LETFUNE'O LEFOS!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gerçek... Bu ne demek? Çözümlenemez mi? Hayır! Senin ruhun benden güçlü olabilir! Ama seni durdurmak benim için basit bir yoldur tek! BEN LETFUNE'O LEFOS! Bu gün Ejderhalar, İnsanlar ve diğer bütün yaratıklar... bir araya geldik! Seni öldüreceğiz! @LetfuneoFahrient... Savaş tamamen bitecek! Canımdan olsam bile, insanoğlunun gezegenini koruyacağım! Ben de artık onlardan birisiyim!

LetfuneoFahrient

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh man'i ti er loh mantikus! Senin gibi ölümlü bedene sahip birisi... bir ölümsüzü yenemez! Beni öldürmeyi mi amaçlıyorsun! Senin yaşam gücün zaten bana ait! Ama madem öyle... hadi! Başlayalım!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu kelimeler sadece basit bir fısıltı... Benim ruhum ise senden kat ve katiyen güçlü bir ruhü kalıntı!
Yavşça yayılan güç tabakası!
Dark Appereance!
Karanlığım seni esir edecek!

Eruvos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Letfune'o Lefos benim düşmanım sayılır! Ama babam da! Onun emrine zamanında uydum! Yine uyarım! Söz konusu insanlığın tarihi ve geleceği! Ben de bu savaştayım!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Karanlığının gücümü emdiğini hissedebiliyorum... Ama bu sonumu getiremez! Artık doğru zaman geliyor! Bariyeri yok etme zamanı! Eruvos'a o daha çok küçükken verdiğim bir güç!
Dragon Soul Barrier!

Eruvos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Karanlığının gücümü emdiğini hissedebiliyorum... Ama bu sonumu getiremez! Artık doğru zaman geliyor! Bariyeri yok etme zamanı! Eruvos'a o daha çok küçükken verdiğim bir güç!
Dragon Soul Barrier!
Ve işte... Ejderha ruhumun tamamen salındığı vakit! Gücümü kullanabileceğim!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nasıl!!! İn-san-lar... bu savaş artık sizin savaşınız... lütfen kendinize iyi bakın! Fahrient- o... Liffus onu durdurabilir... elveda.

Eruvos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
LEFOOOOOOS!!!! Bu savaşın bittiği anlamına gelmez-!!! bu da ne... ben... hayır...!