Leptop mu masaüstümü ?

gkngrbz016

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kısa süre sonra bilgisayar alıcam ama karar veremedim leptop mu masaüstümü diye.. Leptop bi yandan iyi istedigin yere götürebilirsin ama bileşenleri masaüstüne göre daha düşük oluyor sizce hangisini alayım? Bütcem 2500TL​

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence dizüstü al altınada soğutucu al aşırı ısınmaya karşı. Oh mis.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer oyun bilgisayarı alıcaksan masaüstü. Günlük kullanımsa dizüstü. Bileşen dediğine göre sanırım oyun bilgisayarı alcaksın ?

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Masaüstü daha güçlüdür ama neredeyse oradadır.
Ama Dizüstüleri, Masaüstü kadar güçlü değillerdir ama taşınabilirler. Tabi 20.000 TL verirsen Masaüstü kadar iyi olurlar :)

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Leptop...
Eğer leptop alacaksan bütçenin biraz yüksek olması gerekiyor en az 4.000 TL. Bütçen çok yüksek değilse yani 2500 TL'yi geçemeyeceksen Masaüstü...

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstersen bir laptop ve altına kasa alabilirsin. Bunu bağlamaya yarayan şeyler var. Eğer oyun bilgisayarı alacaksan MSI gibi ünlü markalar bile laptop bilgisayar yapıyorlar. Laptop bilgisayarın düşük bileşenleri olduğu doğru olabilir ama ben neredeyse 6 yıldır bu laptop'u kullanıyorum ve şu ana kadar bana oyunlarda yaşattığı hiçbir sıkıntı yoktu. Tek sıkıntısı Assassins Creed 4'te fazla oynadığımda mavi ekran vermesiydi. (Hala eriyen ekran kartının izleri var :/)

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben olsaydım monster veya onun gibi bir markada laptop alırdım çünkü ben bilgisayarımı şehir dışına falan gittiğimde götürür canım sıkıldığında çizim yapar veya oyun falan oynarım.
Aslında bu senin kişisel bir tercihin ve bunu sorman saçma niye mi kendini biliyorsun zaten evden çıktığım yok ya da çıksam da bilgisayar falan götürmem diyorsan laptop demiyorsan masaüstü :C
Hangi marka diye falan sorsan o zaman mantıklı olabilirdi :)