen doğru değil. Terbiyeni takın.